Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Andres D'alesandro'yu alalım her frikikte çaksın gölü.Ayrıca psikopattır.

Adnan sezgine bir yerli önerisi! Ankaragücü'nden Hürriyet! M.Sarp ile müthiş bir ikili olurlar kaçırmayalım!

923749438.jpg

Senin yüzünden çıktı bu Hürriyet haberleri :D

-------------------Ufuk---------------------

Sabri-------Neill-----------Ömer TOPRAK------Çağlar

-------------------Cana--------------------

----------Sezer ÖZTÜRK---------YEKTA----------

PİNO----------------------------------Arda

------------------Emenike-------------------

-------------------Ufuk---------------------

Sabri-------Neill-----------Ömer TOPRAK------Çağlar

-------------------Cana--------------------

----------Sezer ÖZTÜRK---------YEKTA----------

PİNO----------------------------------Arda

------------------Emenike-------------------

Coca Cola League 9

Scout ekibimiz için önerilerim;

Emmanuel Mbola:Solbek-orta-açık

Daniel Opare:Sağbek-orta-açık

Mats Rits:Orta saha

Matija Nastasic:Stoper(Özellikle belirtirim)

gökmen özdenak bu takımı kendine getirir! inanılmaz bir küfür ve psikopatlık potansiyeline sahip ! 2012 Adnan hagiyi getireceğine elinin altındaki cevheri es geçmiş. Disiplin istiyorsan iş istende geçmedi sezgin yerine özdenak diyorum!!

ben musa aydin'i önermek istiyorum...sivas ta basarinin abidelerinden biriydi ve bucasporun fb yi yenmesinde de önemli rol oynadi ...cok begendiigim bir oyuncu hem mücadeleci hem teknik, bence takima cabukta uyum saglar...hem buca'ya batdal gidecekse uygun bir fiyata anlasilabilir...üstelik buca bjk dan üc oyuncu almasindan dolayi sicak bakacaktir bu transfere :D

ben musa aydin'i önermek istiyorum...sivas ta basarinin abidelerinden biriydi ve bucasporun fb yi yenmesinde de önemli rol oynadi ...cok begendiigim bir oyuncu hem mücadeleci hem teknik, bence takima cabukta uyum saglar...hem buca'ya batdal gidecekse uygun bir fiyata anlasilabilir...üstelik buca bjk dan üc oyuncu almasindan dolayi sicak bakacaktir bu transfere :D

ben cok karsiyim bu transfere, tipik anadolu takimlarin topcusu.

ama bucada bir cocuk var, adi Sercan, yasi 22, teknigi var, hizi var, mucadele gücü var, gelecek vaad ediyor mu ediyor, iste bu cocuk alinsin isterim.

gerci daha en fazla 4 macini izlemisimdir ama cok dikkatimi cekti

Sadece Hamit gelsin..Tek başına toparlar takımı..

hamiti begenmeme ragmen gelmesine karsi cikiyorum cünkü sag kanat icin transfer ederler...ama hamit sag kanat oyuncusu degil ve yeterince verimli de olamiyor zaten orada...asi pozisyonu göbek/forvet arkasi...milli takimda tek mac oynadi orada avrupa sampyionasinda ve maci kazanmamiza vesile oldu...zaten schalke 04'de de o pozisoynda basarili oldu...simdi gelince bizi verem eder sag kanatta...

en iyisi yönetim keita yi getirmenin yollarini arasin :D

Nampalsy Mendy...

Bu sezon özellikle Ligue 1'de takip ettiğim 5 oyuncunun içinde ilk sırayı alır.Yakın zamanda analiz edeceğim birkaç maç daha izlemek istiyorum, ama şu kadarını söyleyebilirim ki, orta saha için biçilmiş bir kaftan olacak.Çok da büyük bir yıldız oalcak.Henüz kimseyle adı geçmiyor sanırım.Yeni keşiflerimden bir başkası diyebilirim.:):):)

Nampalsy Mendy...

Bu sezon özellikle Ligue 1'de takip ettiğim 5 oyuncunun içinde ilk sırayı alır.Yakın zamanda analiz edeceğim birkaç maç daha izlemek istiyorum, ama şu kadarını söyleyebilirim ki, orta saha için biçilmiş bir kaftan olacak.Çok da büyük bir yıldız oalcak.Henüz kimseyle adı geçmiyor sanırım.Yeni keşiflerimden bir başkası diyebilirim.:):):)

Milan ilglileniyomuş galiba. Yeni Makalele olması yönünde beklentiler varmış. Oyuncuyu seyretmedim ama 18 yaşındaki bir oyuncu için ilk sezonda 12 maç nefis başlangıç demek ki bir şeyler var oyuncuda.

Sağ kanada Volkan Şen'i alamıyorsak, S.Özkan'ı gönderip, Gökdeniz'i alabiliriz, sözleşmesi bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt