Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Cenk Tosun için tüm GS taraftarı dil döktü.Takımda Baros dışında tek bir forvet olmadığı halde bu dönemede forvetsiz girdik.Adnan Sezgin istemiş ancak 500bin i fazla görmüş sanırsam ki Cenk Gazi Antep'e gitti.Bu oyuncu Kazım'dan kat kat daha iyi forvet.Ama sağolsun artık kim engellediyse bu transferi büyük iş yapmış.

gökhan gönül tuncay sezer öztürk gibi isimleri de komedi fiyatlar yüzünden almadık. cenk de o kategoriye girecek. adnan sezginin almadığı adam olarak geçecek kayıtlara! çok büyük golcü olabilecek bir potansiyeli kaçırdık maalesef.

gökhan gönül tuncay sezer öztürk gibi isimleri de komedi fiyatlar yüzünden almadık. cenk de o kategoriye girecek. adnan sezginin almadığı adam olarak geçecek kayıtlara! çok büyük golcü olabilecek bir potansiyeli kaçırdık maalesef.

Hemde yerli statüsünde.Gelde yanma değilmi. :(

7-8 M.Euro bayılırda alır hemde.Bizdede oyle para olmadığına göre mal mal bakarız.

renkdaşlar merhaba, yeni katıldım aranıza... bence baştan aşağı vizyonsuz olan herkes gitmeli.. benim için oluşması gerekn kadro ve yapı şöyle olmalı..(sezon başında)

başkan---- adaya göre

futbol a.ş ve teknik adam : fatih terim (sebep zamanın harcaya bilecek galatasaray için yapacak tek adam, geçmişte zarar uğrattı diyenler stad olimpiyattı,takım kötüydü ve hataları vardı)

transfer sorumlusu: haldun üstünel (gerçekten futbol oynatmaya niyetli fatih terime en iyilerini alacak ve gönlümüzdeki aslan)

genel menajer: hakan şükür veya abdulrahim albayrak.. ( takıma ağbeylik yapacak,tecrübeli)

takım

as kadrosu

-------------------romerio----------------

---sabri---------neill--------servet--------çağlar----

---------kallström-----emana-----biglia----

-----volkan şen---------------------arda--------

------------------stancu-------------------

yedek kadro

-------------------ufuk---------------

----serdar------yerli-----yerli----h.balta-----

--------yekta---cana------culio------

----pino-----------sezer öztürk----

----------------baros-----
şunlarda tam kadroda: emre çolak-anıl-mehmet ekici-gurbetçi adı geçen 2 oyuncu (hatırlayamadım) :)

arkadaşlar diyeceksiniz onun için 30 milyon euro gerek... alacağınız 4 yabancı ve en az 6 yerlii...

ara transferde harcanan ne kadar 15 milyon azmıydı????

böyle bir kadro oluşturmak iyi futbolu ve biz galatasaray aşıklarını çılgına çevirecek başarıları elde etmek için tek yol değilmi.

umut vaadet eden, iyi top oynadığını gören taraftar kombine-forma vs vs sezon sonunda kadar bu transferlerin %70 çıkartır zaten..

benim aklımdan geçen baştan aşağı revizyon böyle olur bence.... orta saha ve forvet hattı harikulede yedekleriyle beraber.. defansif olarak iyi bir kaç oyuncuda bulunursa daha ne olsunn .... saygılar okuyanlara teşekkürler :)

renkdaşlar merhaba, yeni katıldım aranıza... bence baştan aşağı vizyonsuz olan herkes gitmeli.. benim için oluşması gerekn kadro ve yapı şöyle olmalı..(sezon başında)

başkan---- adaya göre

futbol a.ş ve teknik adam : fatih terim (sebep zamanın harcaya bilecek galatasaray için yapacak tek adam, geçmişte zarar uğrattı diyenler stad olimpiyattı,takım kötüydü ve hataları vardı)

transfer sorumlusu: haldun üstünel (gerçekten futbol oynatmaya niyetli fatih terime en iyilerini alacak ve gönlümüzdeki aslan)

genel menajer: hakan şükür veya abdulrahim albayrak.. ( takıma ağbeylik yapacak,tecrübeli)

takım

as kadrosu

-------------------romerio----------------Bu kim.Romero'yu kastettin sanırım.

---------kallström-----emana-----biglia---- Ayrıca Biglia ile Emana'nın yerini değiştir.

Ayrıca Stancu tam bir Striker değil.Second Striker

.

.

.

.

.

...

Genede teşekkürler.

başkan---- adaya göre

takım

as kadrosu

-------------------romerio----------------Bu kim.Romero'yu kastettin sanırım.

---------kallström-----emana-----biglia---- Ayrıca Biglia ile Emana'nın yerini değiştir.

Ayrıca Stancu tam bir Santrofor değil.Second Forward

.

.

.

.

...

kaleci için haklısın... zaten emana-biglia-kallström orta sahada durumuna göre yerlerini alırlar. benim amacım sadece takım kadrosunu yazmaktı.

stancu konusunda 2 forvet diyosunda baros bu sakatlıklara direk oynayacak sürate ve fiziğe sahip değil. stanuc top alıp adam geçen sürekli dolaşan adam. hakan şükürün daha kısası ve tekniği... stancu yu forvette tek geçerim....

kaleci için haklısın... zaten emana-biglia-kallström orta sahada durumuna göre yerlerini alırlar. benim amacım sadece takım kadrosunu yazmaktı.

stancu konusunda 2 forvet diyosunda baros bu sakatlıklara direk oynayacak sürate ve fiziğe sahip değil. stanuc top alıp adam geçen sürekli dolaşan adam. hakan şükürün daha kısası ve tekniği... stancu yu forvette tek geçerim....

Stancu forvet arkasında veya yanında olacak sürekli dolaşacak,orta sahadaki arkadaşlarına destek verecek bir oyuncu.İlerde tek olursa çok yalnız kalır.Ama orta sahan çok güçlü. Bana kalırsa öyle güçlü bir orta sahaya güçlü bir forvet gerekir.

Genede kadro iyi.

Serdar Taşçı, Ömer Toprak, Serdar Kesimal, Ersan Gülüm bunlardan birini mutlaka almalıyız.

Hakan Balta'nın yerine de Gökhan Süzen ya da Hasan Ali Kaldırım.

Herkes bir kadro kuruyor maliyet yazıyor.Madem öyle benim hayalimde şu.

----------------Ochoa----------------

Sabri-----Neill----Bougherra-----Çağlar

-----------Selçuk-----Bradley---------

Hamit----------Stancu-----------Arda

---------------Bobo------------------

Bence bu takım 8-9 M.Euro maliyetle kurulabilir:)

Bobo,Hamit,Selçuk,Ochoa bunlar sezon sonu sözleşmesi biten adamlar.

Bradley,Bougherra 'da 4-5 M.Euro'ya kapanacak transferler.

Ayrıca Bobo'da Türk statüsüne geçiyor.İstendiği takdirde bir yabancı daha eklenebilir takıma;)

Sadece iyi transfer yapabilecek,boşta adamları ikna edip bunların farkında olabilecek adam lazım bize.Bu kadro bizi gelecek sezon şampiyon yapar.!

herkes bir kadro kuruyor maliyet yazıyor.madem öyle benim hayalimde şu.

----------------ochoa----------------

sabri-----neill----bougherra-----Çağlar

-----------selçuk-----bradley---------

hamit----------stancu-----------arda

---------------bobo------------------

bence bu takım 8-9 m.euro maliyetle kurulabilir:)

bobo,hamit,selçuk,ochoa bunlar sezon sonu sözleşmesi biten adamlar.

Bradley,bougherra 'da 4-5 m.euro'ya kapanacak transferler.

Ayrıca bobo'da türk statüsüne geçiyor.İstendiği takdirde bir yabancı daha eklenebilir takıma;)

sadece iyi transfer yapabilecek,boşta adamları ikna edip bunların farkında olabilecek adam lazım bize.bu kadro bizi gelecek sezon şampiyon yapar.!

hamİtle selÇuka varim...... Benİm kadroma bu İkİsİnİ kat. SÜper İŞte......... BaŞlarinida fatİh hocayi koy. Çossunlarr gİdelİ artik Şampİyonlar lİgİne artikkk... Kardo İyİ yÖneten kİm?

Herkes bir kadro kuruyor maliyet yazıyor.Madem öyle benim hayalimde şu.

----------------Ochoa----------------

Sabri-----Neill----Bougherra-----Çağlar

-----------Selçuk-----Bradley---------

Hamit----------Stancu-----------Arda

---------------Bobo------------------

Bence bu takım 8-9 M.Euro maliyetle kurulabilir:)

Bobo,Hamit,Selçuk,Ochoa bunlar sezon sonu sözleşmesi biten adamlar.

Bradley,Bougherra 'da 4-5 M.Euro'ya kapanacak transferler.

Ayrıca Bobo'da Türk statüsüne geçiyor.İstendiği takdirde bir yabancı daha eklenebilir takıma;)

Sadece iyi transfer yapabilecek,boşta adamları ikna edip bunların farkında olabilecek adam lazım bize.Bu kadro bizi gelecek sezon şampiyon yapar.!

Bobo yerine Falcao olsa süper olurdu.

Benİm orta sahammm yedeklerİyle ve oyun stİllerİyle ŞÖyle oluŞur. Defans hatti yeterlİ ...

İkİ yÖnlÜ saĞlam adamlar

kallstrÖm-emana-bİglİa-selÇuk İ. Alinmasi gerekİr.... / yekta-culİo-cana-emre Çolak yedeklerİ..

Volkan Şen ----- / kazim kazim-pİno yedeklerİ

arda---- / kewel ve bİr gurbetÇİ olabİlİr

stancu---/ baros-anil

sabrİ-- / uĞur-serdar

neİll---/ ?????

Servet--/ ????

ÇaĞlar / hakan balta ???

Romero --- / ufuk-emİrhan

Benİm orta sahammm yedeklerİyle ve oyun stİllerİyle ŞÖyle oluŞur. Defans hatti yeterlİ ...

İkİ yÖnlÜ saĞlam adamlar

kallstrÖm-emana-bİglİa-selÇuk İ. Alinmasi gerekİr.... / yekta-culİo-cana-emre Çolak yedeklerİ..

Volkan Şen ----- / kazim kazim-pİno yedeklerİ

arda---- / kewel ve bİr gurbetÇİ olabİlİr

stancu---/ baros-anil

sabrİ-- / uĞur-serdar

neİll---/ ?????

Servet--/ ????

ÇaĞlar / hakan balta ???

Romero --- / ufuk-emİrhan

Senin Kadro çok tuzlu oluyor dostum.Maksimum 20M.Euro ya (Falcao'yu dahil edersek)Her bölgesi sorunsuz fıstık gibi kadro kuruyorum ben.:D Seninki 30M ediyor :o Forvetinde de sorun var bana kalırsa:)

Bence Lesh.

Dengesiz.Cana'dan farkı yok eksiği var.Onun iyi gözükmesini sağlayan Trabzon'daki takım oyunu.

Dengesiz olduğunu bende biliyorum, o yüzden yedek kulübesi için lazım diyorum. Ayrıca iyi oynadığı bir sürü maç var Giray'ın. Kadıköy'de 1-1 biten Fenerbahçe maçında Puyol kesilmişti mesela, Liverpool'la oynanan maçlarda çok iyi oynamıştı. Bu ligin en iyi yerli stoperlerinden biridir Giray.

Dengesiz olduğunu bende biliyorum, o yüzden yedek kulübesi için lazım diyorum. Ayrıca iyi oynadığı bir sürü maç var Giray'ın. Kadıköy'de 1-1 biten Fenerbahçe maçında Puyol kesilmişti mesela, Liverpool'la oynanan maçlarda çok iyi oynamıştı. Bu ligin en iyi yerli stoperlerinden biridir Giray.

Düşüncelerine saygı duyuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt