Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Hamit-Selçuk-Nuri-Drogba-Keita-Gio-Dawson

Gecen yaz ne hayaller kurmustum. Hazard, Sanchez :o

Abovv.2 si bir arada,imkansız ötesi.Hemen kadromu kurarım bunun üzerine

''Mission İmpossible''

----------------------------------Handanovic-------------------------------------------------

-Srna------------------Servet(mecburen)-------Alex-----------------------Taiwo------------

---------------------------------Selçuk İnan--------------------------------------------------

---------------------Hamit Altıntop-------------Gökhan İnler----------------------------------

-Sanchez-------------------------------------------------------------------Hazard------------

----------------------------------Cenk Tosun(Baros)------------------------------------------

Kadroyu kest.Bütün Türk takımları VİZYON+PARA TOPLASA BU KAROYU GETİREMEZ TÜRKİYE'YE HERHALDE.

Başkan: Ünal Aysal

Teknik Direktör: Slaven Bilic

Kadro;

Onur

Sabri - Mexes - S.Kesimal - Taiwo

Cana

Yekta - G.İnler

Kalou - - - - - - Arda

Baros/Drogba​

Dün söylentileri vardı harbiden gidiyor galiba su yazı herseyi acıklıyor

Stoper kıtı memlekette alternatifler zaten azken, yetenekli savunma oyuncuları için gözlerimizden birinin Almanya'da olması gerektiği malum. Ülkemizdeki en potansiyelli savunma oyuncusu Kayserispor'un Köln'den getirdiği Serdar Kesimal. Durum buyken Freiburg'dan Ömer Toprak'a özellikle İstanbul kulüplerinin ilgi göstermesi gerektiğini düşünüyordum ki ilginin kralı Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'den geldi.

Leverkusen'in başkanı Wolfgang Holzhäuser, 21 yaşındaki stoperin kulübüyle görüştüklerini, Ömer'le de anlaşıp transferi bitirmek istediklerini açıkladı. 37 yaşındaki Sami Hyypia'nın yerine onu düşünüyorlar. Bizimkiler Gökhan Zan'ın yerine onu koyup koyamayacağını düşünedursun, el oğlu işi bitirmek üzere.

Geçirdiği go-kart kazası hepimizin malumu, blogda daha önce bahsetmiştik. Kariyeri bitti mi diye düşünülürken, kısa süre içinde Bundesliga'da seviye atlayacak duruma geldi. Ömer ve kariyeri için önemli bir adım. Kaza öncesi onunla ilgilenen ancak son dönemde sadece uzaktan izlemekle yetinen, kadroları muazzam ancak ne hikmetse Avrupa'da şubat ayını dahi göremeyen İstanbul kulüplerine gelince... Onlar için futbolcu transferinde ana kriter olarak "taraftar ve futbol kamuoyu nezdinde tanınmayı" belirlemenin yanlışlığını bir kez daha ortaya koyuyor aslında Ömer Toprak'in Leverkusen'e geçişi ama arif olan anlar demiş atalarımız. Zaten sorun da bu anlama konusunda...

PCLion FC​

-------------------------------handanovİÇ---------------------------------

----sabrİ------------neİll-----------------servet----------tremolİnas---

--------------------------selÇuk İnan-------------------------------------

----------------------------mİkel arteta---------------------------------

---------------hamİt---------------------------------arda---------------

-----------------------baroŞ----------drogba:):)-----------------------

bence bu kadro kurulmuyacak bİr kadro deĞİl(drogba Ütopİk:))(adam olan adam kurar:))

sezer ve mehmet ekİcİ de altarnatİf olarak alalim sÜper bİr kadro olur ve 2 kupa gelİr...

Malum Brezilya futbolcu fabrikası ancak takımımız ne zaman bir Brezilyalı alsa sorun yumağı oluyor. Ancak bu gördüğüm oyuncu hiç de öyle gibi gözükmüyor. Yani Sakatlık veya formsuzluk çekeceğini sanmıyorum Türkiye'de..

Bizim ligimize uyum sağlayan Brezilyalılar genelde çok üst düzey tekniğe sahip olanlar veya sürati ile teniğini birleştirenler oluyor..

Bu oyuncu da tekniği ve süratini birleştirenlerden bana kalırsa takımımıza çok yakışacak ve 1-2 yıla 15-20 milyon Euroları görecek bir potansiyelde..

Tiago Alves

Takımı: Santos

Mevkii: forvet

Doğum Tarihi: 20.01.1993

Brezilya piyasasını pek takip etmem ancak Neymar ve Ganso kadar popüler bir oyuncu değil sanırım. Henüz yeni A takımda.. Bence üzerinde durulması gereken bir oyuncu.

Sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar?

[video=youtube;IXkBu3ajzLU]https://www.youtube.com/watch?v=IXkBu3ajzLU[/video]

Malum Brezilya futbolcu fabrikası ancak takımımız ne zaman bir Brezilyalı alsa sorun yumağı oluyor. Ancak bu gördüğüm oyuncu hiç de öyle gibi gözükmüyor. Yani Sakatlık veya formsuzluk çekeceğini sanmıyorum Türkiye'de..

Bizim ligimize uyum sağlayan Brezilyalılar genelde çok üst düzey tekniğe sahip olanlar veya sürati ile teniğini birleştirenler oluyor..

Bu oyuncu da tekniği ve süratini birleştirenlerden bana kalırsa takımımıza çok yakışacak ve 1-2 yıla 15-20 milyon Euroları görecek bir potansiyelde..

Tiago Alves

Takımı: Santos

Mevkii: forvet

Doğum Tarihi: 20.01.1993

Brezilya piyasasını pek takip etmem ancak Neymar ve Ganso kadar popüler bir oyuncu değil sanırım. Henüz yeni A takımda.. Bence üzerinde durulması gereken bir oyuncu.

Sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar?

[video=youtube;IXkBu3ajzLU]https://www.youtube.com/watch?v=IXkBu3ajzLU[/video]

Bende hiç izlemedim. Ama bazı yerlerde karşılaştığım bilgilere dayanarak Chelsea'ye transfer olan Piazon'dan daha iyi bir yetenek olduğu söylenir. Fm'de karşıma çıkmıştı, oraya da fazla ayak uydurmak doğru olmaz. Her ne kadar doğru çıkan gözlemleri kadar, balon dediğimiz futbolcularda mevcut.

Bence Paulo Henrique'yi takip etmek gerekir. Neymar'dan daha popüler ve daha çok üzerinde durulması gereken bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. :)

Adnan Ozturk girerse yonetime Fransa liginden istedigimiz oyuncuyu aliriz

Bende hiç izlemedim. Ama bazı yerlerde karşılaştığım bilgilere dayanarak Chelsea'ye transfer olan Piazon'dan daha iyi bir yetenek olduğu söylenir. Fm'de karşıma çıkmıştı, oraya da fazla ayak uydurmak doğru olmaz. Her ne kadar doğru çıkan gözlemleri kadar, balon dediğimiz futbolcularda mevcut.

Bence Paulo Henrique'yi takip etmek gerekir. Neymar ve Ganso'dan daha popüler ve daha çok üzerinde durulması gereken bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. :)

Hatta ben bunu yazdığım dakikalarda Tiago bir gol atmış :)

Transferi yakındır. Ama Santos'tan da kolay kolay futbolcu alınamıyor. Özellikle bu şekilde patlama yapabilecek bir yetenek söz konusu olunca.. :)

Hatta ben bunu yazdığım dakikalarda Tiago bir gol atmış :)

Transferi yakındır. Ama Santos'tan da kolay kolay futbolcu alınamıyor. Özellikle bu şekilde patlama yapabilecek bir yetenek söz konusu olunca.. :)

Adnan Ozturk girerse yonetime Fransa liginden istedigimiz oyuncuyu aliriz

Fransa liginde ve Italya liginde oynamis oyuncular bizim ligde iyi uyum sagliyor, bence iyi olur Fransa ligine yonelirsek tekrar.

taiwoyu almak bonservisi olan oyuncuyu almaktan 5 kez daha zor :) 10 dan fazla kulüp taiwoyu almak için bekliyor inş gs alır ama avrupada olmnayan takımımızın pek şansı yok gibi ben ayrıca genç yetenek olarak miguel medina dan çok umutluyum

Bence ilk etapta yerli kalitemizi artırmalıyız. Ünal Aysal gelecek tamam ama yeni baştan takım yaratmak çok zor ve ayrıca riskli. Öncelikle takımdaki çürükleri temizleyip, yerli oyuncu ağırlıklı ve en fazla 3 tane yabancı alarak (zapata, kewell ve belki Neill giderse) bu iş çözülmeli. Daha sonraki yıllarda eksikler daha iyi görülüp transfer yapılmalı. Ayrıca Hoca faktörü de ön plana çıkıyor. Fatih Terim gelirse ki ben yüksek ihtimal onu görüyorum yerli kalitemizin artması gerektiğinin farkında olacak ve iyi transferler yapacaktır.

Yabancilardan kalmasi sart olanlar Pino ve Baros. Culio yedek olarak tutulabilir.

Cana konusunda kararsizim, iyi bir on libero ama fazla tek yonlu. Yeni teknik direktor degerlendirebilir.

Stancu ve Zapo kontenjan kaybi

Kewell ile sozlesme yenilenmemeli.

Neill ve Insua gidecek gibiler, mevkilerine adam alindigi surece mahsuru yok.

Yani Baros, Pino ve Culio kalir. Culio yedek, Pino da hucumda birkac yerde oynayabilen half yedek olur. Bu durumda yine en azindan 4-5 yabanci almak gerekiyor. Kaleci, sol bek, stoper, orta saha ve sol acik acik olanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt