Alper Sahin
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.672
- 166
- 1.528
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala ne Sanchez'i ya![]()
Gecen yaz ne hayaller kurmustum. Hazard, Sanchez![]()
Owen Hargreaves
Denesekmi ?
Malum Brezilya futbolcu fabrikası ancak takımımız ne zaman bir Brezilyalı alsa sorun yumağı oluyor. Ancak bu gördüğüm oyuncu hiç de öyle gibi gözükmüyor. Yani Sakatlık veya formsuzluk çekeceğini sanmıyorum Türkiye'de..
Bizim ligimize uyum sağlayan Brezilyalılar genelde çok üst düzey tekniğe sahip olanlar veya sürati ile teniğini birleştirenler oluyor..
Bu oyuncu da tekniği ve süratini birleştirenlerden bana kalırsa takımımıza çok yakışacak ve 1-2 yıla 15-20 milyon Euroları görecek bir potansiyelde..
Tiago Alves
Takımı: Santos
Mevkii: forvet
Doğum Tarihi: 20.01.1993
Brezilya piyasasını pek takip etmem ancak Neymar ve Ganso kadar popüler bir oyuncu değil sanırım. Henüz yeni A takımda.. Bence üzerinde durulması gereken bir oyuncu.
Sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar?
[video=youtube;IXkBu3ajzLU]https://www.youtube.com/watch?v=IXkBu3ajzLU[/video]
Bende hiç izlemedim. Ama bazı yerlerde karşılaştığım bilgilere dayanarak Chelsea'ye transfer olan Piazon'dan daha iyi bir yetenek olduğu söylenir. Fm'de karşıma çıkmıştı, oraya da fazla ayak uydurmak doğru olmaz. Her ne kadar doğru çıkan gözlemleri kadar, balon dediğimiz futbolcularda mevcut.
Bence Paulo Henrique'yi takip etmek gerekir. Neymar ve Ganso'dan daha popüler ve daha çok üzerinde durulması gereken bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.![]()
Hatta ben bunu yazdığım dakikalarda Tiago bir gol atmış![]()
Adnan Ozturk girerse yonetime Fransa liginden istedigimiz oyuncuyu aliriz