Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Sergey Nikiforenko, Julius Aghahowa, Maxim Tsigalko... :ays:

Fotomaç, gaza gelmiş yine! Ünal Aysal'ın Belçika, Adnan Öztürk'ün Fransa'da ki bağlantılarından bir senaryo üreterek, Eden Hazard'ın transfer edileceğini yazmışlar. :)

İspanyol futbolcuların burda başarılı olma şansları 0 (sıfır) açık net.

Sebepleri belli.

Valla ben pek futoblcu ismi yazmam ama ligimize geldiği günden beri çok beğendiğim bir adam var Trabzodan ALANZİNHO valla bizim orta sahamızda forvet arkası olarak ilaç olur.Trabzon bu adamı geç farketti.

Gerçekten 10 numara bir adam, Diego Ribas ayarında bence :)

Sebastian Giovinco

24 yaşında Parma'da oynuyor..

Bence seneye alınmalı çok genç çok zeki ve çabuk bir adam..

Şu kadroya 5 gömlek üstün ve iyi para verirsek oda gelir..

Parma'nın hedefi pek yok..

giovinco.jpg

YouTube - Giovinco's Goal - Malaga vs Parma

YouTube - Giovinco skills Vs Chelsea

Bu adam için yeni yönetime bile baskı yapmalıyız yav..

Yerli kalitesini artırmak için birşeyler yapmak lazım muhakkak.

Şimdi yönetim ve gelecek yönetimin konuşmalarından anladığımız kadarıyla, çok aman aman bir değişiklik olmayacak kadro da. Doğrusu da budur aslında bir bakıma. Seneye tek hedef STSL ve ZTK olacak mecbur. Daha da çok ligde ilk 2 içinde bitirmeye bakacağız. O yüzden önce acil bölgelere transferle başlamak lazım. 1 stoper, 2 orta alan, sol veya sağ kanata en az 1 oyuncu. Belki bir de santrafor. Gidebildiği yere kadar da Gökhan Zan'da ısrar etmek iyidir. 34 maçında 15-20'sinde oynarsa seneye büyük iş yapmış oluruz. Servet'den daha kalitelidir. Kaleci o kadar şart değil. Aykut ve Emirhan götürürler. İskeletimiz de şu şekilde olmalı;

Aykut

Sabri-Gökhan-xxx-Çağlar

Cana-xxx

Culio

Kazım-xxx-xxx

Stancu(Baros)​

Servet+Balta+BAM, kesinlikle yeni yönetim gelince gelecek planlamasında düşünülmemeli. Yoksa 1 adım ileri 5 adım geri gitmeye devam ederiz. Ayrıca Çağlar'ın sakatlık durumu göz önüne alınıp, değerlendirilip, yerine ya alt yapıdan ya da idareten STSL veya Bank Asya'dan biri getirilmeli. Hatta kiralık İnsua bile kalabilir 1 sene daha. Ayrıca yönetim kararımız Arda'nın kalması yönünde olur umarım. Yoksa Arda'dan gelecek 35 taksit 15 milyon euro hiç bir halta yaramayacak, boşa para çarçur olacağı gibi, Arda gibi bir değeri de kaybedeceğiz.

Aykut

Sabri-Gökhan-xxx-Çağlar

Cana-xxx

Culio

Kazım-xxx-xxx

Stancu(Baros)

Sorabilirmiyim bu perspektiften bakinca Galatasarayda sistem ve taktik olarak ne degisecek? Kalede Aykut var. Yillardir 2inci kaleci...Tüm verilen sanslari kullanamadi...

Savunmaya gecelim, takimin en saglam yeri olmak zorunda olan yer, orada Gökhan Zan var, Caglar var. Gökhan Zani hastane disinda bulursan oynatirsin...Yani Galatasaray savunmasi hep sos vermeye devam edecek... Yine Galatasaray kazma ortasahalarla oynayacak. Yine Galatasaray Barosa bagimli bir kontra takimi gibi olmaya devam edecek... Birde Bank Asyanin seviyesi bizim ligin bayagi altinda...Oradan gelen oyuncularin hangisi faydali oldu da yeni gelecekler faydali olacak, bunu sormayi kendim bir borc edinmis durumdayim, cevabi merak ediyorum...Batdal, Musa Cagiran örnekleri ortada, Özgürcan örnegi ortada. Orada gol krali oldu, Bizde hazirlik kampinda bile göze giremedi, ligi birakalim bir yere...

Agir savunma, yetersiz ortasaha, Barosa bagimli bir hucum gücü. Galatasarayin tek hucum gücü Barosa bagimli olmamali...

Barosa hep sakat zaten. Seneye bu kadroyla düseriz o zaman. Zaten Bank Asya falan yavas yavas bu vizyonsuzlukla oraya gideriz...

Giovinco hala Parmada kiralik. Amauride Juventustan kiralik...

bence wolfsburgdan diego yu göz önünde bulundursunlar.wolsburgda bu sene leş gibi diegoda leş gibi oynuyor.bizde çosabilir

Mputuyla ilgileniyormusuz. Yeni Eto'oymus... A.Madrid Ardanin yerine Piattiyi almis. Elmundo Deportivo öyle iddaa ediyor. Zaten Salvio da onlarin mali...

Eski gözdemiz Gökhan inler hakkinda ilginc bir haber. Napoli baskani İnlere en fazla 9-10 milyon euro verebileceklerini söylerken, Pozzo(Udinese baskani, Sanchez icinde 35 milyon euro istiyor)nun 15 milyon euroda direttigini söyledi... Napoli uzun zamandir istiyor inleri, bakalim neler olacak...

-----------------------handanovİÇ-----------------------

--sabrİ------bouggera--------serdar----tremolİnas---

-----------------------selÇuk İnan----------------------

---------hamİt------------------------arteta-----------

----------------------dİego rİbas----------------------

--------------------baroŞ----------------------------

yedekler:orhan Şam,mustafa pektemek,murat ceylan,volkan Şen,sercan yildirim,yekta,ÇaĞlar,stancu,clİo

fazlami uÇtum:))

Dikkat ediyorumda Handanovici cok tuttu taraftar.

Handanoviç'i herkes tutar ama gerçekçi olmak gerekirse çok pahalı. Diego Alves ve Muslera, Handanoviç kalitesinde fakat daha düşük fiyata alınabilecek kaleciler olduğu için bence onlara yönelmeliyiz.

Şu çocuğu kaçırmayalım.Kulübü bonsevis bedelini 15.000.000 avro olrak açıkladı.Ama pazarlıkla 11-12 milyon avro arası bir fiyata alınabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=8DBKPHOy-Wc&feature=related

Hız,teknik,oyun zekası,topla hızlanma ve manevra,isabetli ve sert şut,atletik vücut yapısı bu özelliklerin hepsine sahip ve üstelik 18 yaşında.Daha da çok kendini geliştirecektir.

Handanoviç'i herkes tutar ama gerçekçi olmak gerekirse çok pahalı. Diego Alves ve Muslera, Handanoviç kalitesinde fakat daha düşük fiyata alınabilecek kaleciler olduğu için bence onlara yönelmeliyiz.

Haginin ilk tercihinin Handanovic oldugunu bilerek Zapata gelince Hagiye neden salladı taraftar peki? Ufuk ve Aykutun ne mal oldugu ortayken hemde :)

Devre arasında adam gibi topcuyu degerinin uzerine cıkmadıgın surece a-la-maz-sın.

Şu çocuğu kaçırmayalım.Kulübü bonsevis bedelini 15.000.000 avro olrak açıkladı.Ama pazarlıkla 11-12 milyon avro arası bir fiyata alınabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=8DBKPHOy-Wc&feature=related

Hız,teknik,oyun zekası,topla hızlanma ve manevra,isabetli ve sert şut,atletik vücut yapısı bu özelliklerin hepsine sahip ve üstelik 18 yaşında.Daha da çok kendini geliştirecektir.

Bu tip futbolcuları 2 sene önce keşfetmek gerekiyor. Lucas son U20 şampiyonasında, Neymar ile Brezilya'nın yıldızıydı. Şuan dev kulüpler peşinde. Bence Neymar'dan daha iyi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt