Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Cevap: Transfer Önerileri
Sergey Nikiforenko, Julius Aghahowa, Maxim Tsigalko... :ays:
Sergey Nikiforenko, Julius Aghahowa, Maxim Tsigalko... :ays:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebastian Giovinco
24 yaşında Parma'da oynuyor..
Bence seneye alınmalı çok genç çok zeki ve çabuk bir adam..
Şu kadroya 5 gömlek üstün ve iyi para verirsek oda gelir..
Parma'nın hedefi pek yok..
![]()
YouTube - Giovinco's Goal - Malaga vs Parma
YouTube - Giovinco skills Vs Chelsea
Bu adam için yeni yönetime bile baskı yapmalıyız yav..
Sinan, Giovinco Juventus'un oyuncusu, Parma'da kiralık.
Şimdi yönetim ve gelecek yönetimin konuşmalarından anladığımız kadarıyla, çok aman aman bir değişiklik olmayacak kadro da. Doğrusu da budur aslında bir bakıma. Seneye tek hedef STSL ve ZTK olacak mecbur. Daha da çok ligde ilk 2 içinde bitirmeye bakacağız. O yüzden önce acil bölgelere transferle başlamak lazım. 1 stoper, 2 orta alan, sol veya sağ kanata en az 1 oyuncu. Belki bir de santrafor. Gidebildiği yere kadar da Gökhan Zan'da ısrar etmek iyidir. 34 maçında 15-20'sinde oynarsa seneye büyük iş yapmış oluruz. Servet'den daha kalitelidir. Kaleci o kadar şart değil. Aykut ve Emirhan götürürler. İskeletimiz de şu şekilde olmalı;
Aykut
Sabri-Gökhan-xxx-Çağlar
Cana-xxx
Culio
Kazım-xxx-xxx
Stancu(Baros)
Servet+Balta+BAM, kesinlikle yeni yönetim gelince gelecek planlamasında düşünülmemeli. Yoksa 1 adım ileri 5 adım geri gitmeye devam ederiz. Ayrıca Çağlar'ın sakatlık durumu göz önüne alınıp, değerlendirilip, yerine ya alt yapıdan ya da idareten STSL veya Bank Asya'dan biri getirilmeli. Hatta kiralık İnsua bile kalabilir 1 sene daha. Ayrıca yönetim kararımız Arda'nın kalması yönünde olur umarım. Yoksa Arda'dan gelecek 35 taksit 15 milyon euro hiç bir halta yaramayacak, boşa para çarçur olacağı gibi, Arda gibi bir değeri de kaybedeceğiz.
2 senedir kiralık mı
Ben satın aldılar sandım..
Dikkat ediyorumda Handanovici cok tuttu taraftar.
Handanoviç'i herkes tutar ama gerçekçi olmak gerekirse çok pahalı. Diego Alves ve Muslera, Handanoviç kalitesinde fakat daha düşük fiyata alınabilecek kaleciler olduğu için bence onlara yönelmeliyiz.
Şu çocuğu kaçırmayalım.Kulübü bonsevis bedelini 15.000.000 avro olrak açıkladı.Ama pazarlıkla 11-12 milyon avro arası bir fiyata alınabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=8DBKPHOy-Wc&feature=related
Hız,teknik,oyun zekası,topla hızlanma ve manevra,isabetli ve sert şut,atletik vücut yapısı bu özelliklerin hepsine sahip ve üstelik 18 yaşında.Daha da çok kendini geliştirecektir.