Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Adel Taarabt veya Lucas alinmali ya mutlaka...

Niye kimse duymuyor.. Kulübe mesaj atalim

Haginin ilk tercihinin Handanovic oldugunu bilerek Zapata gelince Hagiye neden salladı taraftar peki? Ufuk ve Aykutun ne mal oldugu ortayken hemde :)

Devre arasında adam gibi topcuyu degerinin uzerine cıkmadıgın surece a-la-maz-sın.

Birinci tercihi Handanoviç olan adam o olmayınca onun yerine Zapata'yı getirmez bence. Benim bildiğim kadarıyla Hagi kaleci konusunda birinci tercih olarak Romen Lobond'u istedi olmayınca da Zapata'yı istedi. Yani kısca Hagi Romanya'dan tanıdığı oyuncular dışında herhangi bir tercih kullanmadı maalesef.

Bu tip futbolcuları 2 sene önce keşfetmek gerekiyor. Lucas son U20 şampiyonasında, Neymar ile Brezilya'nın yıldızıydı. Şuan dev kulüpler peşinde. Bence Neymar'dan daha iyi..

Douglas Costa da bunun gibiydi Shaktar aldı, Hazard-Sanchez gibi ütopik transferler peşinde koşmaktansa bu tip oyunculara yönelmek lazım.

------

Sevilla'lı Gary Medel'i bir maç izledim, adama hayran kaldım. Pire gibi her yere yetişiyor, müthiş hızlı, Okan Buruk'un kopyası. Önliberoya düşünülebilir.

Antep,bursa,kayseri gibi takımlardan malesef yerli oyuncu alınması çok zor..5M'den kapıyı açarlar..Yada hiç satmazlar..Artık onlarda büyük düşünüyorlar..Eskiden olsa hemen satarlardı..Ama artık anadolu takımları yayınlardan fazla para alıyor..Bu yüzden kimse oyuncusunu satmak istemiyor..Şartlar değişdi..Kayseri önemli isimlerle anlaşmak üzere..Herkez gelecek yıl zirveyi hedefliyor..

Alper Potuk için 5M ver alırsın..

Serdar Aziz'i bursa satmak istemez.Bir taraflarını kaldırmaya gerek yok..Sercan yedek olduğu halde alamadık..Bursa gelecek sezon serdar'ın yanına iyi stoper almayı düşünüyor..

Gurbetçilere yönelmemiz lazım..Kendi oyuncumuz keşfetmemiz lazım..

Kasımpaşa düşüyor..Şahin neden alınmasın..Burak Kaplan,Taner,Tunay,Kayseride sağ bek savaş var..Şuan fazla oynamıyor..Ümit millide beğendim..Yıldızı parlamadan el atabiliriz.

Douglas Costa da bunun gibiydi Shaktar aldı, Hazard-Sanchez gibi ütopik transferler peşinde koşmaktansa bu tip oyunculara yönelmek lazım.

------

Sevilla'lı Gary Medel'i bir maç izledim, adama hayran kaldım. Pire gibi her yere yetişiyor, müthiş hızlı, Okan Buruk'un kopyası. Önliberoya düşünülebilir.

D. Costa'nın yanında, A. Teixeira'yı da aldılar. Shakhtar çok büyük bir iş çıkardı. Bence Lucas transferi çok zor.

Gary Medel çok sorunlu bir futbolcu. :)

Kalecide macera aramaya gerek yok.Ochoa boşta.Onu almalıyız

Birinci tercihi Handanoviç olan adam o olmayınca onun yerine Zapata'yı getirmez bence. Benim bildiğim kadarıyla Hagi kaleci konusunda birinci tercih olarak Romen Lobond'u istedi olmayınca da Zapata'yı istedi. Yani kısca Hagi Romanya'dan tanıdığı oyuncular dışında herhangi bir tercih kullanmadı maalesef.

Handanovic > Romero > Zapata

Biglia > Culio

A. Diarra > Rio Mavuba > ?

Cuneyt Tanman bu isimleri belirtti. Yinede dedigim gibi devre arasında bu istedikleri cok zordu.

Peniel Mlapa

Peniel Mlapa - - transfermarkt.tr

Pedro Geromel

Pedro Geromel - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Bryan Ruiz

Bryan Ruiz - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Kwadwo Asamoah

Biraz uğraştırabilir.

Kwadwo Asamoah - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Étienne Capoue

Étienne Capoue - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Cheikh M'Bengue

Cheikh M'Bengue - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Craig Gordon

Craig Gordon - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Cheik Tioté

Sözleşmesini yeni uzattı. Biraz zor ama yine de bir girişimde bulunmak lazım.

Cheik Tioté - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Stuart Holden

Şuan ciddi bir sakatlık geçirdi, ama çok iyi bir futbolcu..

Stuart Holden - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Matías Fernández

Çok iyi bir transfer olur. Ama zor.

https://www.transfermarkt.com.tr/tr/matias-fernandez/profil/spieler_37918.html

Blaise Matuidi chelsea, arsenal falan kapmazsa alınabilir çok kalite

Blaise Matuidi - Spielerprofil - transfermarkt.de

Leonel Galeano 2-3 sene sonra çok büyük paraya satılabilecek bir stoper

Leonel Galeano - Spielerprofil - transfermarkt.de

Aly Cissokho gelmek isterse ve verirlerse ilaç olur ilaç

Aly Cissokho - Spielerprofil - transfermarkt.de

hem tecrübeli hem kaliteli hem de yıllar sonra frikik atabilecek bir brezilyalı almak hiç zor değil ama shaktari bırakır mı?

Jádson - Spielerprofil - transfermarkt.de

yerli bir kaleci kontenjanın dostudur ama bu Korcan yerli bir kaleciden daha fazlası ben yakından tanıyorum düşmeme mücadelesi veren ve defansı berbat bir sivasspor'da belki de onlarca mutlak golü engelledi yan toplar 20 refleks 20 topu kullanma 20 kaçırılmamalı yakında milli takıma yükselir

Korcan Celikay - Spielerprofil - transfermarkt.de

Yedek Kaleci:---------Fırat Kocaoğlu(23)

Stoper:--------------Serdar Aziz(20)

Sol Bek:--------------Hasan Ali Kaldırım(22)

Defansif Orta Saha:---Alper Potuk(20)

Orta Saha:-----------Mehmet Ekici(22)

Sağ Kanat/Forvet:----Sercan Yıldırım(21)

Yedek Forvet:--------Tunay Torun(21)

+2+2 lik yabancı kontenjanı için belediyeli holmen kesinlikle düşünülmeli bence

Giovinco her zaman kiralikti. Öyle Juventus Co-ownership olarak vermedi. Klübler ortak olarak, oyuncunun gelecek sezon nerede oynayacagini belirlerler, bonservise ortak olurlar. Bonservisi almak isteyen, kapali zarf usulu, daha yüksek teklifi yapan kazanir... Bazende klübler anlasabilirler. Örnegin Boateng Milan ve Genoa arasinda co-ownership. Genoa istemiyor. Milan sadece genc bir oyuncunun bonservisinin yarisina Boatengin yarisini verdi. Genoa Boatengi takimda tutamaz. Bu yüzden Boatengi Milana vermek istiyorlar. Ranocchiayi inter Genoaya 6 milyon euro vererek aldi bonservisinin yarisini. 1 sene kalmasi planlaniyordu fakat inter devre arasinda almak isteyince, cok daha fazla ödeyerek diger yarisini aldi. Bu fiyat sartlara bagli olarak degisiyor... Juventus, Giovincoyu önemsiyor, öyle kapali zarf nedeniyle kaybetmek istemiyorlar...

Lucas Marcelinho büyük yetenek. Emin olun su anda herkes onu izliyor... Tabiki su anda Neymar veya Ganso daha önde...Milanlilar Gansoyu daha fazla begeniyorlar... Öyle yetenek 100 yilda 1 gelirmis, vizyonu, assist özelligi, futbol zekasi müthismis falan diyorlar. Fakat Neymar bence gercek ganimet...Teknik, calim beceresi, güc, sürat, bitiricilik. Robinhonun daha güclüsü ve bitirici versiyonu olarak düsünüyorum onu...

Brezilyada öyle oyuncunun bonservis belirlemesi yok. Kontratinda madde vardir...Orada yazani ödeyen alir... Zaten bonvervisler yüzde olarak sirketler, oyuncu veya klüb arasinda paylasilmistir...

Chealse Neymari almak istediginde Santos kontratindaki serbest kalma bedelini ödeyin dedi. Milan Gansoyu istiyor, yine Santos serbest kalma maddesini ödeyin diyor. Santos yüzde 45e falan sahip yanilmiyorsam... DİS denilen sirkette diger yüzde 45e sahip...

Lucas icin italyada Milan ocak ayinda 4 milyon euroya aldi haberleri vardi. Gelecek sezon icin bloke edildigini söylüyorlardi...

Fakat yeni sözlesme olacakmis, 80 milyon euroda serbest kalma bedeli...

Eriksen, Honda, Lamela, Pastore, Ganso, Lucas Marcelinho vs. Bayagi kaliteli yetenek var piyasada.

cheyrou-kallstörm

-----cana-----

üçlüsünü kurmak çok paraya mal olmaz bence. taş gibi pas yapan şut atan orta saha olur. ama bu durumda kaleye, defansa hep türk lazım.

Adanaspor'da M'Billa diye bir oyuncu var.Geçen gün izledim futbolu hoşuma gitti.Çok hızlı ve teknik bir adam.Bu yıl Bank Asya'da 13 golü bulunuyor.Aslında denenebilir.Belki Emenike gibi patlama yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt