Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

anlam veremiyorum bir türlü.

adam senelerdir her transfer döneminde "türkiye'de oynamak planlarım arasında yok" demekten bir hal oldu.

hala transfer ediliyor, yararlı olur olmaz tartışmaları yapılıyor.

bırakın işte peşini.

Alper Potuk, Sezer Öztürk, Murat Ceylan, Yasin Pehlivan veya Yiğit İncedemir ( Yiğit İncedemir ve Yasin Pehlivan'ı her ne kadar tutmasam da ) alınacaksa Hamit'e tabiki gerek yok. Boşta olduğu için diyorum. Paraya kıyılıp, isimleri geçen genç yetenekler alınırsa daha iyi olur..

Murat Ceylan,Yiğit İncedemir ve Sezer Öztürk Galatasaray'da oynayacak kapasitede oyuncular değil.Yasin Pehlivan'ı pek alıcı gözle izlemedeim.

adam senelerdir her transfer döneminde "türkiye'de oynamak planlarım arasında yok" demekten bir hal oldu.

bırakın işte peşini.

Sanırım son açıklamalarını okumadınız.

HAMİT ALTINTOP: TÜRKİYE´YE TRANSFER OLABİLİRİM - En Dogru ve Gercek Futbol Haberleri - Transfer Haberleri - Dunyadan ve Turkiye'den futbol - iddaa - Canli Skor - Mac sonuclari - Soccer News - Transfer Rumours

Murat Ceylan,Yiğit İncedemir ve Sezer Öztürk Galatasaray'da oynayacak kapasitede oyuncular değil.Yasin Pehlivan'ı pek alıcı gözle izlemedeim.

mevcut ortasahadan sonra hepsi grandmaster gibi oynar.

kabul, öyle ahım şahım adamlar değiller. kaliteleri tartışılır.

ama yabancı sınırlaması olduğu sürece böyle adamlara muhtacız. alınıp, oynatılmalılar.

bırakın işte peşini.

adamın acıklaması var türkiyeye gelebilirim diye. hem takımıyla sözleşmede uzatmadı hamit.

Murat iyidir. Bizim Barış'ın biraz daha teknik versiyonu, pas yapanı ve zekisi. Oyun stili Emre'yi andırır biraz... Yiğit ve Sezer'den de iyi alternatif olur.

Yasin Pehlivan hikaye. Sezerin iyi sut cekmesi dısında Galatasaray'da oynayacak hic bir özelligi yok. Yigit Incedemir iyi oyuncu, fakat her nedense gerilemeye basladı. Yinede Mehmet Topal'dan sonra ki en iyi yerli defansif orta saha oyuncusu.

Kanaatimce bunların hepsini toplasan bir Alper Potuk etmez.

Forzabesiktas.com'a bir bakayım dedim.Adamların trensfer istekleri Maicon,Schneider,Lucio,Kaka,Cacares gibi oyuncular.Birde ciddi ciddi yazıyorlar.Hangi kafada bu kuş beyinliler çok merak ediyorum.:lol:

Önce omurga belirlenip, kaliteli Türk oyuncular alınır ve takımda sadece yıldıza ihtiyaç duyulursa, bizim psikolojimizi düzeltecek yıldız transferinde, iki isimden birisi gerçekten bütün bulutları dağıtır. Robben veya Sneijder. Aysal cebinden 30-40 çıkarırsa olur bu iş. :p

Diego + Vagner Love, bunlari gecen sene almamiz imkansizdi ama simdi sansimiz var. Hem Vagner love zaten satilik.

[video=youtube;7X6OXm1nXWg]https://www.youtube.com/watch?v=7X6OXm1nXWg[/video]

Sarki guzelmis :p

Vagner Love gibi sorunlu oyuncular uzak dursun takımdan.

Bu sezon transferde sert karakterli ve tekniği yüksek oyuncular hedeflenmeli.

Mesela bundan önceki sezonlarda Emana, Baptista gibi isimler süper olurdu.

Toulalan veya...

Türkiye Ligi teknik özellikleri yüksek fiziksel olarak zayıf Rosicky gibi oyunculara malesef pek yaramıyor.

Seçim 14 Mayıs'ta yapılırsa hemen kısa sürede teknik direktörümüz belli olur abicim.O yüzden ben bu kadar karamsar bakmamak gerek diyorum.

Bu seneyi 2 sene önceden görebildiysen o gerçi apayrı bir başlık konusu ben sana kahin muamelesi yaparım.Ama bu sene küme düşmemeye oynayacağımızı ben ve forumdaki birçok kişi Ağustos ayında söylüyordu.Yani çok barizdi.Bu sefer önümüz aydınlık diyemesem bile karanlık olduğunu düşünmüyorum.

başka bir forumda uzun süre bu konularda tartışmış ve ciddi tepkiler almışdım ,2 yıldan beri bu duruma düşeceğimizi yazıyordum malesef ama bu kahinlik gerektirmiyor keza transfer politikası herşeyi ortaya cıkarıyordu..

şimdi forumda yiğir incedemir falan denmişki kendisinin sarpdan pekde farkı yokdur ama bülent tulunun muhteşem futbol bilgiside onu beğeniyor ne hikmetse..

türkiyeden alınabilecek oyuncular , alper potuk ,soner ayoğdu , alii dere , okay yokuşludur...

gurbetci olara gökhan töreden , taner yalcına uzun liste var

işin sırrı bu transferlerin artık bilincli ellerce yapılması gerektigidir aksi halde değişen hiç bir şey olmaz...

Sözlemeşi bitenlerden Galatasarayımıza yakışacak olanları yazıyorum;

J. Albin(Getafe), Sidwell(A.Villa), C. Delgado(Lyon), Trochowski(HSV), Obinna(West Ham), Pander(Schalke 04), Mexes(Roma), M.Rosenberg(Bremen), Diakhate(Lyon)

Bu yazdıklarım içinden 3'ü alsak kardır ve iyidir.

AVRUPADA VE TÜRKİYEDE SÖZLEŞMESİ BİTEN OYUNCULAR

ALMANYA

Miroslav Klose-Hamit Altintop-Ruud van Nistelrooy-Piotr Trochowski-Torsten Frings-Andreas Ottl-Christian Pander-Petri Pasanen-Dedê-Malik Fathi

İNGİLTERE

Stephen Ireland- John Carew-Johan Elmander- David Bentley- Robbie Keane- Obafemi Martins- Michael Owen-Nedum Onuoha -Nigel Reo-Coker- Carlos Vela- Wayne Bridge- Roque Santa Cruz-Jonathan Woodgate

İSPANYA

Martín Demichelis-Vicente-Diego Castro

FRANSA

Taye Taiwo-Sylvain Marveaux-Mahamadou Diarra

İTALYA

Andrea Pirlo- Philippe Mexès-Simone Pepe- Alessandro Nesta-Marco Donadel

RUSYA

Christian Noboa-César Navas-Roman Shirokov-Gökdeniz Karadeniz-Dmitri Sychev-Fernándo Meira-Chidi Odiah

TÜRKİYE

Bobô-Selcuk Inan- Semih Sentürk- Elyasa Süme- Kenan Hasagic- Ceyhun Gülselam

UKRAYNA

Andriy Shevchenko-Andriy Yarmolenko-Tomas Hübschman- Ayila Yussuf

sözleşmesi bitenlerden baya baya uefa alacak 11 kurulurmuş ha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt