Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rene Adler Kampanyası

Dani Alves kampanyası başlatılmasını talep ediyorum.:o

Cevap: Rene Adler Kampanyası

Arkadaşlar seneye en önemli transferimiz muhakkak kaleye olmalı. Bunun için burada bir kamuoyu oluşturmamız ve klübü yönlendirmemiz lazım. Gündemde çeşitli kaleci isimleri dolaşıyor. Stekelenburg man united veya juventus'la anlaşacak büyük bir ihtimalle. Buffon yaşlı ve sık sakatlanıyor. Ochoa'nın sadece balon olduğunu düşünüyorum. Bence hem sözleşmesi bitime yakın, yaşlı olmayan, bizi tercih edebilecek, kaliteli bir kaleciye odaklanalım.

Benim önerim: René Adler

Bayer leverkusen'de oynuyor. 26 yaşında. transfermarkt değer 16 mil € ancak sözleşmesi bir sene sonra biteceği için 8-9 civarı bir fiyata alınabilir. Bence müthiş bir kaleci Neur'in dünya kupasında oynamış olması onu biraz arka planda bıraktı.

Adam sonuçta ALMAN. Bu topiğe destek vermenizi, bu şekilde bir kampanya başlatmayı ve Ünal Aysal'ın bu kaleciyi gündeme almasını sağlamalıyız.

Rene adlerin tanımayan galatasaraylı arkadaşım yoktur :) uefa kupası maçlarındaki performansıyla bize karşı mükemmel oynamıştı özellikle alisamiyendeki ilk maçta 5 tane atacamız maç berabere bitmişti adlerin sayesinde

Cevap: Transfer Önerileri

Artur Moraes

Sezon sonu yabancı kaleci alınacaksa, Artur mutlaka gözden geçirilmelidir. Bir kalecinin nerede durması gerektiğini çok iyi bilen bir kaleci. Hata da yapmıyor maç içinde, süper kurtarışları da var. Doni felan hikaye. Eminim ki Artur, Doni'den çok çok daha iyi bir tercih olacaktır. Braga'nın buraya kadar gelmesindeki en fazla pay sahibidir Artur...

Artur Moraes - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Kamil Grosicki

Hamit Altıntop

Lacine Traore

Doni

Volkan Şen

KEİTA ABDEL KADER

Hergün Diego diyeceğim :D Bi nevi totem olacak transfer sezonu sonuna kadar yazacağım :)

Eurosport'ta Almanya - Çek Cumhuriyeti U-17 maçı var. Emre Can, Levent Ayçiçek, Okan Aydın, Koray Günter ve Çek Cumhuriyeti kalecisi Lukáš Zima dikkatimi çeken isimler oldu. Özellikle Levent Ayçiçek ve Lukáš Zima müthiş..

Genç ve yetenekli oyuncumu istiyorsun al sana babası üstelik 18 yaşında.O Danimarka'lı gibi 8 tane eder.

https://www.youtube.com/watch?v=8DBKPHOy-Wc&feature=related

biliyorum lucas'ı önemli olan bu u17 u19 gibi turnuvaları takip ettirmek ne lucas'lar var.

keşfedilktikten sonra anlamı kalıyormu sence ?

Lucas Rodrigues Moura da Silva

fiyatı :6.500.000 €

geçmiş olsun

scout'un amacı keşfedilmeden önce almaktır.

dediğim danimarkalı fischer daha 16 yaşında çok iyi bir izlenim veriyor potansiyel gördüğün zaman izleticeksin alıcaksın

kaldıki lucas'ın bende gelmesini isterim ama fiyatı o kadar olduktan sonra değilde keşfedilmeden almak daha iyi olmazmı sence ?

bende şimdi alınsın demiyorum takip altına alınmalı bu tip oyunculara ihtiyacımız var .

Jano Ananidze mesela ben bu tip adamları istiyorum mesela

Ne 6.5'u fiyatı 80 milyon avro:D

Lucas - Spielerprofil - transfermarkt.de

burdaki fiyat fix fiyat değildir ama aşağı yukarı böyle ve sence bu tarz bir oyuncuyu satarken indirim yaparlarmı?

yoksa satmamakta diretip istedikleri astronomik fiyatı elde ederlermi çok rahat ederler lucas bilinen bir futbolcu 100 bin euro olucak hali yok ya.

satılmak istenilmeyen oyuncularda özellikle 18 yaşında potansiyeli çok iyi olan bir oyuncuyu satarken büyük para kazanmaları normal olucak.

lucas'a kimse burun kıvırmaz ama onu bu fiyatta değilken iyi bir scout sistemimiz olsa tanınmıyorken bulup alırız.

porto'nun yaptığı bu

james rodriguez mükemmel bir futbolcu ve porto hemen alıyor tanınmadan, hulk gibi bir forveti japonyadan buluyorlar , falcao yu alıyorlar şimdi sence kaç eder falcao ?

bruno alves'i 20 küsür milyona satıp 28 yaşında bir oyuncu

otamendi'yi 5 m € ya transfer ediyorlar ilerde onuda çok iyi fiyata satıcaklar benim istediğim bizimde böyle olmamız niye ters görüş bildiriyosun anlamadım

yanlış bişey söylediysem düzelt :)

dediğin gibi serbest bırakma maddesi 80 milyon avro hayırlı olsun reis :)

ortak noktada birleşiyoruz aslında lucas can'dır ama keşfedilmeden önce bulsaydık müthiş olurdu :)

Ben ters görüş bildirmiyorum.İlk önce bir takımın olması lazım.Bizde daha takım yok.Bu oyuncuları bu zamanda getirmek yanlış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt