Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.082
- 18.013
- 2.838
Cevap: Rene Adler Kampanyası
Dani Alves kampanyası başlatılmasını talep ediyorum.
Dani Alves kampanyası başlatılmasını talep ediyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar seneye en önemli transferimiz muhakkak kaleye olmalı. Bunun için burada bir kamuoyu oluşturmamız ve klübü yönlendirmemiz lazım. Gündemde çeşitli kaleci isimleri dolaşıyor. Stekelenburg man united veya juventus'la anlaşacak büyük bir ihtimalle. Buffon yaşlı ve sık sakatlanıyor. Ochoa'nın sadece balon olduğunu düşünüyorum. Bence hem sözleşmesi bitime yakın, yaşlı olmayan, bizi tercih edebilecek, kaliteli bir kaleciye odaklanalım.
Benim önerim: René Adler
Bayer leverkusen'de oynuyor. 26 yaşında. transfermarkt değer 16 mil € ancak sözleşmesi bir sene sonra biteceği için 8-9 civarı bir fiyata alınabilir. Bence müthiş bir kaleci Neur'in dünya kupasında oynamış olması onu biraz arka planda bıraktı.
Adam sonuçta ALMAN. Bu topiğe destek vermenizi, bu şekilde bir kampanya başlatmayı ve Ünal Aysal'ın bu kaleciyi gündeme almasını sağlamalıyız.
Genç ve yetenekli oyuncumu istiyorsun al sana babası üstelik 18 yaşında.O Danimarka'lı gibi 8 tane eder.
https://www.youtube.com/watch?v=8DBKPHOy-Wc&feature=related
Ne 6.5'u fiyatı 80 milyon avro![]()