Transfer Önerileri

Barış tipi kanat forvet oynayabilen bir isim daha kadro eklenmeli. Sallai kanat olarak çok yetersiz ama bek olarak gayet iyi bir isim. barış, sane, yunus-transfer(forveti de yedekleyecek şekilde) hücum hattını sezon sonuna kadar götürürüz. Bir tane de orta saha takviyesi yapılabilir çünkü lemina sakatlık sorunu yaşayabiliyor, ilkay sakatlık sonrası geri dönüşü uzun sürebiliyor ve torreira çok yük birikiyor. 2 transfer devre arası için yeterlidir. Gelecek sezon ise sağ bek- sol stoper ve jacobs'un yerine sol bek lazım. Aynı şekilde g.sara'dan çıkıp bir 8 ve 10 lazım. ilkay-lemina rotasyon, torreira-8-10 şeklinde.

Aral Şimşir ile bunu beğeniyorum. Sezon başı da yazmıştım lakin şu an bonservis beklentileri 20-25 milyon euro civarında olması lazım bunun için. Değer olarak bizim ilgilendiğimiz noktalara geldiler yani.

Orta sahaya istediğim adam Onyedika. Temposu yüksek, kesiciliği iyi, ayağı temiz ve üstelik yaşı da genç. Gerçekçi bakarsak, EPL takımlarından bize sekmez gibi görünüyor tabii.

Aslında yeterince CV si parlak ve maliyeti yüksek oyuncumuz var; artık henüz tam parlamamış, istikbal vaat eden adamlara yönelmek lazım ama takımın başındaki futbol aklının o taraklarda bezi yok. Baksanıza, transfer ettirdiği 10 milyon bandındaki onca bekten verim alamayıp çöpe çıkarınca, çözümü 35 milyonluk birinde buldu; 4 kontenjanı, birilerine süre verememe kaygısıyla, takım içi denge adına boş tutmayı tercih etti. O yüzden aklın yolu olarak görsem de umamıyorum bu
Onyedika gerçekten iyi mi reis.Ben pek beğenmiyorum.Yaş 24 y
Çoktan yapması lazımdı ingiltere falan..
Milli maçlarda izledim hiç beğenmedim.
Ben şahsen istemem.birde afrikalı..

Geri
Üst Alt