Transfer Önerileri

Orta saha: Loftus Cheek
Santrafor: Franculino Dju
Ofansif: Bernardo Silva
Stoper: Ozan Kabak

m.united bazı oyuncularına yol veriyormuş. torreira, fernando, lemina'da olduğu gibi epl'den getireceksin orta sahayı. macera aramaya gerek yok.

Benim forvet adayım Matias Arezo.
Uruguaylı. Penarol'de kiralık oynuyor. Gremio'nun sözleşmeli oyuncusu. Oyun bilgisi yüksek, mücadelesi üst düzey. Son vuruşları da iyi bir oyuncu. İhtiyacımız olan tarzda bir oyuncu. Fakir Lautaro Martinez'i.

Ugarte tutar bizde ama trye gelir mi bilmem

Moffi ve Boga'ya taraftar saldırdı Ocak ayında kaçmak istiyorlar

Terem Moffi iyi çocuktur

Hem kaliteli oyuncu güzel bir profil hemde Nijeryalı Osi babayla rotasyona girmeye laf etmez

Osi olmayınca çokta telaş etmeye gerek kalmaz

Alabiliyorsak almamız gereken oyuncu. Kanat- santrafor oynayabilecek bence Barış'ın yükseltilmiş versiyonu olabilecek bir oyuncu.

Alabiliyorsak almamız gereken oyuncu. Kanat- santrafor oynayabilecek bence Barış'ın yükseltilmiş versiyonu olabilecek bir oyuncu.

8 yaşından beri yakın takibimde; aynı yaştaki CR7 den iki gömlek üstün, 2 yıl içinde 150 milyona satılırsa şaşırmam!..

Şaka bir yana, maç içi devamlılığı da yeterliyse çok iyi görünüyor; hiç izlemedim. Tabii muhteşem scout ekibimiz mutlaka değerlendirmiştir; izlemeye değer bulmadılarsa vardır bir bildikleri. Sevgili Hocamız da böyle çoluk çocukla uğraşamaz, işi başından aşkın zaten...

Para harcanmamalı

Free renan lodi
Kiralık mathys tel
Kiralık manuel ugarte

Uygun

''Aynı suda iki kez yıkanılmaz'' denir ama Sacha Boey benim için herhangi bir futbolcu değil. 10-12 milyon gibi bir bedelle transfer edilmesini isterim; Bayern 15 fiyat belirlemiş. Atletizmi bir tık düştüyse bile büyük katkı sağlayacaktır; ona yakın dinamizm sergileyen bir bek hatırlamıyorum zira bu ligde.

Aslında hep istediğim 3-4-2-1 formatında sağ stoper oynatacaksın, rakip takımların o kanadını tümüyle tıkayacaksın. Singo' nun oynadığından hala bir şey anlamış değilim; pas kalitesi bakımından Xavi kalır Sacha. Verilen 30 küsur bonservise orta sıra Avrupa takımı kuranlar var; oynasak yener miyiz, emin olamayacağım...

devre arası alayım hemen cahil forvetimi okuma yazmasıda yoktur bunun

Sol kanatta da oynayabilir mi acaba? Oyuncuyu pek tanımıyorum ama Vasco, Cuesta'yı beğenmiş ve istiyorken onu da takasta kullanarak Cuesta+ 8-10'a mesela alınabilir eğer denildiği kadar iyiyse.

Brahim diaz / maher carrizo
Taha Şahin / arda okan
Salih özcan
Karim coulibaly / ozan kabak

Devre arası için öncelik önümüzdeki senenin yabancı kuralı olmalı. 1-2 tane iyi yerli şimdiden şart

Bazı renktaşlar çok iyi isimler önermişler burada ( pardo ve franculino ) gibi ama o adamlar da tren çoktan kaçtı bence

Geri
Üst Alt