- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Danois 11 de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi oyuncu bulmanın en zor olduğu mevkilerden biri solbektir.İsim olarak Avrupa piyasana çok hakim değilim ama sezon sonuna
Apo yerine sol stoper
Sakatlık sorunu olmayan sol bek
Torreira yerine thuram tarzı bir oyuncu
Lang alınmamalı daha iyi bir kanat oyuncusu
Osimhene aynı tarzdan bir yedek forvet
1 tanede mertens sneijder tarzı 10 numara yaş önemli değil kalite olsun yeter
Bruno fernandesi alma ihtimalimiz olmaz mı acaba tam aradığımız adam aslındaIcardi Ilkay Kaan Ayhan Ahmet Kutucu
Arda Unyay Metehan filan direk takımdan sutlanmali
Aspirilla kiralık geri döner
Lang için 20 lere düşürüp almak lazim
Nhaga bence kiralanmali iyi bir takima
Atlet bir Santrafor
Iyi bir Sol stoper
Orta sahaya Iki tane sağlam defansif oyunucu
Iyide bir veya iki barış giderse diye kanat
Birde sınıf 10 numara Bernardo Silva gibi
Alırsak seneye rahat rahat şampiyon olur
CL de de ilk 8 hedefleyebiliriz
O herife ben ayarim burnu havada iyi topçu ama bizim aradığımız karakter değilBruno fernandesi alma ihtimalimiz olmaz mı acaba tam aradığımız adam aslında
Bernardo da olur da pek salar mı bence bırakmaz gibi geliyorO herife ben ayarim burnu havada iyi topçu ama bizim aradığımız karakter değil
Bize karakterli topçu lazim
Bernardo gibi
Bruno yu alsak içinden geçer liginO herife ben ayarim burnu havada iyi topçu ama bizim aradığımız karakter değil
Bize karakterli topçu lazim
Bernardo gibi
Saneyi gönderip bunu alak
![]()
Iliman Ndiaye - Oyuncu profili 26/27
Iliman Ndiaye, 26, Senegal ➤ Everton FC, 2024'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 55.00 mil. € ➤ * 6 Mar 2000, Rouen, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Gaye 5mluk topçu mu onerseydim
50 veren 75 de verir bunu alakGaye 5mluk topçu mu onerseydim
Bu evertonlu çocuk hızlı acayip kıvrak gözüme ilişti birkac maçtır 18mye almislar50 veren 75 de verir bunu alak
![]()
Antoine Semenyo - Oyuncu profili 26/27
Antoine Semenyo, 26, Gana ➤ Manchester City, 2025'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 80.00 mil. € ➤ * 7 Oca 2000, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
sen kanat önerince çok işkilleniyorum lan samiBu evertonlu çocuk hızlı acayip kıvrak gözüme ilişti birkac maçtır 18mye almislar