Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.335
- 11.373
- 1.423
Panichelli'yi alalım. Bir Arjantinli gitsin bir arjantinli gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Piyasası çok yüksek ve Hollanda liginden bir de genç oyuncu o yüzden ciddi bir risk belki ama kendisinin de bizim oyuna çok uyabileceğini düşünüyorum açıkcası.
Oynadığında çok özel oyuncu ama hiç koşma, oynama isteği, mücadele isteği yoktu kendisinde bu sezon. Takım oyunundan çok uzak top ayağına gelince bekle kibir şeyler yapsın modundaydı böyle oyuncudan korkarım ben.Listemdeki leao dun hocasıyla kavga etmiş.
EndrickVar mı brezilyalı wondır
Sözleşmesi bitiyor Sane gibi tam fırsat aklını çelmeye başlamışlardır bizimkilerBernardo da olur da pek salar mı bence bırakmaz gibi geliyor
Bize katiyen uymayacak tipte yıldız çok yetenekli ama hep ben diyen biri şımarık savunma sevmez topu verin gideyim diyen bir tip zaten buraya düşmez daha var talibi çıkarOynadığında çok özel oyuncu ama hiç koşma, oynama isteği, mücadele isteği yoktu kendisinde bu sezon. Takım oyunundan çok uzak top ayağına gelince bekle kibir şeyler yapsın modundaydı böyle oyuncudan korkarım ben.
Bruno sözleşmesi 2027 de bitiyorBruno yu alsak içinden geçer ligin
Her hayalini gerçekleştiremezsin ama hayal edersen gerçekleştirebilirsinBruno sözleşmesi 2027 de bitiyor
Hem salmazlar hemde premier lig seviyesinde ciddi bir kontratı var buraya getirmeye güç yetmez
Zaten burnu bir karış havada burayı küçümser tarla gibi sahada adım atmaz
Bernardo hem boşta hemde bize daha uygun karakteri düzgün oyuncu
Oyunumuza Bruno daha uygun ama imkansiz
Hayalde mantıklı olucak biraz adam 16 milyon sterlin kazanıyor yıllık 30 40 milyon maaşımı vericen değecek bir oyuncuda degilHer hayalini gerçekleştiremezsin ama hayal edersen gerçekleştirebilirsin
Kolay olduğunu kimse söylemedi
Bruno Fernandes diyorumSözleşmesi bitiyor Sane gibi tam fırsat aklını çelmeye başlamışlardır bizimkiler
Ver imza parasını indir daha 31 yaşında mertensin verdigini 3 sene 4 sene verir sonra Araplara satarsin bile