Transfer Önerileri

Kanat oyuncusu
Serginho
Sebastian nanasi
Diego moreira
Tomasz pienko
Kerim alajbegovic
Tipik kanat oyuncu mu bunlar?

Yyani gerektiginde Osimhen ile beraber oynayabilecek biri demek istedim bizim Baris gibi mesela.

bu sene ilk defa izledim ben bunu , geçen sene ligue 1 izlemiyordum da teknik baya ve aşırı hızlı topla falan.Baya iyi topçu çıkar gibi duruyor bişe düşmeyebilir
Zaten ucuz oyuncu değil muhtemel bonservisi 25-30 civarı isterler herhalde. Barış satılırsa direk böyle bir oyuncu alınması taraftarıyım ben. Fiziği, yaşı da iyi. Lookman'a 40-50 vermek üzerine 8-9 maaş yerine böyle bir oyuncuya 2.5 maaş + 25 civarı bonservis daha uygun geliyor. Bu isimler zaten piyasaya çıkmış pahalı gençler aslında.

Zaten ucuz oyuncu değil muhtemel bonservisi 25-30 civarı isterler herhalde. Barış satılırsa direk böyle bir oyuncu alınması taraftarıyım ben. Fiziği, yaşı da iyi. Lookman'a 40-50 vermek üzerine 8-9 maaş yerine böyle bir oyuncuya 2.5 maaş + 25 civarı bonservis daha uygun geliyor. Bu isimler zaten piyasaya çıkmış pahalı gençler aslında.
bu daha zaten ayakları sağlam basan bir oyuncuydu benim izlediğim kadarıyla , sadece yaş gereği son safhada karar verme sorunu var.Ben de mesela geçen nantesdeki guessandı çok beğendim ama buna göre daha savruk o da tabii , fiziği de çok gelişmeli

Ciddi potansiyeller Katar'da duzenlenen FIFA U-17 turnuvasinda bulunabilir.

Genç Türk oyuncu lazım nasıl ki 2 yıl önce Old Trafford'da sonradan giren Barış Alper asist yaptı, o zaman stajyer oyuncuydu bize yine o tip 1-2 adam lazım. Oyuna girecek oyuncu yok.

Boubakar kamarayı istiyorum var mı itirazı olan

Devre arası Barış'ın satılmadığı senaryo Aral Şimşir, Yirenkyi, u23 sol ayaklı stoper benim önerilerim. Barış'ın satıldığı durumda Aral Şimşir, Matias Pardo veya Diego Morrira, Yirenkyi, u23 sol stoper. u23 sol stoper benim aklıma gelmedi. Sezon sonu sözleşmesi biten Ozan Kabak düşük maliyetle düşünülebilir belki.

Brugge 6 milyona bir velet almış.
Psg altyapılı, Ajax oyuncusu geçen sene de wolweste kiralık oynamış.
21 yaşında portekizli.

Lan lemina dövelim mi seni ne yapalım şimdi.

Brugge 6 milyona bir velet almış.
Psg altyapılı, Ajax oyuncusu geçen sene de wolweste kiralık oynamış.
21 yaşında portekizli.

Lan lemina dövelim mi seni ne yapalım şimdi.

Forbs'u diyorsun haftanin 11ine de secildi bu hafta ... Bu herifin en buyuk sorunu tembellik diyorlar ara ara boyle muthis vibe veriyor ama devamlilik yok...
Bence bu fiyata mantikli bir risk aldi Brugge. fener 20 milyona yetenek fukarasi Nene'yi aldi

Geri
Üst Alt