- 26 Kasım 2012
- 185.572
- 258.165
- 5.998
(Bu sezon sakatlıktan yeni çıkmış tam ne durumda döneceği belli değil)
ilk herif baya iyi geçen maçına denk geldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tipik kanat oyuncu mu bunlar?Kanat oyuncusu
Serginho
Sebastian nanasi
Diego moreira
Tomasz pienko
Kerim alajbegovic
Zaten ucuz oyuncu değil muhtemel bonservisi 25-30 civarı isterler herhalde. Barış satılırsa direk böyle bir oyuncu alınması taraftarıyım ben. Fiziği, yaşı da iyi. Lookman'a 40-50 vermek üzerine 8-9 maaş yerine böyle bir oyuncuya 2.5 maaş + 25 civarı bonservis daha uygun geliyor. Bu isimler zaten piyasaya çıkmış pahalı gençler aslında.bu sene ilk defa izledim ben bunu , geçen sene ligue 1 izlemiyordum da teknik baya ve aşırı hızlı topla falan.Baya iyi topçu çıkar gibi duruyor bişe düşmeyebilir
bu daha zaten ayakları sağlam basan bir oyuncuydu benim izlediğim kadarıyla , sadece yaş gereği son safhada karar verme sorunu var.Ben de mesela geçen nantesdeki guessandı çok beğendim ama buna göre daha savruk o da tabii , fiziği de çok gelişmeliZaten ucuz oyuncu değil muhtemel bonservisi 25-30 civarı isterler herhalde. Barış satılırsa direk böyle bir oyuncu alınması taraftarıyım ben. Fiziği, yaşı da iyi. Lookman'a 40-50 vermek üzerine 8-9 maaş yerine böyle bir oyuncuya 2.5 maaş + 25 civarı bonservis daha uygun geliyor. Bu isimler zaten piyasaya çıkmış pahalı gençler aslında.
Bence önde de kanatta oynarlar cift forvetten bagimsizTipik kanat oyuncu mu bunlar?
Yyani gerektiginde Osimhen ile beraber oynayabilecek biri demek istedim bizim Baris gibi mesela.
Taraftar transferi istiyorum
Ben de bekledim belki quick flash yaparlar diye ama yapmadilarFlash tv diye izledim heis
Brugge 6 milyona bir velet almış.
Psg altyapılı, Ajax oyuncusu geçen sene de wolweste kiralık oynamış.
21 yaşında portekizli.
Lan lemina dövelim mi seni ne yapalım şimdi.
Katılıyorum ama 30 bonservis hariç hocamokan hocamdan 1 adet daha singo bulmasını isterim
Hayret Holse yazan olmamis
Holse-Sara takası uygundur