# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Eger genc yetenek alınırsa forvete alınır diye dusunuyorum barosun yedegi olarak o kadar adam varken ayrıca serdar eylik cıkmısken kanat adamı alıcaklarını zannetmiyorum.

lincoln ve carrusca gittigini farzedersek 6 yabancımız kalıyor bi ortasaha alınır 7olur 1 kontenjan kalır bence uefayıda dusunursek orayada bir bek alınır 8 maksimum

Abi 2 isim alınacak dediler biri bu arkadaş olsa bile biri daha gelecek o ismide bulmanı ümit ediyoruz:D

Bu bulmaca ve gmb olayından hiçbirşey anlamadım. Bİr de gemi falan muhabbeti geçmiş...

Gemi ile alakasi yok dediler dün. O silahla gmb ye konsantre olun dediler.

Mujangi ile biraralar Trabzon ilgileniyordu sanırım.

Geoffrey Mujangi Bia forvette oynayabiliyor fiziksel özellikleriden dolayı.Eger bu transfer gercekleşirse bir taşla 3 kuş urulmuş oluyor cunku arkadas sol winger sağ winger ve forvet oynuyor..Ee daha ne isteyelim..

Iyide ingilitere ligi demedilermi emrahim? Hatta takimi bile onaylattik arsenal diye.

Geoffrey Mujangi Bia iyi bir oyuncuya benziyor.89 doğumluymuş, iyi bir yatırım olur ama çok para isterler bence bu çocuğa.

Scoutgs admini anlaştık tarzı falan mı konuştu yoksa görüşülme aşamasında mı?

Iyide ingilitere ligi demedilermi emrahim? Hatta takimi bile onaylattik arsenal diye.

orası öle kanka da şimdi siyahi ve baş harfleri de uyunca kanım kaynadı birden..Tabi diaby nin yerine kimse tutamaz ama onun hayal olduğu acık su an için...Hem ingiltere diye onaylayan da kendi çaında şifreyi çözdüğünü düşünen biriydi...Scouttan biz ingiltere ya ispanya demedik diye acıklama vardı yanlış hatırlamıyorsam..

Geri
Üst Alt