# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Geçen sene 44 maçta oynamış Arsenal'de..

Biz daha çok gözden düşen veya sakatlanmış oyuncuları alıyoruz. Keita, Baros, Kewell, Lincoln gibi.. Bence Top kulüplerin bu tür oyuncularını almamız imkansız..

İzlediğim arsenal maçlarında hiç aklımda kalmamış o zaman..Fenerbahce macında 11 mi başladı bu sene ş. liginde...

Yarından önce transfer olmaz artık.

Beklemekten başka çare yok. Beklerkende fazla havaya girmezsek iyi olur:D:D

Arkadaşım 4-3-3'de sağ açık diye bir mevkii yok.Sağ winger var.O da Keita.:asd:Ortasahadaki üçlü de Mehmet Topal,Ayhan ve oyunu iki yönüyle oynayabilen bir ortasaha oyuncusu transferinden oluşacak.Sistemimizde Eboue sadece sağ bek olarak oynayabilir.Gerek yok Eboue'ye filan.Ortasaha oyuncusu almamız lazım.

Arda o zaman ileride üclünün solunda oynayacak. Kewell yedekmi kalacak?

Vallahi Numan Abi ben de Arda ortasahada oynasın isterim.Ama Topal veya Ayhan'dan hangisini çıkarsam karar veremedim.Onun için Topal-Ayhan-Transfer şeklinde yazdım ortasahayı.;)Ayrıca Arda ortasaha oynasa bile bir ortasaha oyuncusu lazım bize.:)

Yedek kalmak denmez yaa bu sezon bi 50 - 60 arası mac yapıcaz rotasyon önemli yani yedek dye nitelendirilen bir oyuncunun bile en az 30 maç yapması gerekiyor..Bütün sezon aynı oyunculrla bitmez..

Orta saha lazim olmaya lazimda birde stoper alsak hic fena olmayacak. Gökhana hala güvenemiyorum nedense.

Eboue'nin acaba sağ iç gibi oynama olasılığı var mı? Yani tek DMC'li 4-3-3 orta sahasında sağ tarafta? Eğer oynayabiliyorsa (ki bana oynar gibi geliyor) bana daha olası bir transfer gibi geldi bu. Sebepleri:

1. Birincisi Diaby gibi daha bir hayli genç ve çıkışta bir oyuncuyu almak daha zor.

2. Arsenal'da Diaby'yi DMC gibi düşünürsek (Nasri-Arshavin-Rosicky gibi isimlerin arasında DMC Diaby olur gibi geliyor bana), takımda pek başka DMC alternatifi yok gibi. Bu durumda onu satmazlar gibi geliyor.

3. Eboue aynı zamanda belki 4-3-3 forvetinin sağında da kullanılabilecek bir isim gibi görülebilir. Hatta sağ bek oynamışlığı bile var. Rijkaard ve yardımcıları da hep çok yönlü oyuncular istiyordu. Yani Keita falan olmadığında onu diğer mevkilere de çekebiliriz. Hep demiyor muyduk Keita'nın mevkisinin alternatifi yok diye? Bir de sağ bek lazım bu takıma diyenler de çoğunlukta. Tabi tutup Eboue'yi direk sağ beke koymayız ama Uğur falan sakatlanırsa belki oraya da alternatif olabilir.

4. Yaşı falan itibari ile daha alınabilir bir isim. 26 yaş Arsenal için yaşlı sayılır hem :)

Dün akşam oyuncu tahmini ile ilgili en son bunu yazmıştım ama nerdeyse herkes o an ayrıldı forumdan, pek cevap veren olmadı. Ciddi ciddi soruyorum Eboue'nin 4-3-3 orta sahasının sağ tarafında oynama olasılığı var mıdır? Yani orası için alınabilme olasılığı?

Dün akşam oyuncu tahmini ile ilgili en son bunu yazmıştım ama nerdeyse herkes o an ayrıldı forumdan, pek cevap veren olmadı. Ciddi ciddi soruyorum Eboue'nin 4-3-3 orta sahasının sağ tarafında oynama olasılığı var mıdır? Yani orası için alınabilme olasılığı?

Oynar mı oynamaz mı bu sorunun cevabını pek öğrenemeyiz galiba.

Kendi milli takımında genellikle sağ bek oynuyor. Açıkta oynamışlığı da vardır.

A.Wenger onu defansta, orta sahada, bekte, açıkta kullandı. Aynı şekide A.Song'u beklerde,göbekte, ön liberoda kullanıyor. Çoğu oyuncuyu her mevkide kullanıyor.

Bence oynar. Gelme olasılığı çok az bana göre. Sezon sonu sözleşmesi bitiyordu; Juve ile adı geçmişti; sözleşmeyi uzattı.

Bu senede kalır Arsenal'de.

Oynar mı oynamaz mı bu sorunun cevabını pek öğrenemeyiz galiba.

Kendi milli takımında genellikle sağ bek oynuyor. Açıkta oynamışlığı da vardır.

A.Wenger onu defansta, orta sahada, bekte, açıkta kullandı. Aynı şekide A.Song'u beklerde,göbekte, ön liberoda kullanıyor. Çoğu oyuncuyu her mevkide kullanıyor.

Bence oynar. Gelme olasılığı çok az bana göre. Sezon sonu sözleşmesi bitiyordu; Juve ile adı geçmişti; sözleşmeyi uzattı.

Bu senede kalır Arsenal'de.

Sözleşmesini uzattığını bilmiyordum, e gelmez o zaman. Arsenal'dan bölge ve oyun tarzı olarak mantıklı siyahi oyuncu Diaby kalıyor bir tek. O da değilse belki Song olur ama o da bence Box-to-Box olayını tam sağlamıyor. Zaten dün Song değil demişlerdi ama ne kadar doğru bilemiyorum.

ScoutGS'de bahsi geçen adam Portekiz Milli takımının sağ beki Miguel'dir.

Ben başka yerden duymuştum zaten. 2 yıldır uğraşılıyor bu isim üzerinde. Bu sefer olacak gibi sanırsam.

Garcia Miguel Brito ( GMB ) :)

- Siyahi

- Daha önce defansta görev almış bir aslanın vatandaşı(Meira) :)

Geoffrey Mujangi Bia!! renkdaş genç adam aranıyor diye hep duyuyoruz. belki de bu adamdır. inşallah da bu adamı kadromuzda bulundururuz. tabi sağ bek alınması çok gerekli

ScoutGS'de bahsi geçen adam Portekiz Milli takımının sağ beki Miguel'dir.

Ben başka yerden duymuştum zaten. 2 yıldır uğraşılıyor bu isim üzerinde. Bu sefer olacak gibi sanırsam.

Garcia Miguel Brito ( GMB ) :)

- Siyahi

- Daha önce defansta görev almış bir aslanın vatandaşı(Meira) :)

Geçen sezon çok kötüydü. Çok hantallaşmış. Kilo falan çok kötü durumda.

Tabi Rijkaard istemişse bizim diyeçeğimiz bir şey yok.

Sağ bek konusunda Miguel'i getirecek güç varsa daha kaliteli biri alınabilir.

Selamün aleyküm ağalar..Hayırdır yokuz buralarda emana topiği 2. sıraya düşmüş.. :)

Geri
Üst Alt