# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Resimlerle tüyo verme asamasina kadar girdigine göre baya iddialilar demekki.

orası öle kanka da şimdi siyahi ve baş harfleri de uyunca kanım kaynadı birden..Tabi diaby nin yerine kimse tutamaz ama onun hayal olduğu acık su an için...Hem ingiltere diye onaylayan da kendi çaında şifreyi çözdüğünü düşünen biriydi...Scouttan biz ingiltere ya ispanya demedik diye acıklama vardı yanlış hatırlamıyorsam..

Ama bu cocuk adminden ögrenmisti ve yemin ettim söylemicem diye demisti.

Mujangide iyi, sag ve sol kanatlari boydan kullaniyormus herif baksana :D

Desene gitti bizim raki balik :D

Ama bu cocuk adminden ögrenmisti ve yemin ettim söylemicem diye demisti.

Mujangide iyi, sag ve sol kanatlari boydan kullaniyormus herif baksana :D

Desene gitti bizim raki balik :D

Şimdi transfer kimse kim de numan dün geceden beri burdayız bi biz yaklaşamadık şu resimlerde ki tüyolardann biyere :):) kim ne isim salladıysa destekçisi olduk sadece :):)

Böyle bir oyuncunun alınmasını isterim fakat bununda olacağını zannetmiyorum.

Atilla Abi gibi bende bir genç oyuncu alınacak diye düşünsemde bu ipuçların, isimlerin ve Üstünel İngiltere'de, İspanya'da gibi haberlerin, duyumların tamamen yönetim tarafından işleri kolaylaşrıp basının dikkatini otarafa çekmek için yapılmış bir tuzak olarak görüyorum.

Genellikle böyle oldu yani.

Bu çocuğun ilgili youtube videosunda yapılan bu iki yorum şaşırttı beni.

Zlatan1453 (1 month ago)

He will come to Galatasaray if rijkaard says OK

Korkuncivan70 (1 month ago)

il va venir a GALATASARAY dans 1 semaine

Zlatan1453 (1 month ago)

Gerçekten ilginç...

Daha önce haberi hiç çıkmamış bir oyuncu için 1 ay önce yapılmış yorumlar.

Hakikaten ilginç.

Zlatan1453-Haldun Üstünel

Korkuncivan70-Adnan Polat

Başka bir açıklaması yok :)

İkiside Türk adamların, umduklarını yazmışlar.. Neresi ilginç anlamadım ben :S

Zlatan1453 (1 month ago)

1 hafta içinde geleceğini söylemiş 1 ay önce:)

yorumlara takılmamak lazım:)

Zlatan1453 (1 month ago)

bu haber bizim bloglarda çıkmıştı.

ayrıca zlatan1453 Türk sanırım.o da bloglardan okumuştur. :ka19:

Bu arada türk ve yabancı basın cıldırmış durumdalar Deco geliyor diye..tobol macından sonra her sanye transfer beklenir vallahi...

arkadaşlar öncelikle deco haberi KESİNLİKLE yalan haber,transfer 1-2 güne açıklanacak,haldun abi decoyu baısnın önüne attı.sadece türkiye değil şu dünya basını hep deco gsde diyor...bence kesinlikle ama kesinlikle yalan...

bulmacayı bende çözdüm iş arsenalde biriyor.arsenalde afrikalı ve afrika asıllı oyunculara baktığımızd direk song diyoruz ama song değilmiş..geriye sadece diaby kaldı gibi gözküyor ama unuttuğunuz biri var EBOUE Arkadaşlar Asıl Yeri Defansın Sağı,Fakat Galatasarayımızda Burda Oynamaz...Şimdi Kadroyu Oluşturun,Orta Sahanın Sağına Sağlam Oyuncu Koyamıyoruz Bence Eboue Gelecek,Uğur Sakatlanırsa Onun Yerine Savunmaya Geçecek Yeri Geldiğinde Göbektede Oynayabilir...Kadroyu Düşünsenize:D

Kewell Baros Keaita

Arda Mehmet Eboue

Hakan Servet Gökhan Uğur

Leo

Keita İle Eboueyiyi Düşünebiliyormusunuz,Sağ Kanadı Kimse Tutamaz:D

Eboue demiştim ben dün gece ama dışladılar beni o sağ açık diye :)

Ben şimdi maça gidiyorum umarım döndüğüm de hem transferi hemde turu geçme sevincini yaşarız. gelemeyenler içinde tezahürahat yapacağımdan emin olun.

Atilla maç sonunda tercümanımız dikkat et :) eğer böyle devam ederse bir sonraki tur "tercüman istifa " pankartımla sami yen de olucam.

hepinize keyifli maçlar... yolumuz açık olsun.

arkadaşlar öncelikle deco haberi KESİNLİKLE yalan haber,transfer 1-2 güne açıklanacak,haldun abi decoyu baısnın önüne attı.sadece türkiye değil şu dünya basını hep deco gsde diyor...bence kesinlikle ama kesinlikle yalan...

bulmacayı bende çözdüm iş arsenalde biriyor.arsenalde afrikalı ve afrika asıllı oyunculara baktığımızd direk song diyoruz ama song değilmiş..geriye sadece diaby kaldı gibi gözküyor ama unuttuğunuz biri var EBOUE Arkadaşlar Asıl Yeri Defansın Sağı,Fakat Galatasarayımızda Burda Oynamaz...Şimdi Kadroyu Oluşturun,Orta Sahanın Sağına Sağlam Oyuncu Koyamıyoruz Bence Eboue Gelecek,Uğur Sakatlanırsa Onun Yerine Savunmaya Geçecek Yeri Geldiğinde Göbektede Oynayabilir...Kadroyu Düşünsenize:D

Kewell Baros Keaita

Arda Mehmet Eboue

Hakan Servet Gökhan Uğur

Leo

Keita İle Eboueyiyi Düşünebiliyormusunuz,Sağ Kanadı Kimse Tutamaz:D

Onu düşünebiliyorum da ben hala Servetle Gökhanı düşünemiyorum:D Şaka galiba herkes böyle kadro kuruyor:D

Olabilir,Dün Gece 3 E Kadar Ayaktaydım Fakat Aktive Olmadığından Yazamıyordum:)

Sağ Açık Barış İlen Olacak İş Değil BENCE...Buraya Eboue Gelirse Süper Olur

Veya

Geoffrey Mujangi Bia Orta Sahanın Sağına Gelir Çok Etkili Bir Oyuncu,Gerçekten Hem Genç,Hem Süper.Ardaya Pek Benzemiyor,Arda Çalımı Seven,Çok Hızlı Olmayan Bir Oyuncu.Geoffrey Mujangi Bia İse Hızı Seven,Hızıyla Herkesi Geçen Bir Oyuncu Keita Gibi.Aslında Eboue Ve Geoffrey Mujangi Bia İkisi Alınsa İnanılmaz Olur:DSağ Kanat 3 Zenci,Ve İnanılmaz:DFener Zencii Sever:D:D

Arkadaşım 4-3-3'de sağ açık diye bir mevkii yok.Sağ winger var.O da Keita.:asd:Ortasahadaki üçlü de Mehmet Topal,Ayhan ve oyunu iki yönüyle oynayabilen bir ortasaha oyuncusu transferinden oluşacak.Sistemimizde Eboue sadece sağ bek olarak oynayabilir.Gerek yok Eboue'ye filan.Ortasaha oyuncusu almamız lazım.

Geri
Üst Alt