# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Bia bu başlık altında bayağı konuşuldu. Geriye dönük olarak takip ederseniz bulabilirsiniz. Şansa ismini bulduğum bir isimdi. GMB ve diğer ipuçları (gunners ve young) üzerinden giderek...

İşte gerçek transfer nöbetçisi,işte bu.Herkes örnek alsın Atilla Abi'yi,böyle şifrekırıcılara ihtiyacımız var 31 Ağustos'a kadar.Yarından tezi yok Michael Scofield'ı da üye yapıyorum foruma. :D

Atilla Abim,ayrıca tebrik ediyorum,ellerinden öperim abim. :D

Scoutgs platformunun hit peşinde falan koşacağını sanmıyorum şahsen. Transfer hastalığına kapılmış, transferius sendromus hastaları için birebir olacak bir yardımda bulunmuşlar, akıl oyununa yelken açmışlardır. Bia ismi olursa da tebrik edeceğiz. Olmazsa da kendi açımdan kötü bir bakış açım olmayacaktır şahsen. Sonuçta yararlı bir platformun bir kişi ve kişiler tarafından dışlanıp dışlanmaması onların yaptıkları diğer işleri ve çabalarını boşa çıkarmaz.

Bia kanatmıs galiba arkadaslar.Ne gerek var ki kanada

Sağ ve sol kanat oynamakla birlikte yeri gelince forvet arkası ve forvet olarak da oynayabiliyor diye biliyorum. Serdar Eylik ile birlikte Keita ve Kewell'ı yedeklemek açısından çok önemli bir atılım olurdu. Yaşı da henüz 19 ve potansiyel sahibi. Babaları 19'luk canavarlar yedeklese fena olmazdı hani. İsterdim böyle bir transferi.

Sağ ve sol kanat oynamakla birlikte yeri gelince forvet arkası ve forvet olarak da oynayabiliyor diye biliyorum. Serdar Eylik ile birlikte Keita ve Kewell'ı yedeklemek açısından çok önemli bir atılım olurdu. Yaşı da henüz 19 ve potansiyel sahibi. Babaları 19'luk canavarlar yedeklese fena olmazdı hani. İsterdim böyle bir transferi.

Bir ara Pino söylentisi vardı,o transferi de çok istedim ama gerçekleşmedi.Dediğin gibi bu adamları yedeklemek lazım.Sonra Porto,Lyon böyle transferler yapınca ağzımızın suyunu akıta akıta bakıyoruz.6+2 bu günler için,inşallah diyelim. :)

Emana için söylenen rakamları karşılayacak seviyede bir transfere güçümüz yetiyorsa; bide bunun üzerine +2 için yabancı alıcak maddi güç varsa;üst düzey biri gelicektir.

Ben bir oyuncuya daha bu kadar yüklü bonservis ödeyiceğimizi tahmin etmiyordum.

Bia'nın stili Keita'ya benziyor,89'lu falan iyi de bize topla koşan değil topu koşturan biri lazım şu an..

Scoutgs duyumuna göre bir orta saha bir de +2 için biri gelicek gibi duruyor.

Stoper ile sağ bek transferi yapılmayacak; o zaman.

Geri
Üst Alt