# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Belletti & Ferreira

paulo_ferreira.jpg
cd2f353db1372f9808d8c843da72a339143732.jpg

Teknik direktör Rijkaard'a iki transfer sözü veren G.Saray yönetimi, Hollandalı hocanın isteği doğrultusunda Chelsea'de forma giyen Paulo Ferreira ve Juliano Belletti için İngiliz kulübüyle görüşmelere başlayacak.

Rijkaard'ın eski öğrencisi Belletti'yi aradığı Ferreira ile birlikte kendisini istediğini ilettiği belirtildi. Belletti'nin Ferreira ile görüştükten sonra “Geliriz” yanıtını verdiği kaydedildi. Haldun Üstünel, iki futbolcuyi resmen isteyecek.

Kaynak : Yenişafak

Cevap: # Achille Emana

Haldun beye guveniyorum,ama finans kaynaklarimiz cok kisitli!!!Gordim kadariyla bunu kimse hesaba katmiyor!!

Cevap: # Lucas Neill

Neill için son 24 saat

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Avustralyalı stoper Lucas Neill'ın durumu yarın netleşiyor. Neill'in menajeri Paddy Dominguez, dün yaptığı açıklamada oyuncunun yeni kulübünün 24 saat içinde belli olacağını açıkladı.

Neill'a 2 milyon Euro teklif eden Galatasaray yönetimi, Avustralyalı yıldızın sürekli rakam yükseltmesi üzerine pazarlıkları askıya almıştı. Sarı- kırmızılı yönetimin Neill transferinin olumsuz sonuçlanması halinde adı geçen sezon başında da gündeme gelen ve Haziran ayında Monaco'dan ayrılan ve Livorno'nun da istediği Hırvat Dario Simic ile masaya oturacağı öğrenildi.

Kaynak : Milliyet

Cevap: # Lucas Neill

Çok kaprisli bi adam gibi zaten hantal istemiyorum bize hızlı bi savunma oyuncusu lazım ayaklarına hakim hele bu adamı alıp stopere koyarsak düşünmek bile istemiyorum evlere senlik bi savunma olur.

lyondan aslında alıcagımız 2 adam daha var 1-mensah 2- kim kallström

Geri
Üst Alt