# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Bia Hondaya göre daha dirençli bir isim dahada hızlı bende Biayı Hondaya tercih ederim

Bugüne kadar hiç yapmadığımız birşeyi yaparak transfer ile ilgili almış olduğumuz bir duyumu sitemize yansıttık.

Samimiyetle söylemek isteriz ki böylesine bir ziyaretçi patlaması olacağını hiç öngöremedik. Ama internet böyle bir şey işte. Biranda yayılıyor..

Sitemiz, günlük hitini 20′ye falan katladı. Bunu samimiyetle söyliyebiliyorum şuan da çünkü gerçekten de böyle bir hedefimiz hiç olmadı. Bizi tanıyanlar çok iyi bilirki biz 3 senedir açık olan sitemize şuana kadar sadece 250 üye kabul etmiş durumdayız. Bunu da forumumuza girip en altta yazan üye sayısından teyit edebilirsiniz…

Keita transferinde bizi haberdar eden arkadaşlarımız, bu 2 transfer içinde bizi haberdar ettiler. Keita transferini 4 gün önceden bilmemize rağmen bunu hiç bir şekile açık etmedik ama bu sefer şifreli bir mesajla bilgilendirme yapmak istedik.

Herhangi bir rant kaygımızın olmadığını zaten sitemizde tek bir reklam, banner gibi ibarenin bulunmuyor olmasından da anlayabilirsiniz.

Amacımız sadece hergün yalan dolan yazan basına bir çelme takmaktı. Bu kadar olanak, bu kadar klübün içinde olmalarına rağmen sürekli yalan dolan yazan basına bir ders vermekti. Ama olmadı. Olmazken de sitemize akın eden sizleri de boş yere umutlandırmış olduk.

Hepinizden özür dileriz…

Şimdi söz verdiğimiz gibi isimleri ve şifreleri açıklamaya gelelim…

1 – Gemi burnunda yazan ”ACHILLE ” ismi bazı arkadaşlarımızın da çözdüğü gibi EMANA’ dan başkası değildi.

1 Yıl kiralık, 1 sene sonra satınalma opsiyonu 10 Milyon Euro’dan açılan bir pazarlık ile başlamış görüşmeler…

Emana ile yapılan görüşmeler sonucun da ortaya çıkan tablo ;

Emana kendisi yillik 2,2 milyon Euro,kulübü Betis 9,8 milyon Euro ve menejeri 1,2 milyon milyon Euro olmak üzere 11 milyon Euro gibi bir bedel !!!

Anlaşma sağlanamamış ve bu transfer gerçekleşmemiz. Aslına bakılırsa bizim sitemiz için kötü olurken klübümüz içinde hayırlı olmuş diyebiliriz…

2. isim ile ise halen görüşmeler sürüyor ve olma ihtimali varmış. Normal de bu ismi açıklamamamız lazım ama şuan gelinen nokta da açıklamak bir zorunluluk oldu…

Bu isim Charleroi’nin genc yetenegi Geoffrey Mujangi Bia ( GMB )

Saygılarımızla

ScoutGS Yönetimi

Trabzon istemiş abi bu adamı kalsın. :D

Bizim nasıl Fransa ile ilişkilerimiz iyi,aldığımız futbolcuların hepsi iyi çıkmışsa şimdiye kadar,Trabzonspor'un da Belçika ile ilişkileri iyi,eskiden beri böyle.Onlar takip edip beğendiyse,bir bildikleri vardır.

bkz : Yattara.

bu adam olsa çoktan almıştık ilgilensek bonservisi1.5 bu ne be yaser bile daha fazla eder...

transfer markt renkdaş sonuçta üç aşağı beş yukarı ordaki değerlerle

renkdaş tutuo genelde ordakiler lincolnünkide yakın zamanda deişir

Ya tam fiyati olmasada 3 assagi 5 yukari aynidir.

Ben tanimiyorum nasil bir oyuncu ama her iki kanatida boylamasina kullabiliyor gösteriyor transfermarkt.

Ya tam fiyati olmasada 3 assagi 5 yukari aynidir.

Ben tanimiyorum nasil bir oyuncu ama her iki kanatida boylamasina kullabiliyor gösteriyor transfermarkt.

Şuan ki bonservisi 10-15 arası.

Gerçek mevkisi ortasanın ortası ama Betiste forvet arkası oynadı ve ciddi sayıda gol ve asisti var.

Aslında piyasaya ön libero olarak çıktı ve o özelliklerinin üstüne ofansif özelliklerde ekleyerek değerini kat ve kat katladı;)

Tam olarak ortasahanın kanatlar hariç her yerinde rahatça oynayabilir.

Başlıca özellikleri hızı,atletik yapısı afrikalılarda nadir örülen futbol zekası ve kurtarılması çok güç mermi gibi şutları.

Şua GS a gelmesi imkansız avrupada çok ciddi piyasası var.

Not:Fransada parladığından beri her forumda bu oyuncunun alınmasını talep ettim bizzat klübede mail attım ama takan olmadı=)

Sakal bırakçam şerefsizm!!!

Fatih ben diger sayfadaki mujangi muhabbetine cevaben yazmistim o yorumu.

Emanadan bahsetmedim.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Keirrison

Barcelona Kulübünün önceki gün Palmeiras'dan transfer ettiği forvet oyuncusu Keirrison'u bir yıl kiralık oynatacağı, Brezilyalı yıldıza Galatasaray'ın da talip olduğu ileri sürüldü

İspanyol Sport gazetesi, Başkan Laporta ile arası iyi olan Rijkaard'ın bu transferde kilit rol oynayacağını belirtti, Barcelona, Keirrison'un tecrübe kazanmasını istiyor. Bu oyuncu ya Benfica'ya, ya Galatasaray'a gidecek iddiasında bulundu.

Kaynak : DHA

Cristian Daniel Ledesma

8469985.jpg

Ledesma atağı

Galatasaray, Lincoln’ün yerini dolduracak yeni bir isim için arayışlarını sürdürüyor. Transferin hızlı takımı sarı kırmızılılar, gözünü şimdi de Lazio’nun yıldızı Cristian Daniel Ledesma’ya çevirdi.

Yollarını ayırdığı Lincoln’den boşalan yeri doldurmak isteyen Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın raporu doğrultusunda harekete geçen sarı kırmızılı yönetimin rotayı İtalya’ya çevirdiği öğrenildi.

Lazio yetkilileri ile önümüzdeki günlerde biraraya gelecek olan Galatasaray kurmayları 8 yıllık Seria A tecrübesi olan oyuncu için nabız yoklamaya başladı. Galatasaray, fiyat konusunda Roma ekibiyle anlaşma sağladığı takdirde tecrübeli oyuncunun bonservisini alacak.

Futbol hayatına Boca Juniors’ta başlayan ve İtalya’da Lecce ve Lazio’da forma giyen 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Uzaktan attığı sert şutları ve bu tarz golleriyle ünlenen Ledesma, Lazio formasıyla 99 maçta çıktı ve 7 kez fileleri havalandırdı. 24 Eylül 1982 doğumlu olan Arjantinli yıldız, doğum günü olan 24’ün uğuruna inanıyor ve bu numaralı formayla mücadele ediyor.

Kaynak : Hürriyet

Luca Toni

"İsterseniz Galatasaray'a getiririz" diyen menajerlere Rijkaard'dan olumlu yanıt gelince yönetim harekete geçti.

luca-toni.jpg

GAZETE HABERTÜRK - ERHAN TELLİ'NİN HABERİ

Menajerler, Bayern Münih'te üçüncü plana düşen Luca Toni'yi Galatasaray'a teklif etti. Rijkaard'dan onay çıkınca Sarı-Kırmızılı yönetim 1.93'lük dev golcü için harekete geçti.

Forvet hattını güçlendirmeyi düşenen Galatasaray'ın kapısına müthiş bir isim geldi. Almanya'nın Bayern Münih takımında Ivica Olic ve Mario Gomez transferleriyle üçüncü plana düşen, teknik direktör Van Gaal'in de planlarında yer almayan İtalyan golcü Luca Toni, Galatasaray'a önerildi. Kulübünden ayrılma hazırlıkları yapan ve Avrupa'nın bir çok kulübünün takibinde olan 1.93 boyundaki tecrübeli golcünün, cazip bir bonservis bedeliyle transfer edilebileceğini bildiren menajelerin bu teklifi, Sarı-Kırmızılı yöneticilerin de ilgisini çekti. Gol yollarında yalnız kalan Milan Baros'a, hava toplarında oldukça etkili bir santrfor olan Luca Toni'nin iyi bir partner olabileceğini düşünen yönetim, Bayern ile görüşme kararı aldı.

-ALMANLAR YÜKSEK UÇUYOR-

32 yaşındaki İtalyan golcü için teknik direktör Frank Rijkaard'ın da onayını alan yöneticilerin, kariyerinde 2006 Dünya Kupası Şampiyonluğu bulunan golcü oyuncunun bonservisini belirleyebilmek için harekete geçtikleri öğrenildi. Galatasaray, bir ara Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu belirtilen Luca Toni için 5 milyon euroluk bir rakamı ayırmayı düşünüyor. Bayern Münih ise 3 sene önce Fiorentina'dan 11 milyon euro karşılığında aldığı dev yıldızı, bu civarda bir rakama göndermek niyetinde. Tottenham'ın da listesini süsleyen Toni'yle ilgili gelişmelerin önümüzdeki hafta netleşebileceği ifade ediliyor.

Kaynak : HaberTürk

Geri
Üst Alt