# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Servet gitmesi gerekiyor. Göbekte Servet-Gökhan tam bir facia olur!!!

Cevap: # Volkan Şen

ya bence muthis bir alternatif olur en azindan volkan .yamandan kurtulmus oluruz bide m. guvenden ah bu arada valbuena kesin olarak ayriliyor marsilyadan deschamp in sistemine uymuyormus

Zaten Gökhani ilk 11 de oynatamazlar. Isyan ederim bu adami ilk 11 de oynatirlarsa. Yedek olarak kalabilir.

Gökhanı ilkonbirde oynatmaz..Sarpı onbirde oynatmazlar.Böyle birsey yok..Hakederse tabiki oynayacak..Rijkaaard'da güveniyorum..Kim forma için varını yogunu ortaya koyarsa kim daha çok çalışıp hakederse o oynayacak..Emre güngör ilede yola çıkılmaz her an sakatlanabilir..

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Yiğit Gökoğlan

Galatasaray'a yerli Henry

Yabancı arayışlarının yanı sıra yerli oyuncu için de görüşmelerde bulunan Galatasaray Yönetimi, Manisaspor’un genç yeteneği Yiğit Gökoğlan’la temasa geçti.

20 yaşındaki sağ açık, tıpkı Thierry Henry gibi atletizm kökenli. Türkiye’nin en hızlı kanat oyuncularından biri olarak dikkat çeken Yiğit, forvet hattında da görev yapabiliyor.

Manisaspor’dan kaleci Ufuk’u kadrosuna katmaya çalışan Sarı-Kırmızılılar’ın, bu sırada Yiğit’i de transfer edebileceği belirtildi. İki kulüp yönetimi arasındaki görüşmeler sürüyor.

Kaynak : Fanatik

Ben son cikardigi maclari begendim. Tecrübesiz olmasina ragmen iyi isler yapti. Gökhanin yerine onu tercih ederim sahsen. Semih Emre G. Gökhan benim gözümde oyuna girecek son yedek.

Semih'i şu an itibariyle koy 11'e takır takır oynar, en geç 6 aya da Milli Takım'a çıkar.. Benim gözümde Ceyhun'dan iyidir Semih..

Rijkaard bence bu sene hiç beklenmedik isimlerle çıkabilir.Mesela bence sol beke Alparslanı koyacak çünki Rijkaardın stili bu.Barçada yaptı bunu.

rijkaard hak edene formayı verecektir. isterse puyol gibi bir isim gelsin takıma, semih ondan daha iyi oynuyorsa daha iyi performans gösteriyorsa formayı ona verecektir.

Geri
Üst Alt