# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Rijkaard'ın defansı ortasahaya kadar çıkarıcak ve topu oyuna sokabilen oyuncuları koyacağını ısrarla söylüyorum ve sen Servet-Gökhan ikilisini stopere neden koyduğunu bana mantıklı birşekilde açıklarmısın?

Ama sakın bunlar milli takım oyuncusu filan deme.

Sanki Emre Güngör ile Aşık topu çok iyi sokuyor oyuna.Güldürme beni.2 tane fizikli,1.90 boyunda adam.Üstelik Servet uzun mesafede iyi bir oyuncu.

Sanki Emre Güngör ile Aşık topu çok iyi sokuyor oyuna.Güldürme beni.2 tane fizikli,1.90 boyunda adam.Üstelik Servet uzun mesafede iyi bir oyuncu.
Çok mantıklı bir açıklama olmuş;) Bencede Servet ile Gökhan oynamalı 2side fizikli 1.90 boyunda..Rijkaard'ın savunmayı ileri çıkaracak olmasıda hiç önemli değil..Koyarım 2 tane 1.90 boyunda fizikli stoperi defansa oynasınlar..Nasıl olsa oyunu kurabilen bir stoper aramıyoruz dime ;)..

Çok mantıklı bir açıklama olmuş;) Bencede Servet ile Gökhan oynamalı 2side fizikli 1.90 boyunda..Rijkaard'ın savunmayı ileri çıkaracak olmasıda hiç önemli değil..Koyarım 2 tane 1.90 boyunda fizikli stoperi defansa oynasınlar;)..

Öteki 2 stoperi inceleyelim.E.Güngör hemen hemen 1 senedir oynamadı sakatlıktan dolayı,E.Aşık ise 37 yaşına geldi artık.Böyle bir riske nasıl girersin soruyorum sana.

Öteki 2 stoperi inceleyelim.E.Güngör hemen hemen 1 senedir oynamadı sakatlıktan dolayı,E.Aşık ise 37 yaşına geldi artık.Böyle bir riske nasıl girersin soruyorum sana.
Sağlam bir Emre G.bahsediyorum zaten..Ayrıca oyunu kurabilen kaliteli bir stoper aradığımızda gerçek;)

şu anda takımımızdaki oyunculardan bir ikili oluşturulcaksa bu isimler kesinlikle Servet-Emre Güngör ikilisi olmalıdır...İkisi birbirini tamamlayan oyuncular olmakla beraber Song-Tomas ikilisinden bile daha faydalı olabilirler!

Sağlam bir Emre G.bahsediyorum zaten..Ayrıca oyunu kurabilen kaliteli bir stoper aradığımızda gerçek;)

Benin kişisel fikrim iyi bir E.Güngör ile Servet ikilisi süper olur.Zaten 2 sene önce o ikili ile Şampiyon olduk.Ama şu anda Hoca tahmin ediyorum ki 2 Emre'nin belirsiz durumundan dolayı Gökhan ve Servet ikilisi ile oynamak isteyecek.

Benin kişisel fikrim iyi bir E.Güngör ile Servet ikilisi süper olur.Zaten 2 sene önce o ikili ile Şampiyon olduk.Ama şu anda Hoca tahmin ediyorum ki 2 Emre'nin belirsiz durumundan dolayı Gökhan ve Servet ikilisi ile oynamak isteyecek.
Gökhan'ın nasıl kademe hataları yaptığını biliyoruz..Ayrıca çokda ağır..Hiç beğenmediğim bir oyuncu Galatasaray'a geldi diyede düşüncem değişecek değil..Ama desteklerim o ayrı..Bende diyorumki Gökhan ve Servet 2 lisi resmen bomba olur..Rijkaard'ında bu ikiliyi oynatmayacağınıda adım gibi biliyorum..Barçanın Rijkaard'lı maçlarını izlemeni tavsiye ederim ozaman nedemek istediğimi daha net anlayacaksındır;)Onun için şuan kaliteli bir stoper arayışındayız ;)

Gökhan'ın nasıl kademe hataları yaptığını biliyoruz..Ayrıca çokda ağır..Hiç beğenmediğim bir oyuncu Galatasaray'a geldi diyede düşüncem değişecek değil..Ama desteklerim o ayrı..Bende diyorumki Gökhan ve Servet 2 lisi resmen bomba olur..Rijkaard'ında bu ikiliyi oynatmayacağınıda adım gibi biliyorum..Barçanın Rijkaard'lı maçlarını izlemeni tavsiye ederim ozaman nedemek istediğimi daha net anlayacaksındır;)Onun için şuan kaliteli bir stoper arayışındayız ;)

Seni çok iyi anlıyorum.Ama elimizde de bazı gerçekler var.Keşke özellikle E.Güngör sağlam olsa da savunmayı hiç düşünmesek.Ama maalesef sakatlık bu yani.İnsan rahat olamıyor.

barcanın rijkaardlı maçlarını izlemeye kalksak sadece gökhan zan değil bi iki istisna hariç eldeki hiçbir oyuncuyu oynatmaz o zaman rijkaard.unutmayalımki rijkaard barcada değil ve bizdede barcelonadaki gibi kadro yok.

barcanın rijkaardlı maçlarını izlemeye kalksak sadece gökhan zan değil bi iki istisna hariç eldeki hiçbir oyuncuyu oynatmaz o zaman rijkaard.unutmayalımki rijkaard barcada değil ve bizdede barcelonadaki gibi kadro yok.
Defansını nekadar önde tutuyor ve bu anlayışla Gökhan- Servet ikilisi ile olurmu demiştim;)

birebir oyuncuları karşılaştırmak tabi ki saçma olur ama bütün defans adamları hızlı ve teknik barcada isimleri bir kenara hepsi çok hızlılar...

puyol marquez alves abidal vs...

servet ve zan çok ağır adamlar bunu herkes biliyor zaten...

EmreG, su ana sakatlanmadi insallah butun sezon sakatlanmaz. Turkiye de en beyendigim defans oyuncusu.

Servet--Gökhan = Facia

Oyun kurabilen stoperden kastınız ne?

Orta sahaya kadar gelip asist mi yapsın?

Dünyada böyle sayılı stoper var?

Yanında ki adama sakinca kısa pas atsın yeterli...

Asıl kimse düşünmüyor "orta saha ve ön libero"ya oyun kurucu bir isim geçirmek.

Stoperin Pique gibi nokta pas atan bir stoperin olsun ama ön liberonde ne kadar sevsemde oyun kuruculuğu olmayan Mehmet Topal...

Asıl transfer, Mehmet Topal'ın yanına çok iyi pas atabilen hızlı bir ön libero almamız gerekir!

Şu adama tam olarak içim ısınamadı(sanki gelmişte:D).Birileri iyidir diyor; Birileri kötü diyor anlamadım gitti.

Geri
Üst Alt