Numan Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.242
- 0
- 1.306
Cevap: # Lucas Neill
Gökhanin ilk 11 de oynamamasini umut ediyorum.
Gökhanin ilk 11 de oynamamasini umut ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rijkaard'ın defansı ortasahaya kadar çıkarıcak ve topu oyuna sokabilen oyuncuları koyacağını ısrarla söylüyorum ve sen Servet-Gökhan ikilisini stopere neden koyduğunu bana mantıklı birşekilde açıklarmısın?
Ama sakın bunlar milli takım oyuncusu filan deme.
Çok mantıklı bir açıklama olmuşSanki Emre Güngör ile Aşık topu çok iyi sokuyor oyuna.Güldürme beni.2 tane fizikli,1.90 boyunda adam.Üstelik Servet uzun mesafede iyi bir oyuncu.
Çok mantıklı bir açıklama olmuşBencede Servet ile Gökhan oynamalı 2side fizikli 1.90 boyunda..Rijkaard'ın savunmayı ileri çıkaracak olmasıda hiç önemli değil..Koyarım 2 tane 1.90 boyunda fizikli stoperi defansa oynasınlar
..
Sağlam bir Emre G.bahsediyorum zaten..Ayrıca oyunu kurabilen kaliteli bir stoper aradığımızda gerçekÖteki 2 stoperi inceleyelim.E.Güngör hemen hemen 1 senedir oynamadı sakatlıktan dolayı,E.Aşık ise 37 yaşına geldi artık.Böyle bir riske nasıl girersin soruyorum sana.
Sağlam bir Emre G.bahsediyorum zaten..Ayrıca oyunu kurabilen kaliteli bir stoper aradığımızda gerçek![]()
Gökhan'ın nasıl kademe hataları yaptığını biliyoruz..Ayrıca çokda ağır..Hiç beğenmediğim bir oyuncu Galatasaray'a geldi diyede düşüncem değişecek değil..Ama desteklerim o ayrı..Bende diyorumki Gökhan ve Servet 2 lisi resmen bomba olur..Rijkaard'ında bu ikiliyi oynatmayacağınıda adım gibi biliyorum..Barçanın Rijkaard'lı maçlarını izlemeni tavsiye ederim ozaman nedemek istediğimi daha net anlayacaksındırBenin kişisel fikrim iyi bir E.Güngör ile Servet ikilisi süper olur.Zaten 2 sene önce o ikili ile Şampiyon olduk.Ama şu anda Hoca tahmin ediyorum ki 2 Emre'nin belirsiz durumundan dolayı Gökhan ve Servet ikilisi ile oynamak isteyecek.
Gökhan'ın nasıl kademe hataları yaptığını biliyoruz..Ayrıca çokda ağır..Hiç beğenmediğim bir oyuncu Galatasaray'a geldi diyede düşüncem değişecek değil..Ama desteklerim o ayrı..Bende diyorumki Gökhan ve Servet 2 lisi resmen bomba olur..Rijkaard'ında bu ikiliyi oynatmayacağınıda adım gibi biliyorum..Barçanın Rijkaard'lı maçlarını izlemeni tavsiye ederim ozaman nedemek istediğimi daha net anlayacaksındırOnun için şuan kaliteli bir stoper arayışındayız
![]()
Defansını nekadar önde tutuyor ve bu anlayışla Gökhan- Servet ikilisi ile olurmu demiştimbarcanın rijkaardlı maçlarını izlemeye kalksak sadece gökhan zan değil bi iki istisna hariç eldeki hiçbir oyuncuyu oynatmaz o zaman rijkaard.unutmayalımki rijkaard barcada değil ve bizdede barcelonadaki gibi kadro yok.
barcanın rijkaardlı maçlarını izlemeye kalksak sadece gökhan zan değil bi iki istisna hariç eldeki hiçbir oyuncuyu oynatmaz o zaman rijkaard.unutmayalımki rijkaard barcada değil ve bizdede barcelonadaki gibi kadro yok.
Benin kişisel fikrim iyi bir E.Güngör ile Servet ikilisi süper olur.Zaten 2 sene önce o ikili ile Şampiyon olduk.Ama şu anda Hoca tahmin ediyorum ki 2 Emre'nin belirsiz durumundan dolayı Gökhan ve Servet ikilisi ile oynamak isteyecek.