# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Guardado

Cim-Bom’un, La Liga takımlarından Deportivo La Coruna’da forma giyen Andres Guardado’nun peşinde olduğunu ileri sürüldü.

İspanyol basını, Galatasaray’ın, orta sahanın sol kanadında görev yapan 23 yaşındaki futbolcuyla ciddi olarak ilgilendiğini iddia etti. Medyada çıkan haberlerde, sarı-kırmızılı takımın yanı sıra İtalya’nın köklü kulübü Roma’nın da, Guardado’yu kadrosuna katmak istediği vurgulandı.

Kaynak : Milliyet

Cevap: # Achille Emana

arkadaşlar bir yerde okumuştum Emananın sözleşmesindeki maddeye göre Betis küme düşerse fiyatı yarıya düşücekmiş ne kadar dogru bilmiyorum okudugum yer Vatandı galiba

betis,oliveirayı 15milyona satmış al jazira club diye bi takıma

versin Emana'yı da bize :D

Rijkaard'ın taktiğinde Galatasaray 3 orta sahayla oynayacak. Bunlar da genellikle şu şekilde dizilir.

DM

MC AMC

Yani bir defansif, bir ofansif orta saha, ve bir tane de her iki özelliği de barındıran orta saha oyuncusu.

Mehmet Topal ve Arda'yı defansif ofansif olarak banko görebiliriz sanırım. Bu durumda üçüncü banko adam için ben bir liste yapsam, dünya üzerindeki çift yönlü ortasahaları çıkarsam. Ve bunları Fm'den aşina olduğumuz gibi "imkansız olanları ayıkla" diyip filtrelesem. Xaviler, Fabregaslar, Carrickler elenir ve geriye bir liste kalır. İşte dünya futbolunda bana göre Achille Emana şu an o listenin en üst sırasındadır. Genç futbolcuların potansiyellerini göz ardı ederek söylüyorum, Emana Galatasaray'ın bu mevkiye "yapabileceği" en iyi transferdir. Bir şekilde olursa bu yılki en sevindiğim gelişme olacak.

Ama öte yandan 9 milyon olarak belirlenen bonservis bedeli (7 m euroya alınmıştı) ve bu tip nöbetlerin %10'dan daha düşük bir oranda olumlu neticelendiği gerçekleri gözönüne alınca ben hala düşük ihtimal olarak görüyorum.

İşte olursa, yönetim bunu başarırsa, değil nokta, üç nokta transfer olur bu ...

Bence bu konuya yorum yapmayın;transferin olmasını istiyorsanız.:)Haldun Üstünel kızacak,almayacak bak;prensip meselesi;)...

emana gelmezse başka emanamı yok dünyada. bulur bi emana getirir haldun abi.:007:

Rijkaard'ın taktiğinde Galatasaray 3 orta sahayla oynayacak. Bunlar da genellikle şu şekilde dizilir.

DM

MC AMC

Yani bir defansif, bir ofansif orta saha, ve bir tane de her iki özelliği de barındıran orta saha oyuncusu.

Mehmet Topal ve Arda'yı defansif ofansif olarak banko görebiliriz sanırım. Bu durumda üçüncü banko adam için ben bir liste yapsam, dünya üzerindeki çift yönlü ortasahaları çıkarsam. Ve bunları Fm'den aşina olduğumuz gibi "imkansız olanları ayıkla" diyip filtrelesem. Xaviler, Fabregaslar, Carrickler elenir ve geriye bir liste kalır. İşte dünya futbolunda bana göre Achille Emana şu an o listenin en üst sırasındadır. Genç futbolcuların potansiyellerini göz ardı ederek söylüyorum, Emana Galatasaray'ın bu mevkiye "yapabileceği" en iyi transferdir. Bir şekilde olursa bu yılki en sevindiğim gelişme olacak.

Ama öte yandan 9 milyon olarak belirlenen bonservis bedeli (7 m euroya alınmıştı) ve bu tip nöbetlerin %10'dan daha düşük bir oranda olumlu neticelendiği gerçekleri gözönüne alınca ben hala düşük ihtimal olarak görüyorum.

İşte olursa, yönetim bunu başarırsa, değil nokta, üç nokta transfer olur bu ...

işte analizin kralı budur abi :005:

scoutgs geri koymus haberi, yo-yo oldu ya:)

cok enteresan bir durum

kimin altindan cikiyor bu isler

haydaaa bu ne şimdi ya :D İnşallah Emana dır. Açıklanırsa kalpden giderim heralde :D f5 de gece yarısı açıkladı bizimkilerde açıklamasın onlara hitaben Emanayı :D

Arkadaşlar,

Keita transferinde olduğu gibi bugün de aynı arkadaşımız bizlere 2 tane oyuncu ile görüşüldüğünü ve gelmelerinin an meselesi olduğunu söyledi. Ama tabi ki Haldun Üstünel ve başkanımız transferleri sır gibi saklıyorlar. Şayet Keita transferin de olduğu gibi gene arkadaşımız haklı çıkarsa zaten burada hemen bu ismler hakkında yapılan geniş analizler yayınlanacaktır. Yok olmazsa da tabi ki bu isimleri sizlere açıklayacağız. Amacımız sizleri kandırmak değil ki yada bir reyting kaygısı değil. Zaten bu tür bir site olmadığımızı hepiniz biliyosunuz sanırım.

Hafta sonuna kadar bekleyecez ve sonuç alınmazsa isimleri açıklayacağız.

Ama burada ki bu beklenti hali haddini aşarsa belki de bu gece bu başlığı kapatırız.

Hiç bir Galatasaray’lıyı amaçsız beklentiler içine sokmak istemeyiz…

Maksadımızı da aşmak istemeyiz…

İlginiz için teşekkürler.

Saygılarımızla

ScoutGS Yönetimi..

İnşallah doğrudur haber.

Emena'nın kiralık olarak gelme ihtimali yüksek.

Geri
Üst Alt