# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Umarım bu sefer medyada çıkmış bir isim gelir ve buda emana olur..bende achille emana geliyor saklamayın yazdım.yorum anında silindi :D

Fenerbahçe'ye 3 zenci lazımdı.Nonda kesmedi Keita'yı aldık o da kesmiceğe benziyor Emana cuk oturur bunlara :))

Emana Orta sahaya sınıf atlatır.Direnci,Mücadeleci yapısıyla.Bir tane seri Stoper,Sağ beck özellikli bir oyuncu aldık mı Uefa bizimdir.

Leo Franco

Uğur Uçar ( x ) Servet Çetin Hakan Balta

Mehmet Topal

Achille Emana

Arda Turan ( c )

Kader Keita Herry Kewell

Milan Baros

Fenerbahçe'ye 3 zenci lazımdı.Nonda kesmedi Keita'yı aldık o da kesmiceğe benziyor Emana cuk oturur bunlara :))

Emana Orta sahaya sınıf atlatır.Direnci,Mücadeleci yapısıyla.Bir tane seri Stoper,Sağ beck özellikli bir oyuncu aldık mı Uefa bizimdir.

Leo Franco

Mehmet Topal

Achille Emana

Arda Turan ( c )

Kader Keita Herry Kewell

Milan Baros

x yerine Neill olabilir veya oraya Gökhan Zan sağ bek Neill ama ilk yazdığım daha güzel olur gibime geliyor:D

Cok samimi bir arkadasimin kardesi bu site görevilerindendi sanirim. Ama su an Türkiyede cocuk. Burada olsaydi ulasirdim.

Leo Franco

Mehmet Topal

Achille Emana

Arda Turan ( c )

Kader Keita Herry Kewell

Milan Baros

ne müthis oyuncuymus bu emana, allah allah...avrupadaki bütün büyük takimlar istiyorda benim mi haberim yok...Betis küme mi düstü sampiyon mu oldu???Bu arada halen futbolcularimizin ve teknik direktörümüzün ismini yanlis yazanlar var.Siz Galatasaraylimisiniz? HArry Kewell semih bey

Keita ve Emana aynı maçta ikiside Fenere gol atarsa bide ikinci yarı Nonda girip bi tane de o sıkıştırıyo mu araya :D:D anlayan anladı.

shabani+nonda

:rolleyes:

Scoutgs'deki gemi resiminde, ve sonraki tabanca resminde, sifre varmis :)

Elemanlar öyle diyor :) Geminin adinda Achille yaziyor :)

ne müthis oyuncuymus bu emana, allah allah...avrupadaki bütün büyük takimlar istiyorda benim mi haberim yok...Betis küme mi düstü sampiyon mu oldu???Bu arada halen futbolcularimizin ve teknik direktörümüzün ismini yanlis yazanlar var.Siz Galatasaraylimisiniz? HArry Kewell semih bey

hor görme beyfendi.gece gece bütün harflere bakcak hali yok.

Bir harf yanlis yazmasi yüzünden. Galatasarayliligini sorgulaman hic iyi olmamis.

Emana'yı tanımadan bilenlerelaf sokmak ne kadar garip. :)

Bu kadar agresif cıkısınızı anlamıyorum.Burda herkes kendi düşüncesini özgürce söyleme hakkına sahip.Bana göre dünyanın en iyisi messi'dir sana göre ronaldo.Ben sisteme uygun oyuncu Emana olarak görürüm sende deco'yu görürsün.Yanlış yazdığım için mi G.Saray'lı olmuyorum.İmla hatası yapıncada Türk olmuyorum galiba.İlginç bakış açısı.

Bende anlayan anladı yazabildim anca tecavüz gibi gelir eziklere 3 tane zencinin golleriyle ezikbahçe 0 Galatasaray 3:D

:D :D :D

Hemde ne acili tecavüz olur :D bekle bizi kadiköy... :D

f5li oyuncularin ilk ifadeleri bu olacak :eek: bizim zencilerin bakisi söyle :077:

ve son f5li oyuncularin yüz ifadesini gösterecek smileys yok maalesef... cünkü tarif edilemez!!!

:D :D :D

Böyle duyumlar neden hep geceleri cikar anlamakta güclük cekiyorum vAllaha :D

Emana gelirse sevinçten sadece şortla sokağa çıkıp bağırıcam demiştim:D

Geri
Üst Alt