# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

walla işte hep ne kadar kızsakta o ya doğruysa olayı bizi bu hale getirdi, mesala o mesajı görür görmez gezmediğim site kalmadı sürekli ntv spor takip et filan resmi site zaten neredeyse 10 snde bir f5 ile yenilemeleri saymıyorum bile ve ele geçen sadece kocaman bir sıfır ve uykulu yorgun bünye, hea bunların hepsinin üstüne eğer transfer gerçekleşirse hepsine tabiki değer ama artık hiçbir inandırıcılıkları kalmadı!!!

Uzun zaman önce , Leo Franco haberleri ilk cıkmaya basladıgında okudugum bir haber vardı. Nerde okudugumu hatırlamıyorum şuan.

Adamlar haberde , "Haldun Üstünel Leo Franco ile anlaştıktan sonra Fransa ya geçti ve bir orta saha ve bir sağ açık oyuncusu ile anlaştı" yazmıslardı. 2 tanesi tutmuş oldu, aceba üçüncüde tutarmı ? demekten kendimi alamıyorum.

Bu yılki bütçe 10milyon$ açıklandı.Biz bu paranın sadece keitanın bonservisine 2.5milyon€ ödedik.Kaliteli bir oyuncu alabiliriz.

Lucas Biglia olablirmi acaba? scoutgs ve wikipediada yazıo ama wikipedia ya KESİNLİKLE GÜVeNMEYİN.SCOUTGSDEDE YORUM YAPANN BİRİ SALLIO

aynen öyle bakmadık site kalmadı, fakat ortada hiçbir şey yok. buna da kızmıyorum, kızdığım tek şey bazıları lafı söylüyor, devamını getirmiyorlar, duyumları nereden aldıklarını açık açık söylemiyorlar

Yav başlarım şimdi ScoutGS'sine falan. Millet bol keseden sallıyor. Sizde sağlığınızdan ödün verip bu adamlara inanıyorsunuz. Bu adamlara prim veriyorsunuz. Bir nevi bu adamları destekliyorsunuz.. Bu yalancıları..

transfer beklemeyelim bence tobol maçından önce açıklamazlar

şimdi sen hiçbir duyuma inanmıyor musun renkdaş?

İnanmıyorum. Çünkü transferi Adnan Polat ve Haldun Üstünel dışında hiç kimse bilmiyor. Bu tür adamlar ne amaçla bişeyler duyduklarını söylüyorlar bilmiyorum. Acaba hangi ruh haliyle ortaya atıyorlar bu iddiaları? Duyuma falan inanmam. Ama oyuncunun özellikleri hakkında,fiyatı hakkında falan yorum yaparım. Bu başka bişey. İnanmayın böyle sahtekarlara..:ka19:

İnanmıyorum. Çünkü transferi Adnan Polat ve Haldun Üstünel dışında hiç kimse bilmiyor. Bu tür adamlar ne amaçla bişeyler duyduklarını söylüyorlar bilmiyorum. Acaba hangi ruh haliyle ortaya atıyorlar bu iddiaları? Duyuma falan inanmam. Ama oyuncunun özellikleri hakkında,fiyatı hakkında falan yorum yaparım. Bu başka bişey. İnanmayın böyle sahtekarlara..:ka19:

Bence duyan illaki vardır ,sadece başkan ile Haldun Ü falan bilmiyordur ,bilen illaki birileri vardır.Bence tabi

tabiki de dediğin gibi renkdaş, fakat şu palavracıları önlesek forumlardan çok daha iyi olacak milletin sağlığı için;)

Yanlış değil hani.

Hele Emana'nın fiyatı buysa unutun gitsin,konuyu kilitleyin hatta.:p

Geçekten çok yararlı olur. Tobi gidecekse Emana'nın fiyatında daha iyisini bulmak imkansız.

Bence duyan illaki vardır ,sadece başkan ile Haldun Ü falan bilmiyordur ,bilen illaki birileri vardır.Bence tabi

Bence yoktur Devrim yoldaş... Haldun abi bilerek camiaya bi kaç isim veriyor transferin gizli kalması için. Daha sonrada bombayı patlatıveriyor. (Bkz. Keita). Transfer manevraları diyoruz biz buna. Bizim duyduklarımız sadece bunlar..

tabiki de dediğin gibi renkdaş, fakat şu palavracıları önlesek forumlardan çok daha iyi olacak milletin sağlığı için;)

Bencede öyle Ahmet Çağlar kardeşim.. Bu yüzden prim vermeyin şu insanlara;)

Geri
Üst Alt