Burak-Kara
Sarı Üye
- 26 Kasım 2008
- 107
- 0
- 1.286
Re: # Achille Emana
hosgeldin fabregas......
hosgeldin fabregas......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diaby nasıl gelsin bize ya. Adam Emana'dan bile 5 gömlek daha iyi.
Dipnot: Ya gelirse?![]()
beylr türkspor.net var adamlar şimdiye kadar hiç kafalarından oyuncu atmadılar geçen seneki bütün transferleri bildiler keita gelmeden iki hafta öncede gelicek oyuncu kanat oyuncusu fransz ve zenci açıklamasını yaptılar kaynakları sağlam neil gelicek dediler ama transferler maçtan sonraya bırakıldı dediler ben hep takip ediorm!tavsiye ederim.D
beylr türkspor.net var adamlar şimdiye kadar hiç kafalarından oyuncu atmadılar geçen seneki bütün transferleri bildiler keita gelmeden iki hafta öncede gelicek oyuncu kanat oyuncusu fransz ve zenci açıklamasını yaptılar kaynakları sağlam neil gelicek dediler ama transferler maçtan sonraya bırakıldı dediler ben hep takip ediorm!tavsiye ederim.D
Peki şunuda biliyomusun. Rijkaard'ın geldiği saatlerde,bu adamların sitesinde hala Co Adriaanse'nin haberi vardı. Onlar ayrı bi dalga.:ka19:
vallaha bilmiorm ama geçen sene kewell meirayı 1 2 gün önce sölediler bu senede mustafa sarpla le francoyu bildiler
Türkspor : delikanlı ayağına yatıp yalan atan spor sitesi :
Daha dün arda hakkında yazdıklarını okuyun bakalım ne derece doğru haberler yapıyorlar .
Kısaca sıralayalım mı yalanlarını :
*halil hamit elele Febede ! yarın istanbuldalar.
*gsnin yeni hocası adriense
*kanoute aslan oluyor . nistelrooyda listede.
*zigic steau maçından sonra kadroda!
*Nihatta fener yolunda!
*arda tramva yaşıyor .
https://www.turkspor.net/?o=1&id=51354
Takım yarın akşam resmi maça çıkacak.
Bugün transfer açıklamak ahmaklığın en büyüğü olur.
İmzalar atıldıysa bile açıklama en erken yarın akşam maç sonrası olur..
O sebeplen dağılabilirsiiz![]()