# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

beylr türkspor.net var adamlar şimdiye kadar hiç kafalarından oyuncu atmadılar geçen seneki bütün transferleri bildiler keita gelmeden iki hafta öncede gelicek oyuncu kanat oyuncusu fransz ve zenci açıklamasını yaptılar kaynakları sağlam neil gelicek dediler ama transferler maçtan sonraya bırakıldı dediler ben hep takip ediorm!tavsiye ederim.D

Herkes ters köşe olacak Gudjonhsen'de bizdeydi ne oldu? Günlerce yeminler edenler oldu ama kurtuluş yok yanacaklar :D

beylr türkspor.net var adamlar şimdiye kadar hiç kafalarından oyuncu atmadılar geçen seneki bütün transferleri bildiler keita gelmeden iki hafta öncede gelicek oyuncu kanat oyuncusu fransz ve zenci açıklamasını yaptılar kaynakları sağlam neil gelicek dediler ama transferler maçtan sonraya bırakıldı dediler ben hep takip ediorm!tavsiye ederim.D

Şaka mı??:D:D

Peki şunuda biliyomusun. Rijkaard'ın geldiği saatlerde,bu adamların sitesinde hala Co Adriaanse'nin haberi vardı. Onlar ayrı bi dalga.:ka19:

Sponsor olayı nedir abi? :) Muhabbetin yarısında 'dur ben bi Ülker'i arıyım, geçen aramışlardı, Türk Telekom ayağına açmamıştım.'' tarzı muhabbetler geçiyor sanırım. :)

Türkspor : delikanlı ayağına yatıp yalan atan spor sitesi :

Daha dün arda hakkında yazdıklarını okuyun bakalım ne derece doğru haberler yapıyorlar .

Kısaca sıralayalım mı yalanlarını :

*halil hamit elele Febede ! yarın istanbuldalar.

*gsnin yeni hocası adriense

*kanoute aslan oluyor . nistelrooyda listede.

*zigic steau maçından sonra kadroda!

*Nihatta fener yolunda!

*arda tramva yaşıyor .

https://www.turkspor.net/?o=1&id=51354

Evet müthiş bir site.Trilyonluk Holding medyalarına karşı Don Kişot gibi savaşan müthiş bir site!!! Sonra o trilyonluk medyanın çanak tuttuğu gibi, Arda haberi yapıp, trilyonlukların maşası olmakla harika iş çıkaran müthiş şerefli site!!!

Türkspor : delikanlı ayağına yatıp yalan atan spor sitesi :

Daha dün arda hakkında yazdıklarını okuyun bakalım ne derece doğru haberler yapıyorlar .

Kısaca sıralayalım mı yalanlarını :

*halil hamit elele Febede ! yarın istanbuldalar.

*gsnin yeni hocası adriense

*kanoute aslan oluyor . nistelrooyda listede.

*zigic steau maçından sonra kadroda!

*Nihatta fener yolunda!

*arda tramva yaşıyor .

https://www.turkspor.net/?o=1&id=51354

Tutturduklarıda var:D Bilmiyorumda Galatasaray'da genelde tutturuyorlar ama kötü özellikleri başkaları yalan haber yapınca konuşuyorlar kendileri yapınca yok size ne felan

Takım yarın akşam resmi maça çıkacak.

Bugün transfer açıklamak ahmaklığın en büyüğü olur.

İmzalar atıldıysa bile açıklama en erken yarın akşam maç sonrası olur..

O sebeplen dağılabilirsiiz :)

dün gece 5 te yattıkdan sonra anlasılan o ki duyuma olan inanc kaybolmuş. bide trasnfermarket fiyatlarına göre tahminler baslamış. 14 15 milyon £ lar dolasıyo anlamak mümkün değil. o sitede lincolnün değeri 10 milyon £ ama alan var mı 2 milyon £ veripde? nse bence duyumculara hakaretler baslamadan konuya kilit vurulması gerek...

Geri
Üst Alt