# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

eğer savunmaya adam almazsak servet-zan gibi pimi çekilmiş bombalara kalırız.kesinlikle savunmanın ortasına hızlı ve iyi kademe yapan biri lazım

ya bu nedir bea rüyamda bile emana ile 1 yılı opsiyonlu üç yıl sözleşme imzalamışız rüyamda, hemen uyandım baktım resmi siteye yine bişey yok :D ayrıca bu olayda losta kayacak yakında hea gizemli olaylar şifreler filan nedir bu yau, ayrıca baros transferide bükreş maçından önceki gece açıklanmkıştı 2 gibi, bu gece ben yine transfer olabilir yani bence...

Savunma hattindan memnunmusun?
Servet Çetin ve Gökhan Zan Milli Takım'da da beraber oynuyorlar ve başarılılar. Bu Gökhan Zan geçen sene şampiyon Beşiktaş'ın bankosuydu. Servet'e kimse ağır oyuncu diyemez ayrıca. Yani savunma ağır kalıyor falan demeyin. Sağ bek Uğur sol tarafta da Balta'yla güzel bir savunma hattı. Gönül ister birde top yapan adam olsun ama benim önceliğim yönlü orta saha ve kanatlarda oynayacak iyi bir yedek. Kewell ve Keita'nın alternatifi yok. Defansın top yapamasada onun önündeki orta sahan yönlü oyuncular olunca bu açığı kapatırsın. Bu yüzden:

Yeni Orta Saha ------------------ Tobi ----------------- Arda

diyorum. Linderoth'un oynaması bu takımda şart ve bankoda olacaktır. Mehmet Topal'ın hücum yönü uzaktan attığı şutlar dışında hiç yok. Orta sahada iç tane ayağında top tutabilen, akıllı futbolcuyla oynamak daha verimli olacaktır. Ayrıca Neill'i de çok abartmayın bence.

ya bu nedir bea rüyamda bile emana ile 1 yılı opsiyonlu üç yıl sözleşme imzalamışız rüyamda, hemen uyandım baktım resmi siteye yine bişey yok :D ayrıca bu olayda losta kayacak yakında hea gizemli olaylar şifreler filan nedir bu yau, ayrıca baros transferide bükreş maçından önceki gece açıklanmkıştı 2 gibi, bu gece ben yine transfer olabilir yani bence...

Valla ben de dün gördüm . Gerrard ' ı alıyoduk :D

Size fırsat vermeden soruyorum kendime

Nerem açıktı acaba? :D

Açıkla artık yönetim bak taraftarın rüyalarına bile giriyor : D

Hakli olabilirsin güzel kardesim. Insallahta haklisindir. Bos yere masrafimiz olmaz en azindan.

Ama ben güvenemiyorum Gökhan Zana nedense.

Bu duyumcular adamı Robert Langdon yaparlar ya.

Ya da hakikaten Langdon'u arayalım. Tam ona göre bir durum. Simgebilimcilik. Bunu çözse çözse o çözer.

:D:D:D

Hakli olabilirsin güzel kardesim. Insallahta haklisindir. Bos yere masrafimiz olmaz en azindan.

Ama ben güvenemiyorum Gökhan Zana nedense.

sorun tek başına servet ya da gökhan değil ki, ikisinin birlikte oynaması.

emre güngör'ün eski performansına ulaşacağını, bir daha sakatlanmayacağını bilsem, ama ona da güven olmuyor ki.

Ben bu transferin her turlu yeni bir Haldun Ustunel bombasi oldugunu iddaa ediyorum...

Beyler bu scoutgs bizim resmi sitemiz falan mı oldu hayırdır .

adamlar ne resmi koysa olay oluyor kehanetler saçılıyor nedir bu ?

içimden bi his sizi de tutuşturdu haberde temkinli olalım diomuşsunuz hissi verdi :D

arkadaşlar bekleyelim görelim

Aslanyurekliler.com admini Barış Cenk Akkaya'nın mesajı;

rahat olun iyi bir isim takımıyla kampta hocasının kararı bekleniyor kiralık dahi olsa alınacak saygılarımla

Emena eğer gelirse kiralık geleceğini düşünüyorum.

kiralık mı? hmm, bonservisiyle olursa daha iyi olur, olmadı satın alma opsiyonu eklenir.

duyumların çoğalması, blogların hareketlenmesi, nöbetlere başlanması bu aralar bir transferin açıklanacağını gösteriyor. ;)

Geri
Üst Alt