# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Aslanyurekliler.com admini Barış Cenk Akkaya'nın mesajı;

rahat olun iyi bir isim takımıyla kampta hocasının kararı bekleniyor kiralık dahi olsa alınacak saygılarımla

Kastettiği kişi sanırım Van Der Vaart. İhtimal vermiyorum ama gerçekleşecek olursa, Haldun Üstünel'e taparım, o kıvama geldim :)

Ya arkadaşlar arsenal'in orta sahasındaki ispanyol tabi ki Fabregas değil..Bir başka 17-18 yasşalarında ispanyol vardı onların orta sahasında..şimdi buluyorum ismini??

evet buldum..Fran Merida..Reserve takımda şu an Arsenal'de..

gun__1217934504_player_merida.jpg

Fran Merida

Born

March 04, 1990

Barcelona, Spain

Position

Midfielder

Previous Club(s)

Barcelona

Joined Arsenal

January 10, 2007

Arsenal Debut

Newcastle United (h)

Carling Cup

September 25, 2007

Won 2-0

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

her gun birilerini alıyoruz bıktım ya bu kadarda yalancı medya herhalde bi turkiyede vardir

Hiç izleyen varmı?

Fm de kupa maçlarında atıyordum bazen oyuna :) Ama ne kadar gerçekçi bilgiler sunar Fm tartışılır..Arsenal kariyerimde Bendtner sezon basına 25 gol atıyordu..Oysa ki Bendtner'in 10 golü geöemeyeciğini premier lig de görüyoruz gerçek hayatta..

Bileklerine hakim bir futbolcu. Cokta genc. Bize yar etmezler onu.

Bu arada bu socutgs'nin gemi muhabbetini ilk ben acmıstım konu olarak sonra kilitlendi gerekçe olarakta elle tutulur bir bilgi olmaması söylenmişti:) NErden nereye 24 saattir bir gemi muhabbetidir gidiyor..Değerim geç anlaşıldı :):)

Merida Arsenal'den sadece Barça'ya gider. Sıkı bir Barça'lı ve Barcelona doğumlu...

Edit: Zaten Barça altyapısının bir eseri...

Bu arada bu socutgs'nin gemi muhabbetini ilk ben acmıstım konu olarak sonra kilitlendi gerekçe olarakta elle tutulur bir bilgi olmaması söylenmişti:) NErden nereye 24 saattir bir gemi muhabbetidir gidiyor..Değerim geç anlaşıldı :):)

:D:D walla ya şimdide şu gmb olayına sardık hey allam en ufak ipucu için yapmadığımız kalmadı, walla paranoyaya sarcam yakında :confused:

:D:D walla ya şimdide şu gmb olayına sardık hey allam en ufak ipucu için yapmadığımız kalmadı, walla paranoyaya sarcam yakında :confused:

Son gelişmeler benim takip ettiğim kadarıyla şöyle..Geminin burnunda achille yazıo ayrıca mavi bayrak üzerine beyaz yıldı aslında somali bayrağı ama kamerunda da aynı format olduğu için Emana dendi gelicek adam..Sonra bir arkadaş gmb yi araştırmış londrada kurulan bir sendikaymış siyahi haklarını koruyan...dediler ki arsenalden oyuncu geliyor...Bende şimdi bir sallayayım şöyle ortaya...

arsenal,

fulham,

tottenham hotspur,

west ham united,

chelsea

Bu takımlarda ki siyahi box to box ort saha oyuncularına bir bakalım hepsi londra takımı..

jermaine_jenas1.jpg

Name

Jermaine Jenas

Born

February 18, 1983

Position

Midfielder

Squad No.

8

Joined Spurs

August, 2005