# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Hangisi hayırlı olucaksa o olsun demekten daha iyisi yok herhalde niceleri geldi sonra kabaetine baka baka gitti en yakın örnek lincoln o yuzden takıma hangisi yararlı olacaksa o gelsin ister song ister diaby

Deco nun getirilebilme olasılığı diaby ninkinden daha yüksektir bence...

ben yatıyorum arkadaşlar. umarım yarın birisi gelir. iyi sabahlar.

sponsorun buyuk bir oyuncuya buyuk bir para verecegini unutmayalim.

babel transferinde konusuluyordu bakalim ne olacak

Ya bütün isaretler diabyi gösteriyo ama gelmesi imkansiz diyor herkes.

beyler haldun reis yarın emanayla gelip gene bilinmeyeni yaparsa ..otur ağla.. :D

deco bile gerçekleşme ihtimali daha yüksek bir transfer gibi geliyor bana. olur da diaby gelirse gerçekten çok şaşıracağım.

kesinlikle katılıyorum. Deco'nun gelme ihtimali bile daha yüksek bence, 23 yaşında Premier Lig'de ve Arsenal'da (+ bu takım öyle veya böyle Şampiyonlar Ligi yarı-finalinin gediklisi) yüksek oranda ilk 11 oynayan 23 yaşındaki bir isim Türkiye'ye gelirse transferde çığır açıldı anlamına gelir. Yoksa, çok büyük takımlarda oynamış 30+ yaşlarında ve gözden biraz düşmüş isimler gelmişti zaten, örneğin Hagi, Popescu, Kewell...

diaby gelirse cok fena olacak ama.

hem fenevi iyi tanir golu de var.

hayal bile edemedigimiz bir isim

kesinlikle katılıyorum. Deco'nun gelme ihtimali bile daha yüksek bence, 23 yaşında Premier Lig'de ve Arsenal'da (+ bu takım öyle veya böyle Şampiyonlar Ligi yarı-finalinin gediklisi) yüksek oranda ilk 11 oynayan 23 yaşındaki bir isim Türkiye'ye gelirse transferde çığır açıldı anlamına gelir. Yoksa, çok büyük takımlarda oynamış 30+ yaşlarında ve gözden biraz düşmüş isimler gelmişti zaten, örneğin Hagi, Popescu, Kewell...

Kewell 29'da geldi :asd: ;)

Ben sizi cok sevmistim ama.:(:(

266911735.jpg

Mantikta diaby demeli aslinda. Songun oynadigi mevkiiye oyuncu ihtiyacimiz yok. Diaby gibi bir alana hükmeden oyuncuya ihtiyacimiz var.

mantıkdan kastım gelebilir olasılıgı bence songda oyuna katılan bir ortasaha oyuncusu ama tabi bi emana bi deco bi diaby kadar degil

Geri
Üst Alt