# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Geminin üzerinde ''Achille'' yazması tesadüf değil bence.Ve de daha sonra koydukları resimde en öndeki adamın t-shirtünün üzerinde ''AA'' yazması da.Ben kastettikleri adamın Emana olduğunu düşünüyorum.Ama yinede beklentiye girmemek lazım,sürpriz şeyler olabilir...

Geminin üzerinde ''Achille'' yazması tesadüf değil bence.Ve de daha sonra koydukları resimde en öndeki adamın t-shirtünün üzerinde ''AA'' yazması da.Ben kastettikleri adamın Emana olduğunu düşünüyorum.Ama yinede beklentiye girmemek lazım,sürpriz şeyler olabilir...

Bulmacayı dun cözdük cıkan takım arsenal ya diaby ya song eger bu transfer gerceklesirse

geoffrey mujangi bia bu oyuncu kanat oyuncusu değil mi?

Foruma dün giremedim,geçmiş sayfalara da bir göz gezdirdim ama görememiştim böyle birşey.Nasıl çözdünüz?

Parcaları bi araya getirdik önceki sayfalarda var baya heycanlıydı ajan gibi hissettim kendimi bi bak bence:D

Abi sen diosunki gmb futbolcu adı öylemi?

Geoffrey Mujangi Bia bumu yani?

GMB den kasit zaten gangsta mastermix black degilmiydi abi? Yoksa gmb nin isim seklinde olacagini sanmiyorum ben :D

geoffrey mujangi bia bu oyuncu kanat oyuncusu değil mi?

Zeki insanın hali başka.

Dünden beri paso gunners'dı, young'du kas babam kas, kasıyordum. Gunners ve young kelimelerini koyup futbola dair paso search yapıyordum. Birden Semih Kaya'lı bir haber dikkatimi çekti. Arsenal'e önerilen genç yeteneklere dair bir yazıydı. Ama o da ne? GMB şifresine baş harfler olarak uyan bir topçuydu bu. Geçen yaz kendince yazılar yazan biri tarafından Arsenal'e önerilen oyunculardan biriydi Semih Kaya ile. Tamamen bir şans meselesiydi. Çünkü GMB bir şifre ise Geoffrey Mujangi Bia'dan başkası olamazdı diye düşündüm. :)

Bir de Adnan Polat paso genç yıldız adayı, genç yetenek deyip duruyordu. Neden olmasın? GMB denip durulunca şansa bunu buldum.

Hani olursa Keita ve Kewell'ın alternatifi olur. 19 yaşında çok yetenekli bir kerataymış kendisi.

Harbiden sen bize güven abi ya, o kadar eminizki raki baligina iddiasina bile girdik yani :D

Sabah 5-6 ya kadar bunun pesinde kostuk :D

profil.html

Zeki insanın hali başka.

Dünden beri paso gunners'dı, young'du kas babam kas, kasıyordum. Gunners ve young kelimelerini koyup futbola dair paso search yapıyordum. Birden Semih Kaya'lı bir haber dikkatimi çekti. Arsenal'e önerilen genç yeteneklere dair bir yazıydı. Ama o da ne? GMB şifresine baş harfler olarak uyan bir topçuydu bu. Geçen yaz kendince yazılar yazan biri tarafından Arsenal'e önerilen oyunculardan biriydi Semih Kaya ile. Tamamen bir şans meselesiydi. Çünkü GMB bir şifre ise Geoffrey Mujangi Bia'dan başkası olamazdı diye düşündüm. :)

Bir de Adnan Polat paso genç yıldız adayı, genç yetenek deyip duruyordu. Neden olmasın? GMB denip durulunca şansa bunu buldum.

Hani olursa Keita ve Kewell'ın alternatifi olur. 19 yaşında çok yetenekli bir kerataymış kendisi.

Ribery kıyaslanan bir cocukmus kendisi iyidir hostur da nerde oynayacak bizde?

Zeki insanın hali başka.

Çok daha muhtemel bence bu olasılık;Diaby ve Song'a göre.

Atilla abinin dediği ismi biraz önce Scoutgs ye yazmıştım:D Kewell ve Keitaya alternatif olabilecek biri alınacak bu isimde genç olacak demişlerdi bu o olabilir

Harbiden sen bize güven abi ya, o kadar eminizki raki baligina iddiasina bile girdik yani :D

Sabah 5-6 ya kadar bunun pesinde kostuk :D

Tüm dinamikleri tartınca bana onlar değil gibi geliyor. Adnan Polat'ın açıklamalarında çok takıldım ben. Özellikle genç lafının üzerinde durmasına. +2'nin bir kontenjanını böyle bir oyuncuya ayırırlardı diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt