# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Haldun başkana para verip gönderin birde bakın sizlere neler yapıyor ah ah :D Perez verecekti parayı Haldun baskana Kaka , Benzama , Ronalda üçlüsünü eminim daha ucuza alırdı ;)

Haldun başkana para verip gönderin birde bakın sizlere neler yapıyor ah ah :D Perez verecekti parayı Haldun baskana Kaka , Benzama , Ronalda üçlüsünü eminim daha ucuza alırdı ;)

O kadar uçmaya gerek yok biraz iyi olsa mali durumumuz bize kimleri kimleri getirirdi bizim bile aklımızdı almaz ama kısıtlı imkanlarla yine bile iyi transferler yapıyoruz.

Cevap: # Lucas Neill

Çok kaprisli bi adam gibi zaten hantal istemiyorum bize hızlı bi savunma oyuncusu lazım ayaklarına hakim hele bu adamı alıp stopere koyarsak düşünmek bile istemiyorum evlere senlik bi savunma olur.

lyondan aslında alıcagımız 2 adam daha var 1-mensah 2- kim kallström

Kim Kallström gercekden mütis oyuncu

Mensah fazla tanimiyorum boyu kisa bir stoper icin ama herkez övdüne göre iiydir oda

Gerçekten Galatasaray taraftarı hakedene hakkını her zaman vermiştir,Haldun Üstünel mütevazi kişiliğiyle bu bir takım çalışması desede onun büyük payı olduğunu bilmeyen yok,adam gibi adam yakışan transferleri yaptığı için ona minnettarız,bu kötü dönemlerimizde stadımız yapılana kadar cefa çekmeye razıyken Baroslar,Kewellar,Keitalar beklemiyorduk,gerçekten harika işler yaptı yönetim bunu sportif başarıya çevirme zamanı taraftar olarak destek zamanı,bu sene için umutsuzluğa kapılan kimse yok Dünyaca ünlü Rijkaard başımızda kadromuz oldukça kuvvetli,şimdi birlik zamanı,bu sene bizim senemiz olmalı...

Kim Kallström gercekden mütis oyuncu

Mensah fazla tanimiyorum boyu kisa bir stoper icin ama herkez övdüne göre iiydir oda

Onu neille karsılastırmak icin yazdım aslında aradıgımız adam o tarzda degil ama hem stoper hem bek oynayabildigi için yazdım bizim ilacımız coloccini asıl

Gerçekten Galatasaray taraftarı hakedene hakkını her zaman vermiştir,Haldun Üstünel mütevazi kişiliğiyle bu bir takım çalışması desede onun büyük payı olduğunu bilmeyen yok,adam gibi adam yakışan transferleri yaptığı için ona minnettarız,bu kötü dönemlerimizde stadımız yapılana kadar cefa çekmeye razıyken Baroslar,Kewellar,Keitalar beklemiyorduk,gerçekten harika işler yaptı yönetim bunu sportif başarıya çevirme zamanı taraftar olarak destek zamanı,bu sene için umutsuzluğa kapılan kimse yok Dünyaca ünlü Rijkaard başımızda kadromuz oldukça kuvvetli,şimdi birlik zamanı,bu sene bizim senemiz olmalı...

Yürübe Sinanım:D

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Seedorf

İngiltere’ye gitme hayali sebebiyle Rijkaard’a daha önce hayır diyen Clemence Seedorf, Milan’ın gençleşme hareketiyle Cimbom’a yakınlaştı.

Rijkaard'ın gönlündeki aslanlardan birisi de, en başından beri Seedorf’tu... Ajax’ta ve Milli Takım’da birlikte futbol oynadığı ünlü futbolcuya, Galatasaray’a ilk geldiği günlerde teklif yaptırmış ama olumsuz yarıt almıştı. Bunun nedeni de, Milan’dan Chelsea’ye giden eski hocası Ancelotti’nin kendisi İngiltere’ye götürmik istemesiydi. Fakat Hollandalı orta saha oyuncusunun İngiltere hayali gerçekleşmedi. Bu sırada Milan’daki “Yaşlı futbolcular gitsin” kampanyası da sertleşti!

33 Yaşında olan ama “ 4 yıl daha üst düzey futbol oynarım” diyen Seedorf’un üzerindeki “İstersen gidebilirsin!” baskısı arttı. Rijkaard’ın isteğiyle geçtiğimiz günlerde yönetici Haldun Üstünel’in yeniden devreye girdiği ve Milan’ın kapısını çaldığı ortaya çıktı. İtalyanlar’ın 8 milyon istediği ama bu rakamın pazarlıkla ciddi bir “tenzilata” gidebileceği belirtiliyor! Tabi bu arada Sed’oya da ‘G.Saray’a git’ baskısı yapılıyor

Kaynak : Fotospor

Clint Dempsey

Transferde bir kez daha atağa kalkan Galatasaray, Rijkaard´ın talebiyle Fulham´ın Amerikalı orta saha oyuncusu Clint Dempsey´i gündemine aldı, taraflar arasında görüşmeler başladı.

Tobol maçında ortaya konan vasat futbol sonrası Başkan Adnan Polat’tan transfer isteyen Frank Rijkaard’ın talebiyle, Galatasaray’da sıcak saatler yaşanmaya başladı. Öncelikle Nistelrooy ve Huntelaar ile ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı hocanın işaret ettiği Clint Dempsey’i de gündemine aldı. Güney Afrika’daki Konfederasyon Kupası’nda Amerika Birleşik Devletleri formasıyla yıldızı parlayan ve bu turnuvada 3 gol atan orta saha oyuncusunun bonservisi Fulham’ın elinde. Premier Lig temsilcisi Dempsey için 5 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Polat’ın görevlendirdiği Haldun Üstünel ise öncelikle Dempsey’in menaceriyle temasa geçti.

Menacerlik şirketleri aynı

Dempsey’in menacerliğini yapan Craig Sharon ile Lyle Yorks, uzun süre Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan, ancak son anda Milan’ın kaptığı bir başka Amerikalı oyuncu Onyewu’nun da bonservis hakkına sahip. 26 yaşında olan ve orta sahanın her bölgesinde görev yapabilen Dempsey’in bu transfere sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

Kaynak : Fanatik

LuCASH Neill Gelme nan gelme istemiyorum ! abi harbi sıkıldım bu haberden ya :)

bu oyuncuyu takımımızda görmeyi çok istiyorum ama transfer etmemiz zor gibi bari kısa süre içinde bir takıma gitsede bizde şu asılsız transfer haberlerinden kurtulsak..........

insallah 5 sne sonra inanamayacağız Cimbom'a ..

Mista

Kongolu golcüyü gönderecek olan Galatasaray, İspanyol futbolcunun peşine düştü

Aslan’ın gündemine 2007’de de gelen Deportivolu yıldız için Yönetici Haldun Üstünel’in menajeri Manuel Garcia Quilon ile görüşüp yıllık 1.8 milyon euro önerdiği bildirildi. 30 yaşındaki star için Deportivo’ya da 1.5 milyon euro teklif edilecek

Galatasaray 10 numaradan vazgeçip, transferde rotasını forvete çevirdi. Teknik Direktör Rijkaard, Tobol maçında şans verdiği Nonda’dan beklediğini alamayınca gönderilmesi için yönetime rapor verip, yerine transfer istedi. Yöneticilerin ise 2007’da de gündeme gelen İspanyol yıldız Mista’yı önerdikleri ve ‘Olur’ aldıkları bildirildi.

2.5 MİLYON EURO İSTİYOR

Rijkaard’ın onayı üzerine Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel’in, Deportivo’da oynayan starın menajeri Manuel Garcia Quilon ile tekrar temasa geçip teklifte bulunduğu kaydedildi. Atletico Madrid’de oynadığı dönemde de görüşülen Mista için Üstünel’in yıllık 1.8 milyon euro önerdiği, menajerin ise 2.5 milyon euro istediği vurgulandı.

SADECE A.MADRİD ÜCRET ÖDEDİ

Real Madrid’in altyapısından yetişen Miguel Angel Ferrer Martinez ‘Mista’ Tenerife, Valencia, Atleteco Madrid’ten sonra Deportivo’da oynadı. Sadece A.Madrid’e giderken 4 milyon euro bonservis ödenen 30 yaşındaki golcünun Deportivo ile 2011’e kadar sözleşmesi var. Aslan, Mista’nın bonservisini de 1.5 milyon euroya almayı planlıyor.

Kaynak : Star

Yuuuuuuh su ana kadar 127 oyuncu getirmisler bize, yaziklar olsun bizim türk medyasina bu ne yaa saka gibi .....

Çin'e gitmedi, dedikodular arttı!..

2007 yılında Blackburn Rovers'dan West Ham United'a transfer olan Avustralyalı savunma oyuncusu Lucas Neill'in 2009/10 Sezonu hazırlıklarını Çin'de sürdüren Hammers'ın kampına katılmamış olması; hakkında çıkarılan transfer dedikodularının artmasına sebep oldu.

İngiliz The Daily Mirror Gazetesi; İtalyan menajer Gianfranco Zola'nın adı Galatasaray'la da anılan tecrübeli oyuncuyu takımda kalmaya ikna edemediğini iddia etti.

Bizemi Geliyor Acaba(Çok Büyük İhtimal bence)

Geri
Üst Alt