# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Kim Kallström

Tobiyi yolluyacaklarmı acaba? aurelioda gelebilir bakıp görücez ama ortasahaya bi yabancı takviyesi yapılmaz kanımca

Türk olur gelecek oyuncu bu saatten sonra .Ben orta sahaya adam alınmaz diye düşünüyorum gerçi alınırsada dediğin gibi Türk olur fakat defans alacağız buna inanıyorum.

Cevap: # Kim Kallström

Yabancıyı yollamak bi dert almak bi dert zaten bence aurelio anlasıldı davadan bizim lehimize bişey cıkarsa imzalar gibime geliyor seneyede veya ocak ayındada topalı satar kasamızı dolduruuz

Cevap: Klose Cimbom'a

Abicim Klose gelirde yedek oturtmak zorunda kalırsak insanın içine oturur,o yüzden bu transferin olması imkansız!

Fotospoğsa doğru olabilir :) Elanonun geldiği gün vanderfart bilmem ne bilmem ne isimli 3 oyuncu getirmişlerdi bize.

Cevap: # Marko Pantelic

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum, ama bir sitede "Oleguer'in öncelikli olduğu, olmadığı takdirde alternatifinin Collocini olduğu" yönünde bir haber okudum.

Bu nasıl bir haber, bu ne saçmalık. Oleguer Collocini'nin tırnağı olamaz. Oleguer gibi oyuncu gelecekse hiç transfer yapmayalım daha iyi.

Collocini'yi almak imkan dahilinde ise daha ne beklerler anlamadım.

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum, ama bir sitede "Oleguer'in öncelikli olduğu, olmadığı takdirde alternatifinin Collocini olduğu" yönünde bir haber okudum.

Bu nasıl bir haber, bu ne saçmalık. Oleguer Collocini'nin tırnağı olamaz. Oleguer gibi oyuncu gelecekse hiç transfer yapmayalım daha iyi.

Collocini'yi almak imkan dahilinde ise daha ne beklerler anlamadım.

Sadece Türk basınıda değil avrupa basınıda yalan haber konusunda sınıf atladı ve Türk basınına onlardan sızan haberlerde git gide dahada kolpa olmaya başladı resmi site dışında güvenilecek hiçbir yer yok.

Bu haber yalanın ve saçmalığın son noktası.

Klose gibi adam Türkiye'ye getiriyorsan onu da oynatmak zorundasın!

nondayı neden istemiyorsun ki?nonda şuanda türkiye ileride top tutabilen tek forvet bence!Dikkatinizi çektiyse hücum hattı nonda olduğu zaman ayağında iyi top tutuyor ve hem ortasaha hem defans hattı biraz rahatlıyor.Gol yollarında biraz sıkıntılı orasına birşey demiyorum ama mesela kritik maçlarda önde olduğumuz zamanlarda maçın son 10-15 dk sında oyuna alacaksın o sırada takımı rahatlatacak.Ben kalmasından yanayım.

Takımlar önde olduklarında hızlı,aralara kaçabilen adam almazlarmı oyuna rakip takım defansı önde kurmasın diye?Eğer öndeysen hızlı bir forvetin varsa fark açarsın...İleride çoğalamadığımız zaman nonda gibi birine ihtiyacmız olur,Bizim sistemdede ileride çoğalamama gibi bir problemimiz olmaz.

Yok mu söyle Barcelona´nin 2. takiminda cok yetenekli bir genc?

20 yasinda filan.2. takimdan Galatasaray´a geldigi icin yedekligi de sorun etmez.

Gül gibi gecinir gideriz.

Forvet icin 1 sene kiralik secenegi de olabilir.Daha mantikli geliyor bana...

En son hamleyi de kaliteli bir defans oyuncusuyla yapariz transferi bitiririz

Cevap: # Miroslav Klose

Aferin Totospor.Kendini asmissin....

Tebrikler

Geri
Üst Alt