# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: Andrea Caracciolo

Evet yanlışlıkla açtım kilitlenebilirmi ??

Yoksa hata yapmam:D,Kusura bakmayın !!

Bu transferin yapılış gerekçesi pek inandırıcı gelmedi bana.

Cevap: O müjde Tuncay mı?

Hadi geldi diyelim.Arda'dan daha mı iyi ki sol kanatta oynasın.Keita'dan daha mı iyi ki sağ kanatta oynasın.E Elano'dan da iyi değil ki forvet arkası oynasın.Yedek bekleyecekse o kadar para vermeye ne gerek var.Sezer Öztürk olsa eyvallah.Hiç olmazsa yatırım olur.

İbo da uzun ama aşırı teknik ve yeterince hızlı .Oyuncudan oyuncuya değişir.

Cevap: # Volkan Şen

Keşke transferi Volkan ile kapatsak harika olur,iki kanatta da oynayabiliyor hızlı,teknik ve genç Türk Futbolunun yeni yıldızı olacak..

# Cristian Zaccardo

Savunmaya takviye için girişimlere başlayan yönetim, İtalyan oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kasadan çıkacak para 10 milyon Euro

Rijkaard, “Savunmaya takviye yapmalıyız” sözlerini daha yeni sarfetti ama yönetim işi çoktan bitirdi. 2006 Dünya Kupası’nı kazanan

İtalya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Cristian Zaccardo, sadece stoperde değil, sağ bek mevkiinde de görev yapabiliyor. Wolfsburg’ta forma giyen Zaccardo için Cim Bom’un Alman ekibine 6 milyonu peşin, gerisi taksitle olmak üzere toplam 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Geçen sezon sakatlık geçiren 28 yaşındaki oyuncunun sağlık raporlarını bekleyen yönetim, raporların temiz gelmesi halinde transferi resmen duyuracak.

kaynak fanatik :D

Cevap: # Andrea Caracciolo

Henüz 27 Yasinda gelirse katkı saglar...

Sonucta Baros'a alternatif olacak

En kötü ihtimal Nonda'dan iyidir :)

Pazartesi gelsin başlasın

# Zaccardo

Cim Bom'un yeni stoperi Zaccardo

Savunmaya takviye için girişimlere başlayan yönetim, İtalyan oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kasadan çıkacak para 10 milyon Euro

Rijkaard, “Savunmaya takviye yapmalıyız” sözlerini daha yeni sarfetti ama yönetim işi çoktan bitirdi. 2006 Dünya Kupası’nı kazanan

İtalya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Cristian Zaccardo, sadece stoperde değil, sağ bek mevkiinde de görev yapabiliyor. Wolfsburg’ta forma giyen Zaccardo için Cim Bom’un Alman ekibine 6 milyonu peşin, gerisi taksitle olmak üzere toplam 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Geçen sezon sakatlık geçiren 28 yaşındaki oyuncunun sağlık raporlarını bekleyen yönetim, raporların temiz gelmesi halinde transferi resmen duyuracak.

Cok para ama gelirse super olur eyer boyle bi transfer gerceklesirse burdan herkezi GSStore a hucum etmesini istiyorum..

Yonetim daha ne yapsin ?

Geri
Üst Alt