# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

Leedsdeki kewella şimdiki kewell birmi hem kewel hicbi zaman forvet olarak görev yapmadı 2ci forvet olarak görev yaptı pes tabiriyle ss keita varken kewell forvet falan oynamaz ezerler kewelli orda

O sistemde kanatlarda oynuyordu daha çok Leedte benim de hatırladığım, yani direk forvet gibi değildi. Aynen dediğin gibi tekniği filan gelişti, güçlendi belki ama esnekliği, bilek kıvraklığı ve çabukluğu o döneme göre oldukça azaldı. Baros gibi ani hareketlerle etkili olacağını sanmam, her ne kadar vuruşları daha düzgün de olsa, çünkü o vuruşları yapması için hazır durumda olmalı, alan bulabilmeli. Şimdiye kadar bizde attığı gollere bakıldığında durum daha iyi anlaşılır.

kewell, elano, keita forvet oynayabilecek isimler ama tek forvet değil!

eğer maç içerisinde iki forvete dönersek ya da dönmek zorunda kalırsak ikinci forvet olarak gayet iyi oynarlar.

ama 4-3-3'de baros'un alternatifi olamazlar.

keita biraz yırtıyor haklısın, hızlı ve güçlü, oynayabilir gerektiğinde ama sağ kanattaki performansını bekleyemeyiz.

Göremeyiz tabii ama alternatif olabilecek bir kapasitede bence.

Insallah Baros kötü bir sakatlik yasamaz bu sezon.

1 2 haftalik maclarida Keita halleder bence.

Ama forvet alacakmisiz diyorlar. Genc bir forvet olacakmis bu.

Öyledir, bir an kafam karismisti da...

Serdar azize gelince , satmazlar onu kanimca.

Bir 2 sene en az oynar Bursasporda, dogrusu da bu bana sorarsaniz.

Ben de direk gelip burada ezilmesini istemem açıkçası, ama bizde de alıp hemen kiraya vermek gibi bir sistem işleseydi güzel olurdu. Tabi Bursa gene uçacaktır.

Göremeyiz tabii ama alternatif olabilecek bir kapasitede bence.

Insallah Baros kötü bir sakatlik yasamaz bu sezon.

1 2 haftalik maclarida Keita halleder bence.

Ama forvet alacakmisiz diyorlar. Genc bir forvet olacakmis bu.

bana da öyle geliyor, defans değil de forvet alıcaz galiba. :o

Cevap: # Khalid Boulahrouz

eyvah eyvah artık günde 3 farklı sagbek yazarlar tutturamıyorlarya bır hafta sonra acıklansa transfer gunde 3 transferden 21 farklı isim arayada 8-10 forvet atarlar yani tutturmak icin 30 tane hakkınız var yinede tutturamıyosunuz ya o çok güzel koyuyordur size :D

Su bizde begenmedigniz meira varya bunu top diye oynar bizde olan meirada meiranın ex olmus haliydi dusunun artık

Valla Boulahrouz da gelirse defansimiz tam saatli bomba olur.

Oynarsa süper oynar adam gecirmez ama inanilmaz hatalari da olabiliyor.

Yani 1 macta 3 kisinin (Servet,Gökhan,Khalid) hata yapma olasiligi var.Büyük bir oran:D Oynadi mi oynuyor ama Khalid...

Geri
Üst Alt