Transferde Öncelik Hangi Mevkiye Verilmeli ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvetin gol atamıyorken xavi, iniesta orta sahası olsa kaç yazar. Cok merak ediyorum diagne ile mo'nun vurduğu şutları gol yapma yüzdelerini.
Tersini düşün; orta sahada olmadık basit rakiplere karşı bile üstünlük kuramayan bir takımda, Lewa olsa ne yapabilir?..Forvet oyuncularımız bence de yetersiz ama orta saha hattımızın yetersizliği yıllardır süregelmekte. İte kaka, doğaçlama oluşan pozisyonlarda forvet oyuncularımızın son hareketi yapamıyor olması şaşırtıcı gelmiyor bana; organize gelişen ataklarla pozisyon oluşturabilsek, forvet oyuncularımız bambaşka görünür gözlerimize...

Sportif direktor ve genis ve cvleri belli oyuncu izleme ekibi ve ayni sekilde yardimci tdler

Gomis veya o ayarda bir "zeki santrafor" ve arkası Berkan ve Taylan(yahut sert bir 6 no transferi) tarafından çekilecek hücumculara pozisyon hazırlamaya odaklanacak bir "on numara" sezonu az buçuk toparlayabilir. Arkadaşlar burası Galatasaray! dikiş tutmaz adamları rehabilite etme merkezine çevirmeyelim takımı sonra dark evreni gibi neden sürekli döngüdeyiz diyorsunuz!! Bu dediğim profil ekseninden şaşmayalım..

Okay+Gedson paketinden daha iyi bir ihtimal gelmiyor aklıma (Hiç hesapta olmayan başka birilerinin denenmesinin, zaman ve para kaybına sebep olması çok muhtemel; teknik-scout ekipleri yeterince sarstı güvenimizi). Bu ikisiyle birlikte Cica' yı test etme şansı da cabası; yine verimli olamazsa tez elden onunla da yolları ayırma çalışmalarına hız verilmeli...

Biz ortasaha diyoruz da hoca forvet ve defans düşünüyordur

TD diye seçeneğin olmaması dolayısıyla anketi protesto ediyorum

sag bek , kanat manat konusuluyor da yemeyi icmeyi birakip orta saha almamiz lazim

Kaleci, bek, defans, orta saha, kanat transferleri elzem. Bunlar tamamlansin gerisine bakariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt