Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.856
- 66.889
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omer de buna benzer baslik acmisti desteklemistim , simdi de bu basligi destekliyorum
ayrica iki baslikta da aslinda satir aralarinda gizli ozelestiri de var
kongresinden ua sina , oyuncusundan yonetim idari kadro ve sportif teknik elemanlara kadar herkesin cokus yasayip yasattigi bu surecte seyircinin de kendini puri pak ilan etmesi komiktir
tudor u herkes istedi bu bir gercek , o gun istemeyenler bugun hakkidir elestirir ama goruyorum ki kayseri maci sonrasi tudor da tudor deyip adeta saksakciligini yapanlar bile bugun gitsin kovulsun soylemlerindeler , bu adil degil
yeni gelecek hoca bu yeni alinan oyunculari begenmiyorum istemiyorum derse ne yapacagiz peki
dursun ve tudor ikilisi gsnin gelecegini de ipotek altina aliyor
2-3 senelik bir enkazimiz daha olacak bu gidisle
3. Maddeye katılmak mümkün değil. Bek ve orta saha faktörü bile yeterli. Podolski- Gomis,Şahsi fikirlerim
1. Hamzaoğlu sezonu 20 yılda bir falan olur. Yönetim taraftar kenetlenmesi ,Albayrak Dürüstün olağanüstü çabaları , Melo Muslera Sneijder üstün gayretleri
2. Riekingin devam etmesi hatadır gönderilip Tudor gelmesi daha büyük hatadır.
3. Şu an oluşturulmak istenen kadronun geçen seneki kadrodan kalite olarak büyük bir farkı yoktur hatta daha kötü bile olabilir
4. Sizce son 20 günde şapkadan tavşan çıkartır mı bu yönetim? Al de bile olmayan takıma artık ne derece oyuncu gelir bilemiyorum
Umarım çıkartır