- 10 Haziran 2019
- 10.011
- 8.578
- 873
ben boyle değişik evlatlar içeren olusum gormedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada da Feneri 5 yildizli yapmislar. Gicik oldum dun farkettim onu da.Fm 22 verilerine bakın onlar daha gerçekçi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Calim yediler ya oraya yansitacaklar. Ve en fazla da iyi oyuncularimizin degeri düsmeside gözden kacmiyor. Torreira oliveira kerem. Dubois 3m€ Oliveira 6 m€ birden. Yuhh denir buna.Aynen hadi diyelim Torreira ve Oliviera kendi takimlarindan daha kucuk takima gittiler (onlara gore)
eee Abdulkerim Konyaspordan buyuk takima geldi ve isteneni coktu onun piyasi degeri nasil oluyorda 5 milyondan 4 milyona dusuyor ?
Birde Milli takima kadar yukseldi
Bu art niyet degilde ne?Aynen hadi diyelim Torreira ve Oliviera kendi takimlarindan daha kucuk takima gittiler (onlara gore)
eee Abdulkerim Konyaspordan buyuk takima geldi ve isteneni coktu onun piyasi degeri nasil oluyorda 5 milyondan 4 milyona dusuyor ?
Birde Milli takima kadar yukseldi
Hadi diyelim aldigi teklife gore degerlendiriliyor piyasa , ozaman 5,5 milyona transfer olan Rossi nasil 14,5 oluyor ki performansida iyi degil ?Bu art niyet degilde ne?
ciddi olamazsın ???Orada da Feneri 5 yildizli yapmislar. Gicik oldum dun farkettim onu da.
Oyunun kendisinde mi bu var yoksa kullanicilarin veri girebildigi bi site falan mi buOrada da Feneri 5 yildizli yapmislar. Gicik oldum dun farkettim onu da.