Tribün Burada

Cevap: Tribün Burada

Kültürlü, kültürsüz

Okumuş, okumamıştan önce

bu beste takımı uyutur, ben söylemem bu besteyi demeyi bırakmak lazım.

O besteleri 'canlı' bir şekilde söyleyebilsek çok daha güzel olacak herşey.

Sensiz ben nefes alamam bestesini ve hosçakal sevgilim bestesini ben "canlı " bir şekilde söylemem hatta hiç söylemem oturur maçımı izlerim ...

Sensiz ben nefes alamam bestesini ve hosçakal sevgilim bestesini ben "canlı " bir şekilde söylemem hatta hiç söylemem oturur maçımı izlerim ...

Kusura bakmayın, o zamanda birşeyleri eleştirme lüksünüz olamaz.

Alternatifler sunulduda bu taraftar en iyi şekilde uygulamadımı, bu toplantı birçok sorunun çözümü olacaktır. Madem herkesin şikayeti var herkes katılsın, oturup konuşulsun, sorunlar birlikte aşılsın, ama artık şu o olsun bu olsu zihniyetinden vazgeçilsin, eller taşın altına sokulsun.

Sorun ıslık çalmakta, yavaş tempolu şarkılarda değil.

kültürlü-kültürsüz de değil.

tezahüratları ve kareografileri amaç olmaktan çıkarıp araç yapalım yeter.

Takım kazanıp bize nevizade'yi rahatlıkla söyletsin yerine, biz ne yaparız da takıma daha iyi destek veririz diye düşünelim. Sonra zaten zamanı gelir içtenlikle hep beraber istediğimiz marşı söyleriz. Ama öncelik hangi şarkıyı sevdiğimiz de değil takımın neye daha iyi tepki gösterdiğinde.

Hala olayları kişiselleştirip ben böyleyim, sen böylesin, ben giderim, sen gitmezsin, ben iyi, sen kötü diye konuşursak hiç bir şeye yaramaz zaten bunlar.

Ben görüyorum işte, adamın teki başlık açmış "ben dizlerimi parçalıyorum halının üzerinde, takımdaki ameleler 5 atamıyor İBB'ye, benim dizlerime bu mu yakışır?" gibi birşey. Sonra burda biri çıkıp "Ben gidip destekliyorum, sen yoksun, sen sus" diyor. İster kültürlü ol, ister olma, ister futbolun profesörü ol, ister Hıncal'ın prime'ı. Amacın takıma destek vermek değilse, takımdan beslenmekse, başkasının yaklaşımını da zaten kabul etmiyorsan, ne işin var "nasıl daha iyi taraftar olabiliriz?" tartışmasında?

Alternatifler sunulduda bu taraftar en iyi şekilde uygulamadımı, bu toplantı birçok sorunun çözümü olacaktır. Madem herkesin şikayeti var herkes katılsın, oturup konuşulsun, sorunlar birlikte aşılsın, ama artık şu o olsun bu olsu zihniyetinden vazgeçilsin, eller taşın altına sokulsun.

Ne gerekiyorsa yapılacak bunun için inşallah.

2-3 besteye katılmadım diye niye eleştirme lüksüm olmayacak orayı anlamadım?

Sorun ıslık çalmakta, yavaş tempolu şarkılarda değil.

kültürlü-kültürsüz de değil.

tezahüratları ve kareografileri amaç olmaktan çıkarıp araç yapalım yeter.

Takım kazanıp bize nevizade'yi rahatlıkla söyletsin yerine, biz ne yaparız da takıma daha iyi destek veririz diye düşünelim. Sonra zaten zamanı gelir içtenlikle hep beraber istediğimiz marşı söyleriz. Ama öncelik hangi şarkıyı sevdiğimiz de değil takımın neye daha iyi tepki gösterdiğinde.

Hala olayları kişiselleştirip ben böyleyim, sen böylesin, ben giderim, sen gitmezsin, ben iyi, sen kötü diye konuşursak hiç bir şeye yaramaz zaten bunlar.

Ben görüyorum işte, adamın teki başlık açmış "ben dizlerimi parçalıyorum halının üzerinde, takımdaki ameleler 5 atamıyor İBB'ye, benim dizlerime bu mu yakışır?" gibi birşey. Sonra burda biri çıkıp "Ben gidip destekliyorum, sen yoksun, sen sus" diyor. İster kültürlü ol, ister olma, ister futbolun profesörü ol, ister Hıncal'ın prime'ı. Amacın takıma destek vermek değilse, takımdan beslenmekse, başkasının yaklaşımını da zaten kabul etmiyorsan, ne işin var "nasıl daha iyi taraftar olabiliriz?" tartışmasında?

Emre bu dediğin cok doğru ama su anda imkansız cunku profilimiz değişti basarıya kanıtsamış bir topluluga unut herşeyi yeniden başlasın demek cok zor.

2-3 besteye katılmadım diye niye eleştirme lüksüm olmayacak oraya anlamadım?

İki üç beste değil asıl olan, maça gidipte takımı adına son dakikaya kadar gırtlak patlatmayan kim olursa olsun eleştirme hakkına sahip değildir.

Birşey başlıyorsa tribünde uyun / yanınızdakileride uymaları için uyarın, ama ben bunu sevmiyorum az sonra susarlar mantığıyla hareket ederseniz, işte böyle niçin ses gelmiyor, neden uyuşuk tempoda maçlar bitiyor diye birbirimize sorarız.

Neyse, hepsi çözülecek toplantıda inşallah, o kadar çok eleştiren varki orada toplanacak sayıyı ve simaları şimdiden merak ediyorum.

Tribünün tanıdık simaları dışında başka kişler olacağınıda hiç zannetmiyorum.

Umarım yanılırım.

la la la saldirsana Galatasaray diye bagirmasinlar ya lütfen ama.

iskence gibi, hem futbolcular icin hem tv basindakiler icin )))))

söylyenler bunu nasil beceriyorlar anlamis degilim...

İki üç beste değil asıl olan, maça gidipte takımı adına son dakikaya kadar gırtlak patlatmayan kim olursa olsun eleştirme hakkına sahip değildir.

Birşey başlıyorsa tribünde uyun / yanınızdakileride uymaları için uyarın, ama ben bunu sevmiyorum az sonra susarlar mantığıyla hareket ederseniz, işte böyle niçin ses gelmiyor, neden uyuşuk tempoda maçlar bitiyor diye birbirimize sorarız.

Neyse, hepsi çözülecek toplantıda inşallah, o kadar çok eleştiren varki orada toplanacak sayıyı ve simaları şimdiden merak ediyorum.

Umarım yanılırım.

İyide Webmaster bunu 13 yıldır tribünde olan birisine söylüyorsunuz. Hangi besteği beğenip hangi besteyi beğenmiyecek kadar hakkı vardır bence belki kimi zaman en çok bağıranda o olmuştur ayrıca bir bayandan bahsediyoruz sonuçta nekadar bağırabilir ki?Ayrıca Saldır Galatasaray bestesi Tüm tribünle aynı anda söylense ne olacak aynı - etkiyi yaratacaktır yine.

Sanırım tribünde söylenen bestelerden bende memnunmuşum gibi bir izlenim bıraktım, evet bazı şeylerden bende memnun değilim ama şuanda bir alternatif gözükmüyor, madem alternatif yok eldeki malzemeyle en iyisini ortaya çıkarmak gerekiyor.

PS: Yıllardır tribündeyim olaylarına hiç girmeyelim isterseniz. :-)

Bugun anladım ki bu konusmalardan boşuna bir caba içindeyiz.Düzelen hiç bir şey olmayacak TT arenada aynı tas aynı hamam olur...

Umarım yanılırım.

Anlamadım nasıl eleştirme hakkına sahip değil?

Madem açık değil insanlar başkalarının fikirlerine, sadece orada olabilenlerin konuşma hakkı var. Orada olanlar da aralarına farklı düşünenleri almak istemiyor, başkalarının onlara katabileceği birşey olduğuna inanmıyor. Ne kadar değiştirebilirsin ki o zaman memnun olmadığın durumu.

Kapat kendini o zaman başkalarının görüşüne, ne kadar ileri gidebileceksin herhangi bir konuda merak ediyorum.

Mesela üyeler herhangi bir öneri getirmesin o zaman bu forum'da yönetime, sonuçta biz keyfimiz için yazıyoruz.

Ya da benim yaptığım bir filme kötü demesin kimse, çünkü emeği yok. Ben niye dinleyeyim ki o adamı?

Benim oynadığım oyuna da kimsenin kötü deme hakkı yok o zaman. Buna sadece ben ve takım arkadaşlarım karar veririz. Senelerdir ter döken biziz. Biz ne yapıyorsak o. Başkasını neden dinleyeyim ki?

Paramı verip ASY'ye gidiyorum. İstediğimi yapıyorum. Takıma katkısı olmadığını düşünenlerden banane. Gitsin o zaman adam yurtdışındaysa 5500$ verip uçağa atlasın her hafta gelsin ASY'e sonra konuşsun. Yoksa konuşma hakkı yok, dinlemem, istediğimi yaparım.

Devam o zaman böyle, ne kadar ilerleriz göreceğiz bu mantıkla.

Anlamadım nasıl eleştirme hakkına sahip değil?

Madem açık değil insanlar başkalarının fikirlerine, sadece orada olabilenlerin konuşma hakkı var. Orada olanlar da aralarına farklı düşünenleri almak istemiyor, başkalarının onlara katabileceği birşey olduğuna inanmıyor. Ne kadar değiştirebilirsin ki o zaman memnun olmadığın durumu.

Kapat kendini o zaman başkalarının görüşüne, ne kadar ileri gidebileceksin herhangi bir konuda merak ediyorum.

Mesela üyeler herhangi bir öneri getirmesin o zaman bu forum'da yönetime, sonuçta biz keyfimiz için yazıyoruz.

Ya da benim yaptığım bir filme kötü demesin kimse, çünkü emeği yok. Ben niye dinleyeyim ki o adamı?

Benim oynadığım oyuna da kimsenin kötü deme hakkı yok o zaman. Buna sadece ben ve takım arkadaşlarım karar veririz. Senelerdir ter döken biziz. Biz ne yapıyorsak o. Başkasını neden dinleyeyim ki?

Paramı verip ASY'ye gidiyorum. İstediğimi yapıyorum. Takıma katkısı olmadığını düşünenlerden banane. Gitsin o zaman adam yurtdışındaysa 5500$ verip uçağa atlasın her hafta gelsin ASY'e sonra konuşsun. Yoksa konuşma hakkı yok, dinlemem, istediğimi yaparım.

Devam o zaman böyle, ne kadar ilerleriz göreceğiz bu mantıkla.

Sadece orada olabilenlerin eleştirme hakkı var yada yok gibi birşey söylemedim, Ali Sami Yen 'e destek için gelipte, ben bu besteyi beğenmiyorum diyerek susanların eleştiri hakkı yok dedim, kesinliklede olmaması gerektiğinide savunuyorum.

Madem tribünden şikayetçiyiz, önce kendimize bir soralım, üzerimize düşeni yapıyormuyuz?

Hayır yapmıyoruz.

Emre bu dediğin cok doğru ama su anda imkansız cunku profilimiz değişti basarıya kanıtsamış bir topluluga unut herşeyi yeniden başlasın demek cok zor.

Ya Hayır, mutlaka benim de çok yanlış olduğum yerler vardır. Ama zaten en başından kestirip atmak nedir "sen yoksun ASY'de, biz varız, biz ne diyorsak o!"

Bu mantık nasıl bir mantıktır anlamak mümkün değil.

Kim neden haklı görür bunu onu da anlamıyorum. Ben sadece kendi görüşümü savunuyorum, başkası farklı düşünebilir. Ben de başkasına katılmayabilirim ama o insana sadece benimle aynı şeyleri yapamıyor diye "sen sus!" demem. Eğer bunu dersem hiçbir şekilde ilerleyemeyeceğimi, kendime birşey katamayacağımı biliyorum çünkü. Sadece kendi etrafımda döner dururum.

Bunun kültürle, okuma seviyesiyle, entellektüellikle hiç bir alakası yok. İstersen hiç okumamış ol, istersen Harvard'dan mezun ol, bu kafa yapısıyla kendine hiçbir şey katamazsın. SAdece olduğun yerde sayarsın.

Eğer tribündekiler de böyle düşünüyorsa, "Siz daha şortla gezerken biz buralardaydık susun ulan!" deme hakkını görüyorlarsa, aralarına başkalarını almak istemiyorlarsa, başkasının görüşüne açık değillerse neden yaparlar böyle bir toplantı acaba?

Ego tatmininden başka birşey aklıma gelmiyor, "takıma destek vermesini en iyi biz biliriz, yaşasın biz!" diye devam ederek nasıl nereye varabilir acaba insan?

Ben düşündüklerim de yanlış olabilirim, ama bana "sen konuşamazsın" diyemez kimse, isterse 77 senedir orada otursun. Yanlış der en fazla. Herhangi bir başkası içinde geçerli bu. Bu mantık değişmeden de gıdım ilerleme olmaz.

Sadece orada olabilenlerin eleştirme hakkı var yada yok gibi birşey söylemedim, Ali Sami Yen 'e destek için gelipte, ben bu besteyi beğenmiyorum diyerek susanların eleştiri hakkı yok dedim, kesinliklede olmaması gerektiğinide savunuyorum.

Madem tribünden şikayetçiyiz, önce kendimize bir soralım, üzerimize düşeni yapıyormuyuz?

Hayır yapmıyoruz.

Yanlış anladım o zaman özür diliyorum, ama bu yine de bu mantıkta olan insanların olmadığını göstermez. Ki önceki mesajlardan bazıları bu yöndeydi, daha önce de gördüm bu tip mesajları.

Geri
Üst Alt