Tribün Performansı Rezalet

Şaka bir yana oturdum maçın tribün çekimi görüntülerine bakıyorum da Bein'in yaptığı tam bir rezalet. Atmosferin çeyreğini bile yansıtmıyorlar ekrana. Sesi komple kapatsınlar da iyice rahatlasınlar. Şu görüntülere baksanıza;

Şurda şu görüntülerin olması bile ilginç değil mi? Adam youtube a atacağım diye elinde telefon görüntü atıyor işte. Bir de çoğu 2. Gol sonrası görüntüler sanırım. Zaten öne geçtikten sonrası için birşey demiyoruz. Onu ekrandan biz de gördük.

Bein sesi kısıyor bu arada bir yerde belli oldu. Stada gitmiş birinden yorum alırsak daha doğru olur.

Birkaç yerde rakip topu aldığında gerçekten yoğun baskı altına aldığımız yuhalama ıslık sesleri etkisini hissettirmişti

Onun dışında koordine tepki tezahüratları pek yok gibiydi

Re re re ra ra ra tepki tezahüratı pek denenmedi

Şampiyonluk tezahüratlarına pek zaman kalmadığı için o koordinasyon gerçekleşemedi zaten ikinci gol yer miyiz tedirginliği vardı statta

Biletler çok pahalı ben kişi başı 2250 TL verdim

Ama yanımda çok abazan herifler de vardı çok düzgün aileler de vardı

Benim gördüğüm bilet fiyatları arttıkça insanlar daha çok maçtan keyif alma odaklı geliyor stada , Dolayısıyla tezahüratlara katılanların sayısı azalıyor

Ayrıca herkesin katılımını sağlayacak tezahüratlara ihtiyacımız var

Kale arkası ultrAslan tribünlerinin uyku getiren saldır Galatasaray gibi saçma sapan tezahüratlardan artık vazgeçmesi lazım

Birde maçı kopartan goller gelmediği için tüm türbinlerin şova dönüştürdüğü yüksek katılımlı Sarı Kırmızı şampiyon Galatasaray tezahüratlarda uzun zamandır duyamıyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şurda şu görüntülerin olması bile ilginç değil mi? Adam youtube a atacağım diye elinde telefon görüntü atıyor işte. Bir de çoğu 2. Gol sonrası görüntüler sanırım. Zaten öne geçtikten sonrası için birşey demiyoruz. Onu ekrandan biz de gördük.
Ben agresif tribünden bahsetmiyorum zaten. Uzun vloglar da mevcut, onlara da bakabilirsiniz. Bein bunu daha önce de yapıyordu. Ciddi ciddi sesi kısıyor. Bağırsın da isterse telefonla çeksin bu önüne geçilebilecek bir şey değil bu devirde. Organize baskı kurmakta bence de eskisi gibi iyi değiliz ama Bein öyle kısıyor ki sesi sanki taraftar uyuyormuş gibi görünüyor. Faullerde taraftarın verdiği tepkiyi ekranlarda göremiyoruz, duyamıyoruz ama bu gibi videolarda çok daha net görülüyor o anlarda taraftarın nasıl bir baskı kurduğu.

Dediğim gibi benim bahsettiğim konu Bein'in yaptığı rezillik. Diğer konularda katılıyorum size. Bana kalsa o telefonların flashını tek tek patlatırım. Maç 2-1 dakika 90 ve 9 dakika uzatma var ama ellerinde fener dans ediyorlar tribünde. O saniye golü yesek bir taraflarına kına da yakabilirler onlar.

Tribünlerde yerlerini alan renkdaşlara biraz acımasızca davranılmış sönüklerdi evet pek parlak bir gece olmadı ama ben anlıyorum. 50 bilmem kaç hafta sonra lider olmuşuz geçen haftaya kadar geriden gelip maç çeviremiyorduk son sezon rezalet geçti taraftar gergin 1-1 olunca benimde izlediğim arkadaşlarla ekran başında sesimiz kesildi yakında daha iyi olacaktır. Birde takımda herkes yeni olduğu için sezon başı her oyuncuyu ayrı bir dikkatle izlemek istiyor insan.

Geçen bir arkadaşın WhatsApp'ında gördüm, 290 Euro uçak otel bilet ve passolig, cuma gidiş pazar akşamı dönüş.
Paralı almancılar dolmuştur stada,
Instada yayın yapan tiplerden.
Başka takımı tutan da çok var içlerinde.

Her maça gittim, kesinlikle burda yazıldığı gibi kötü değil, hatta ara sıra baya iyi atmosfer yaptık (bana göre Giresun maçımdaki tribünler kötüydü)

Beindede maçların teşrarını izledim, hiç bişey duyulmuyor sesi kısıyorlar resmen…

Ha daha iyi olabilirmi? olabilir, ama kesinlikle kötü değil

bütün tribün emekçilerine saygılarımı sunarak konuya girizgah yapmak istiyorum.

dün o kadar aleni katliama rağmen rakibi ve hakemi baskı altına alacak hiçbir aksiyona giremedi tribünlerimiz. 2-2den sonra ve maç bitimine doğru abdülkerimin kırmızısından sonra akıllarına geldi.

boey dünyanın en saçma kırmızı kartlarından birini yiyor. 2dk sonra oyun başlayınca ne ıslık ne yuh sesi duyuyoruz. her seferinde tek duyduğumuz “türkiyedir galatasaray” tezahüratı.

kuru gürültü yapılsa daha etkili olunacakken hiçbir şeye yaramayan şarkılı türkülü protesto yöntemi seçiliyor.

sezon başından beri kollanan fb tribünlerine bakıyorum. olmayan bir penaltı için yaygara koparıp maç sonuna kadar hakemi baskı altına alıyorlar.

biz niye yapamıyoruz? neden tribünlere arabesk besteler yahut yeterli sesi getirmeyen tezahüratlar hakim?

görüşlerinizi bekliyorum

tribünler hakemleri baskı altına alamaz artık dün palabıyık lugano gibi takılıyordu hoşuna gidiyor adamların

yıllar içinde etkisi azalıyor evet ama kötü oynadığımız için bu kadar zayıf kaldığını söylüyordum hep iyi oynadığımızda atmosfer gayet iyi oluyordu çünkü gittiğim maçlarda, dün oyundan bağımsız da yetersiz olduğuna şahit oldum maalesef 2-1'ken 10 dakikalık bi periyot dışında baya kötüydü hakikaten

stada gidiş geliş bu kadar zorken taraftarın stadı doldurmasıyla tatmin olmamız gerekiyor belki de artık

vala gecen aylarda elestirdim taraftarı falan da iyiyiz iyi. bjk li olup büfe isleten bir arkadasda var stadta o da gs taraftarı bir baska diyo. kastamonu macına 30bine yakın insan gitmiş. alanya macı 45 bindi. muhtemelen bjk macı kapalı gişe olacak zaten. atmosferde oyunun gidisatına göre değişiyor beinde ciddi kısıyor sesi.
mesela dün boey atılana kadar muazzam oyun muazzam taraftar vardi. çöküş baslayınca takımda taraftarda düşüyor. haksız da değiller. 2 pas yapamaz oldu dün takım belli dkdan sonra. 10 kişide kalsak 9 da kalsak öyle oynama lüksü yok gs'nin. üstelik evinde 45 bin taraftarla.

Aklınızdan çıkarmayın tezahüratı en komik tezahürattır bana göre.
Hakemler bunu duyunca yav hehe deyip içinden gülmüyorsa birşey bilmiyorum.

Ulan bizim evde bile psikolojimiz bozuldu, bu adamlar ne yapsın her maç operasyon.

dün o sahaya dalıp japon kale oynayan bayraklı yavşağı indirmeleri lazımdı, en önemli hataları onu yapmamak oldu. onun dışında bu kulübe fazla bile, 2. sınıf yönetilen kulübe 1. sınıf destek beklemek fazla hayalcilik

Bence bein sesi kısıyor ya.Kupa maçında asporda gümbür gümbür ses geliyordu çünkü tribünlerden.

Siz cok farklisiniz sanki biz ne oynadik diye diye olaylari buraya getirdiniz sosyal medya taraftarinin isi gucu futbolculara sovmek

İnandık biz sizlere ve adanmış hayatların umudunu söyleyerek takımı gaza getirebileceklerine kendilerini inandıran şey ne biri bana açıklasın

Geri
Üst Alt