Tribün Performansı Rezalet

Koro halinde marş falan söylenirde
Islık musluk uhuhaha vuhauhahaha seyir zevkinide bozuyor açıkcası

Yaklaşık 5 6 senedir böyle. Maça gelen seyirciler işler kötü gittiği an da destek olacağına kendi takımına tepki göstermeye, homurdanmaya başlıyor. Üç büyüklerin hepsinde bu durum aynı

Tudorlu sezondaki taraftar nereye gitti merak ediyorum. Stadı rakip takımı desteklemeye gelen Araplar doldurmuş gibiydi.

Almışlar yanlarına 1 paket çekirdek, tiyatro etkinliğine geldiler, selfie'lerini çektiler ve mutlu mesut gidiyorlar şimdi evlerine. Aferin hepsine. Çok iyiydi ingiliz kraliyet ailesi çakmaları.

55eb38b0f018fbb8f8b341c7.jpg

artik kapali gise olunca sevinmeyecem. rezalet ya. böyle seyirci geleceğine 20 bin taraftar gelsin daha iyi

Saha kapatma cezası almamız gerek madde attık

bein sesi niye kıssın geçen kasımpaşa stadında bangır bangır tezahürat geliyodu

Eski maclara kıyasla kötüydük bariz fark vardı
Valla kötü iyi

Zamanında her maça gidip 90 dk bağırdım yıllarca.

Hem kombine al hem o stadın yollarını çek hem de 90 dk bağır.

Bu %90ınızın yapmayacağı bir şey.

Hele de konuda bazıları var her şeyi eleştirir ama kendi hayatında aldığı sorumluluk sıfır.

Valla kötü iyi

Zamanında her maça gidip 90 dk bağırdım yıllarca.

Hem kombine al hem o stadın yollarını çek hem de 90 dk bağır.

Bu %90ınızın yapmayacağı bir şey.

Hele de konuda bazıları var her şeyi eleştirir ama kendi hayatında aldığı sorumluluk sıfır.
İnsanlar zevk almaya gidip zaman ve para harciyor ki ikiside ülkenin en büyük problemi ,bir de üstüne bağırmaları bekleniyor ,bu çok şaçma

Ortam şenlenir yani oyun çok iyi olur zaten taraftar çoşar ,fb gibi 8 sene şampiyonluk bekleyip her olaya uaaaaaa böğağğaa diye bağırmanın manası yok

Play off dönemi gibi bir oyun oynansın taraftar istesekte susmaz ,oyun ışık verdimi taraftarda çoşar ,bu kadar basit nir mantığı var

Geri
Üst Alt