Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muslera biseyler dedi tribüne ztn bu olaydabizimkiler atağa çıkarken topu ayağında gevelediğinde veya geriye oynadığında aşırı bir homurdanma var. böyle oyuncuların eli ayağına dolaşıyor
Bunu soracaktım ben de. Daha önce de şahit olduk ses kısılmasına. Maça gitmiş birisi aydınlatırsa bizi güzel olurBein sesi kısıyor bu arada bir yerde belli oldu. Stada gitmiş birinden yorum alırsak daha doğru olur.
Valla 20 dk boyunca bayhan gibi hep oyunlar senaryolar diye bagirilmayacak en azindan kapansinuA kapansın diyenlere bu tribünü göstermek şart onlar da gitse kim bağıracak
Eski maclara kıyasla kötüydük bariz fark vardıBunu eleştirenlerin stada gidip her maç 90 dk bağıracağını düşünmüyorum.
O yüzden ciddiye de alamıyorum.
Valla kötü iyiEski maclara kıyasla kötüydük bariz fark vardı
Evet benim statta olduğum son seneydi zira kombine alıp şampiyon olmadığımız sene de yok.Tudorlu sezondaki taraftar nereye gitti merak ediyorum. Stadı rakip takımı desteklemeye gelen Araplar doldurmuş gibiydi.
İnsanlar zevk almaya gidip zaman ve para harciyor ki ikiside ülkenin en büyük problemi ,bir de üstüne bağırmaları bekleniyor ,bu çok şaçmaValla kötü iyi
Zamanında her maça gidip 90 dk bağırdım yıllarca.
Hem kombine al hem o stadın yollarını çek hem de 90 dk bağır.
Bu %90ınızın yapmayacağı bir şey.
Hele de konuda bazıları var her şeyi eleştirir ama kendi hayatında aldığı sorumluluk sıfır.