Tribünlerin Ölü Gibi Olması

Maça geldiğini sosyal medya da sergileyip milleti eşi dostu akranı çatlatma derdindeler

Ben ne bağıracam ya bu bağırsın modun da hepsi de
Telefonların da ciddi etkisi var bence. Golü yakalicam diye olaydan uzaklaşıyor göt kadar telefon ekranının zoomundan maçı izlemeye kalkıyor millet. Çoğu şeyi aldı götürdü bu tel olayı zaten. 50 tane kamerayla yayıncı kuruluş yapıyor zaten bu işi sen yakalayınca nolacak yani golü? Olayın duygusu, naturalligi gitti bu işlerle birlikte. Mallik başka bir açıklaması yok o işin. Düşünse anlayacak olayın saçmalığınıda düşünmüyoruz işte.

GscimbomMobile

Bu yaptıklarıyla tamamen canlandırdılar denebilir... Bu saatten sonra kimin ne taraf tuttuğunu herkes gördü bu takımı iç sahada taraftar öyle bir itsin ki gerçek gücü görsünler.

O bildiğimiz Ali sami yen cehennemini unutun mazide güzel hatıra olarak kaldı çünkü ne taraftar profili ne de dönemsel olarak benzerlik yok hatta daha eskiye gidelim 70-80 li yıllarda yine takıma gönülden bağlılık esas olmuş her zaman. Dile kolay 14 yıl üst üste şampiyonluk görememiş bir nesil bir gün olsun bile takıma sırt çevirmemiş şimdi öyle bir şey olsa yarısı takımı değişir. İşin şu kısmı da var adam diyor ki ben bir bilete 1000-2000 lira para veriyorum zevk olarak futbol izlemeye gidiyorum bağırmaya değil bu zihniyette olan da çok var. Agresif tribün bugün değil Ali sami yen den ayrıldığımız gün bitti.

bu mal gibi izleyen seyirci yüzünden içerde daha stresli geçiyo maçlar.bunlar benim taraftarım değil,kuruyemişçi çetesi

Bence gergin ortam en çok bize yarar dediğim gibi uyumaya müsait tribünleri alev alev yapacaklar iç sahada çok maçımız olduğunu düşünürsek de bu öfkeyi sahaya kusmak daha doğru olacak. Maç başından itibaren şimsek gibi gök gürültüsü gibi ıslıkla hem rakibe hem hakemlerin üstüne çözmemiz lazım. Yarın bence eskiye dönmeye başlarız beste marş umurumda değil ıslık kuvvetli olsun top rakipteyken yanındaki adamı duyamasın.

Bu iki üc hafta olaylardan sonra herkes askerden yeni gelmis gibi cosar

Taraftarımız gayet iyi. O stada ne koşullarda gidildiğini bilmeden oturduğunuz yerden sallıyorsunuz.

Hafta içi çalış, sonra en az yarım gün ona ayır git bağır yol çek vs kolay değil.

Maddi boyutuna hiç girmiyorum bile. Çoğunuzun imkanı olmasına rağmen kulübe 5 kuruş katkısı yok bence bu şartlarda yağmurda çamurda gidenleri eleştirme hakkınız da yok.

Antalya maçına bilet bulursak Ankara'dan geleceğiz 4-5 kişi

Geri
Üst Alt