TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Feneri, tff ve hakemleri sert elestiriyor.

Keita kirmizi karti hakketti diyor ama o faulden önce macta cok haksizlik yapildi diyor ve keita da dogal olarak sinirlendi diyor.

Galatasaray fener gibi bir stad yapip, böyle baski altina almazsa feneri, fener hep 1 adim önde olur diyor.

O kanama (hakemin basi) sonrasi maci nasil baslatiurlar, inanilir gibi degil diyor. Keitaya atilan madde sonunda nasil olurda bir anons yaptirmaz diyor.

Penalti penalti degil diyor.

ilk gol ofsayt diyor.

katılıyorum

hayret ermanın kafası yerinde heralde bugun :rolleyes:

Cevap: O Statta Saçmalamayan 11 Tane Adam Bir Araya Getirmek Bu Kadar Mı Zor?

o stadda rakibini provake etmeyip, boğaz sıkmayıp, boğaz kesme işaretleri yapmayıp, ölüm tehditlerinde bulunmayıp, ayak kırmayıp,top oynamak yerine holiganlığa soyunmayacak 11 tane delikanlı ! fenerbahceliyi toplamak ne kadar zorsa bu ayak oyunlarına sinirlenip kontrolünü kaybeden bir takımdan saçmalamamış oyuncu çıkartmakda o kadar zordur

bizim stadımızda olay olmaz diyen şuur yoksunu volkanın kadiköydeki her derbide kan gölüne dönen stadlarından hiç bahsetmiyorum bile

Avatarına bakarsak Ali Sami Yen stadındaki maçlarda da ne olaylar çıktığını,rakip futbolcuların nasıl baskı altına alındığını görebiliriz.Her şeyi atmosferde aramamak lazım.Tepki,küfür,tahrik,pet şişe olduğunu ve her sene olacağını yıllardır biliyorlar.Buna alışamayıp kendini ona göre hazırlamayan futbolcuların savunulacak bir yeri yok bana göre..

ooohhh oyuncular trilyonlar alıyorlar keyiflerine bakıyorlarr!!! biz neden bu kadar sıkıyoruz ki kendimizi

iyi geceler..

Erman bu akşam ınanılmaz derecede ıyı nıyetlı anlamıs degılım bunca zamandır bıze karsı sallayıp duran adam 180 derece donmus bıze karsı yapılmıs hatalara

Adam taa mac baslamadan yapilan ve son saniyesine kadar devam eden haksizliklari görünce dogal olarak dogrulari, gördüklerini konusuyor.

ooohhh oyuncular trilyonlar alıyorlar keyiflerine bakıyorlarr!!! biz neden bu kadar sıkıyoruz ki kendimizi

iyi geceler..

Biz Galatasaray ımız için hertürlü zorluğa göğüs gereriz

Demekki galatasaray lılığın ne demek olduğunu anlayamamışsın :confused::confused:

Renkdaşlar maç bitti.Artık tek forvete kaldık.Takımın nasıl toparlanacağı konusunda görüş yazalım bence

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, fenerbahçe- Galatasaray maçının başlamadan iptal edilmesi gerektiğini idda etti..

Toroğlu, maçtan önce yardımcı hakem Tarık Ongun'un kafasının atılan bir cisimle yaralanması nedeniyle hakemlerin maçı oynatmaması gerektiğini savundu..

Toroğlu şöyle konuştu:

"Bir maçtan önce hakemin kafası yarılıyorsa ve o hakem tekrar sahaya çıkıp maçı yönetiyorsa bu bir skandaldır.. Eğer birisi bu maçın kasedini alıp FIFA'ya UEFA'ya götürse adama sorarlar (Ey federasyon ey MHK siz bu maçı nasıl oynatırsınız).. Ey Bünyamin Gezer sen burada bu maçı tatil edemiyorsan yarın Anadolu'da benzeri bir şey olursa nasıl maçı iptal edeceksin.. Hakem maça çıkmamalıydı"

SARVAN: "TAKDİR HAKKI HAKEMİN"

Erman Toroğlu'nun açıklamaları üzerine Lig Tv'yi arayarak "Biz talimatları sezon başında hakemlere bildirdik. Bu durumda maçı oynatıp oynatmamak hakemin takdirinde olan bir durumdur" dedi..

buyurun buradan yakın...allah topunuzun belasını versin diyorum!1

Adil şu turnuva maçını yapalım istersen kafamız dağılsın...

Biz Galatasaray ımız için hertürlü zorluğa göğüs gereriz

Demekki galatasaray lılığın ne demek olduğunu anlayamamışsın :confused::confused:

hayır abi ondan değil burda lafım oyunculara üzerinde taşıdıkları formanın değerini anlayamamıslar bu kadar ruhsuz oynadılar bugün :(

çok fazla baskı yaratılıyor maçtan bi hafta öncesinden gazetelerde geri sayım yok 9 sendir yenemiyorlar vs vs...psikolojik maç öncesinden başladılar zaten provoke etmeye.Bir hafta önceki lig maçında h.içindeki avrupa maçında fener maçı için tezahürat yapıyoruz olmamalı futbolcular üzerinde gereksiz baskı.Sonra eli ayağı dolaşıyo işte ardanın ayhanın

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, fenerbahçe- Galatasaray maçının başlamadan iptal edilmesi gerektiğini idda etti..

Toroğlu, maçtan önce yardımcı hakem Tarık Ongun'un kafasının atılan bir cisimle yaralanması nedeniyle hakemlerin maçı oynatmaması gerektiğini savundu..

Toroğlu şöyle konuştu:

"Bir maçtan önce hakemin kafası yarılıyorsa ve o hakem tekrar sahaya çıkıp maçı yönetiyorsa bu bir skandaldır.. Eğer birisi bu maçın kasedini alıp FIFA'ya UEFA'ya götürse adama sorarlar (Ey federasyon ey MHK siz bu maçı nasıl oynatırsınız).. Ey Bünyamin Gezer sen burada bu maçı tatil edemiyorsan yarın Anadolu'da benzeri bir şey olursa nasıl maçı iptal edeceksin.. Hakem maça çıkmamalıydı"

Erman Toroğlu'nun açıklamaları üzerine Lig Tv'yi arayarak "Biz talimatları sezon başında hakemlere bildirdik. Bu durumda maçı oynatıp oynatmamak hakemin takdirinde olan bir durumdur" dedi..

Maçın iptal olma şansı varmı

allah b.versin bünyamin gezer sokakta özellikle bağdat caddesinde şimdi rahat rahat gezersin onun bunun çocuğu helal olsun ermana ve arkadaslar yne kadıköy ve yne herzamanki gbi hakem bu hakem ASYDE olsaydı bu maç ertelettirirdi şimdi anlıyormusunuz aziz zin neden 3 yıl üst üste dediğini ama ne olursa olsun bunlar ole bi karsılıycazki SATEN STAT YIKILCAK BİZ ÖNCEDEN YIKARIZZ BAŞLARINA

arkadaslar ve renktaslar lutfen sakin olun sadece bir mac kaybettik Sampiyonlugu kaybetmedik. Önümüzde uzun bir yol var artık bu sezonda kayıp vermeden davam etmek icin bizde elimizi tasın altına koyalım..

Sezon sonunda çubuklu formalarla sokakta öküz gibi bağıran ve kazandıkları maçların üstüne bir de kupa alan şahsiyetlerin sevinçleri seni daha çok mutlu edecek sanırım. Şansımız tutmuyor, yeniliyoruz evet doğru fakat boşuna demiyoruz ki Mayıslar bizim olsun. Maçtan öncede bir başlık açmıştın Kadıköy elbet fetholunacaktır diye. İşte o cümle herşeyi özetliyor. Biz kupalar için savaşalım.

Maçlar gelip geçicidir. Unutmayalım ki tarih maçları değil, başarıları yazar.

Rijkaard lafı koymuş

antrenörlükle ilgili abc planı yok vs.. gibi açıklamalar için lisansınız varsa konuşun Helal bundan iyisi jose morinho ama aynısınız :D

a.çeker boş açıklama rijkaard antrenör değildir işe yaramaz :D

Toroğlu şöyle konuştu:

Hakemin basi yariliyo herif maci oynatiyo yahu size direk bir ornek verecegim biraz dusunup yonetsinler... Bu aksam Marsilya-PSG maci oynanmicakmiydi? evet oynanacakti bir taraftar oldu mac oynanmadi iptal etiler..

Bizim lige gelirsek, maci kim yonetiyor ? hakem. Adamin kafasi yarilmiyormu? evet yariliyor ancak mac iptal olmuyor. Kafasi yarilma pahasina mac oynansin hey gibi beee.

Kimse kusura bakmasın artık tepki koyacağız. Nedir bu ya, sadece bir yenilgi değil bu kadar basit görülemez bu olay. 10 sene olmuş 10 sene. Sezon sonunda şampiyonda olsak yeterli değil. Şu tükürdüğümün stadında kazanmak istiyorum ben artık. Gerekirse feneri kadıköyde yenelim o sezon 10. olalım. Yeter yahu. Cidden yeter artık. Bardak taştı yani, insanında bir dayanma gücü var her maç her maç saçma sapan goller aptalca pas hataları nedir bu ya. Adamlar resmen dalga geçiyor ve ben buna sadece bir yenilgi olarak bakamıyorum. Resmen kanser ettiler maçı izlerken saçma sapan temposuz, kontrolsüz, sanki skora razı gibi yavaş yavaş top mu oynanır. Çok şey mi istiyoruz. Rakibe basın, pres yapın, top oynatmayın, rakibi ısırın, mücadele edin yenileceksenizde öyle yenilin. Daha önce mücadeleyle 0-0'lık kupa maçında nasıl oynadığımız gördük. O taktiğinde mimarı kadıköyde feneri 4-1 yenen ve sonra kupada tamamen Türk oyuncularla feneri kitleyen Kalli'dir. Rijkaard'a eleştirim yok ama sahadaki futbolcuların bu kadar ruhsuz oynaması çileden çıkartıyor beni. Bütün haftamı zehir ettiler Allah kahretsin. En son galibiyet aldığımızda ilkokuldaydım. Eşşek kadar herif olduk Üniversite okuyoruz hala galibiyet göremedik. Yazıklar olsun diyorum. Eğer ilerki senelerde de böyle oynayacaksanız hiç gitmeyin kadıköye 3-0 hükmen yenilin. Zaten o ve ya bu şekilde 3 yiyoruz. Ne zamanki kafalarınız değişir, adam gibi top oynamaya gidersiniz oraya o zaman bizde gerçekten umutlanırız bu sefer olacak diye. Aynı tas aynı hamam giderse 14 senelik şampiyonluk özleminin yanında, birde kadıköy özlemi çıkacak başımıza 10 senesi doldu zaten. :mad:

İptal olsa ne olacak?

Gene yenilecez...

Allah bize tadını çıkartarak bir FB galibiyeti nasip etmeyecek sanırım:(

Geri
Üst Alt