TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: Kadıköy'de 10 Yılda 1 Kere Dahi Yenemiyorsak! Bunun Tek Çözümü Var!!

yapmayın beyler. çirkefliğe hayvanlığa hayvanlıkla cvp vermeyelim. azıcık sakin olalım. zaten ne geliyosa başımıza sinirden geliyor. onların seviyesine bi daha düşmeyelim. onlar gibi olmayalım. onların takım olarak en büyük başarısı bu gs yi yenmek bu yetiyo onlara. bırakın sevinsinler kutlasınlar. bizim için önemli olan mayıs ayıdır. mayıs ayında çifte kupalı takım olmaktır uefayı tekrar almak ve şampiyon olmaktır. amacımız bu ve lütfen bu dengesizlerin tahriklerine kapılmayalım. evet alisamiyeni onlara dar edelim ama tezahuratlarımızla futbolumuzla mücadelemizle olsun kafa yarmakla şişe atmakla değil. nolur arkadaşlar biz GS 'ız unutmayalım ve farkımızı koyalım rövanşta. oyunlara gelmeyelim.

hah işte ben de tam bunu söyleycektim...adamlar ali samiyen de de bizden rahat oynuyolar..kaptan dedik bağrımıza bastık ama arda fb maçlarında tek adam gibi pas bile atamıyo...yensek bile zor bela 1-0 2-1 falan yeniyoruz...ya da berabere kalıyoruz....ezeli rakibini sahasında yenememek çok büyük bi başarısızlık değil benim sinirlendiğim ulan neden ayağınız titriyo her topu birine atıp kaçıyosunuz üstünüzdeki formadan hiç mi utanmıyosunuz barçaya reala milana çakan fener 4 yıl önce 5 atan o forma değil miydi....ruhsuz oyuncu istemiyorum ben kardeşim..yollayın ayhanı elanoyu ikisinin parasıyla bir tane adam gibi kaleci alın...yıllardır kaleye kova koyuyoruz adamlar da her geldiklerini atıyolar hatta onlar gelmeden bizim kaleci adamlara pas atıyo:mad: maçın en büyük suçlusu kalecidir...leo franco maçı katletti...

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Takımızın kötü oyununu herkes yazmış ama dün o statta olanların yarısı hatta onda biri bizim statta olsa, ve o Bünyamin denen, Aytekin denen tetikçilerin yaptıkları bizim statta bize yapılsa bugün nasıl bir güne uyanırdık?

Her türli çirkefliği şiar edinmiş insan topluluğunun arkasını en iyi şekilde toparlamayı beceren harika bir yönetimleri var. Baroni denen tam bir Fenerlinin Ardaya 4. hakemin önünde vurduğu pozisyonu, Gökhanın Elano'nun boğazına yapışan Gökhanı görmeyen 4. hakem denen insan müsveddesi ile bu pozisyonları sadece bir kez ekrana getirip, net bir şekilde dışarı çıkmış topu defalarca ekrana taşıyan lig tv çalışanları ve onları maç öncesi kara kaşları ve kara gözleri ziyaret eden 1 değil tam 3 fenerbahçeli yöneticinin masum olduğunu nasıl düşüneyim?

Maçı kötü oynayarak kaybettik ama fikrimiz hiçbiriniz hakkında değişmedi. 3 sene sözünün açıklaması haftalardır sahnede.

Ama bunu içselleştirmemiz sesimizi çıkaramamamız beni çıldırtıyor. Daha ilk yarıda Cristian denen kaliteli Fenerbahçe oyuncusunu(!) atsa bugün kötü oyunu konuşurmuyduk?

Cevap: O Statta Saçmalamayan 11 Tane Adam Bir Araya Getirmek Bu Kadar Mı Zor?

hepsini geçtim maçta gol pozisyonumuz yok

attığımız gol bile pozisyon değil karambol,aydının kaçırdığı ise yarım pozisyon

başka varmı benim izlediğim yok..

bu tabloya ben destek olamam kardeşim,sonuna kadar eleştiririm

tamam destek olalım da böyle durumlarda destek vermek bana göre saçma

pozisyonun yok, e ama destek

tr nin en iyi hücum gücüne sahibiz diyip pozisyona giremiyorsak,bırakında eleştiriler de biraz ağıra kaçsın(hakaret olmadan)..

yediklerimizi ise saymıyorum,zaten defansif oynayan oyuncuların kapasitesi belli

fakat defans yapmak sadece defans oyuncuları ile olmak,hucum yapmakta sadece hucum oyuncuları ile olmaz

forvet ve defansımız arasında 60 metre alan var rakibin ele geçirdiği zaten sorunda burda başlıyor..

adam önlemini almış orta sahasını mehmet-baroni-emre-vedersonu koymuş

öküz gibi koşun demiş,bizde alınan bir önlem varmı?

haftalardır aynı terane

pozisyon veriyoruz,e ama atıyoruz işte ne güzel

atıyoruzdan önce ya atamazsak da yersek i düşünmemiz lazım..

zaten böyle maçlarda ne hikmekse,ne büyüsü ise yada ne tirü bürü ise fener maçlarına denk geliyor..

arkadaşlarım çok çok özür diliyorum öncelikle çün ki çok üzgün ve sinirliyim. ya bu elano ne bok yiyor ya. utanarak söylüyorum ama lincolnu arar oldum ya. en azından araya paslar atıyodu bişeyler yapıyodu. bu adam 10 hafta oldu daha ne alışma sürecinden bahsediliyo anlamadım ki . yazıklar olsun ya.

çok zor inan...geçen yıl kayseri bunlara o statta 4 attı.twente geldi çaktı gitti.ama bizimkiler için öyle güzel hazırlanıyolar ki...başından beri adamlar ezberledikleri senaryoyu oynadılar...atak yapamadık atak...dün kü maç 5 e 6 ya gidebilirdi çok rahat...keşke son dk da yemeseydik de 2-1 bitseydi.ardaya çok sinirliyim...şimdi hangi fenerliye arda büyük oyuncu diyebilirsin...adam güldürme beni der derbide ayakları titriyo pas atamıyo nasıl oynasın bu adam barçada 100 bin kişi karşısında???defans bloğu kötü değil önlerindeki 3 lü çok kötü...adamlar defanstan 2 pasla ceza sahasına geldiler...ayhan elano nerdeler??? satın ikisini de kaleye kova olmayan bi kaleci alalım!!!

Maç öncesi görüntülere biraz daha dikkatli bakınca Arda-Cristian arasında yaşanan olayın şu şekilde olduğu görülüyor.

Galatasaray taraftarı takımını tribüne çağırıyor. Arda da takımı toplayıp taraftarına götürüyor. Bu arada Fenerbahçe'nin ısındığı yarı sahadan geçmek zorundalar. Galatasaraylı oyuncular, o esnada Cristian'ın ısındığı yerden geçiyorlar ve Cristian da aralarında kalıyor ve önüne gelen Arda'yı "kenara çekil" anlamında itekleyip ısınmasına devam ediyor. Yani Arda'nın Cristian'ın ayağına basması söz konusu değil. ;)

Ulan Cristian!... :D

Ama taraftarını selamlayan Galatasaraylı oyuncular geri dönerken Arda aralarından ayrılıyor ve Cristian'ın üzerine yürüyor. Sonra da olaylar patlak veriyor. ;)

Ulan Arda!... :D

Sevgiler...

her sene aynı terane,takımda lider oyuncu yok lider

durmadan dalga geçip küçümsüyoruz ama adamlar oynadıkları son 18 derbiden 3 nü kaybetmiş 1 inde berabere kalmış ligde,hemde içerde dışarda..

Arda olmus kabadayi, tebrikler Sergen Yalcin v2, Gelistirilmis kalca özelligiyle.

Umarim öyle olmaz.

eğer kadıköyde fb maçına çıkacaksak taktik maktik hakgetire. yok ofansif oyunmuş yok 4-3-3 müş yok yok total futbolmuş bunların hiç bi önemi yok. koycaksın 11 tane dişe diş kana kan mücadele edecek adamı kanının son damlasına kadar savaşacak, en ufak bi açık vermeyecek ( aynı fb nin yaptığı gibi) ha ondan sora şansız bir gol olur yenersin yenilirsin ona çok kafayı takmam. ama bu vurdumduymaz futbol beni deli ediyo arkadaş. hani hücum takımıydık hani yediğimizden fazlasını atıoduk. bak yine yedik 3 tane kaç atttık yada kaç pozisyona girdik sonuç: sıfır. e o zaman neyin totali bu neyin hücum gücü. bırakın allah aşkına bunu hocamıza artık çok iyi anlatmak gerekiyor, biz kadıköyde sistem mistem istemiyoruz biz kadıköyde savaşan öpen futbolcular istiyoruz. bi daha olmasın demicem çünkü daha en başta alısamiyende şu anlattıklarımı taraftar olarak talep ediyorum bu futbolcularımızdan. hak edin bakalım milyon eurolarınızı.

Maç öncesi görüntülere biraz daha dikkatli bakınca Arda-Cristian arasında yaşanan olayın şu şekilde olduğu görülüyor.

Galatasaray taraftarı takımını tribüne çağırıyor. Arda da takımı toplayıp taraftarına götürüyor. Bu arada Fenerbahçe'nin ısındığı yarı sahadan geçmek zorundalar. Galatasaraylı oyuncular, o esnada Cristian'ın ısındığı yerden geçiyorlar ve Cristian da aralarında kalıyor ve önüne gelen Arda'yı "kenara çekil" anlamında itekleyip ısınmasına devam ediyor. Yani Arda'nın Cristian'ın ayağına basması söz konusu değil. ;)

Ulan Cristian!... :D

Ama taraftarını selamlayan Galatasaraylı oyuncular geri dönerken Arda aralarından ayrılıyor ve Cristian'ın üzerine yürüyor. Sonra da olaylar patlak veriyor. ;)

Ulan Arda!... :D

Sevgiler...

O arada herkes ayırmaya çalışırken, yumruk atan Bilica'yı atlamışsınız, Maç içinde Keita yumruğunu daha ilk yarıda yine Cristian'ın Arda'ya attığını unutmuşsunuz, aralarındamıydınız bilmiyorum oradaki 55 bin güzide(!) insanın yaptıklarını unutmuşsunuz? Ama haklısınız bunalr karşısında dilini yutmuş gibi konuşamayan medya ve federasyon cesaret veriyor sizlere.

Alın size oalcaklar, en fazla 1 maç ceza gelecek sahanıza. Cristian ve Arda ne hikmetse eşit ceza alacakalr yada almayacaklar.. Bilica görmezden gelinecek... Bu maçtan önce sabriden başlayarak Arda'ya kadar sinirli gibi bir sürü haber yapan medya bizim maçtan önce dostluk naraları atacak ama başta bilica emre lugano gibi Fenerbahçeliliği kanlaında taşıdıklarına artık iman ettiğim ağızlarından akan salyalarla bunu ispatlayan kişiler Sami Yen'de tahrik edecekelr aynı miktarda pet şişeyi bizimkilerde atacak aynı küfürleri edecek, bir oyuncunuz ve hakem yaralanmayacak ama 5 maçtan aşağı olmayacak şekilde ceza alacağız... Bunun adı da ezeli rekabet ve fair play olacak.

elano tam bir fiyasko o kadar yani.elimizde patladı adam.lincoln elanodan 2 gömlek daha üstündü karakter yoktu o ayrı

bilica kadar pis bi herif görmedim.

Kimse kusura bakmasın artık tepki koyacağız. Nedir bu ya, sadece bir yenilgi değil bu kadar basit görülemez bu olay. 10 sene olmuş 10 sene. Sezon sonunda şampiyonda olsak yeterli değil. Şu tükürdüğümün stadında kazanmak istiyorum ben artık. Gerekirse feneri kadıköyde yenelim o sezon 10. olalım. Yeter yahu. Cidden yeter artık. Bardak taştı yani, insanında bir dayanma gücü var her maç her maç saçma sapan goller aptalca pas hataları nedir bu ya. Adamlar resmen dalga geçiyor ve ben buna sadece bir yenilgi olarak bakamıyorum. Resmen kanser ettiler maçı izlerken saçma sapan temposuz, kontrolsüz, sanki skora razı gibi yavaş yavaş top mu oynanır. Çok şey mi istiyoruz. Rakibe basın, pres yapın, top oynatmayın, rakibi ısırın, mücadele edin yenileceksenizde öyle yenilin. Daha önce mücadeleyle 0-0'lık kupa maçında nasıl oynadığımız gördük. O taktiğinde mimarı kadıköyde feneri 4-1 yenen ve sonra kupada tamamen Türk oyuncularla feneri kitleyen Kalli'dir. Rijkaard'a eleştirim yok ama sahadaki futbolcuların bu kadar ruhsuz oynaması çileden çıkartıyor beni. Bütün haftamı zehir ettiler Allah kahretsin. En son galibiyet aldığımızda ilkokuldaydım. Eşşek kadar herif olduk Üniversite okuyoruz hala galibiyet göremedik. Yazıklar olsun diyorum. Eğer ilerki senelerde de böyle oynayacaksanız hiç gitmeyin kadıköye 3-0 hükmen yenilin. Zaten o ve ya bu şekilde 3 yiyoruz. Ne zamanki kafalarınız değişir, adam gibi top oynamaya gidersiniz oraya o zaman bizde gerçekten umutlanırız bu sefer olacak diye. Aynı tas aynı hamam giderse 14 senelik şampiyonluk özleminin yanında, birde kadıköy özlemi çıkacak başımıza 10 senesi doldu zaten. :mad:

kesinlikle katılıyorum tamam kasımlar onların olsun mayıslar bizim de kardeşim on sene olduya arada bizde kasımda yenelim hep böyle kendimizi avutuyoruz bu zamana kadar hep destek tam destek dedik ama olan taraftara oluyor bizim topculara bi sekilde tepki vermemiz lazım artık

arda bu takımda kaptan olacak seviyede kesinlilke değil

rijkardd hocamız belki lincolne karakter de veriridi :D ah ulan ah ya. yenilgiyi bi türlü kabul edemiyorum ya.

O arada herkes ayırmaya çalışırken, yumruk atan Bilica'yı atlamışsınız, Maç içinde Keita yumruğunu daha ilk yarıda yine Cristian'ın Arda'ya attığını unutmuşsunuz, aralarındamıydınız bilmiyorum oradaki 55 bin güzide(!) insanın yaptıklarını unutmuşsunuz? Ama haklısınız bunalr karşısında dilini yutmuş gibi konuşamayan medya ve federasyon cesaret veriyor sizlere.

Alın size oalcaklar, en fazla 1 maç ceza gelecek sahanıza. Cristian ve Arda ne hikmetse eşit ceza alacakalr yada almayacaklar.. Bilica görmezden gelinecek... Bu maçtan önce sabriden başlayarak Arda'ya kadar sinirli gibi bir sürü haber yapan medya bizim maçtan önce dostluk naraları atacak ama başta bilica emre lugano gibi Fenerbahçeliliği kanlaında taşıdıklarına artık iman ettiğim ağızlarından akan salyalarla bunu ispatlayan kişiler Sami Yen'de tahrik edecekelr aynı miktarda pet şişeyi bizimkilerde atacak aynı küfürleri edecek, bir oyuncunuz ve hakem yaralanmayacak ama 5 maçtan aşağı olmayacak şekilde ceza alacağız... Bunun adı da ezeli rekabet ve fair play olacak.

:tiphat: :2_thumbs_up_-_anima

Rijkaardın artık Ayhanı kesme zamanı geldi kaç maçtır gol yenilmesine neden olacak bariz hatalar yapıyor. Ama o hala Ayhanı oynatmakta ısrar ediyor.Kewella bu kadar destek olsa eminim şuan lider bizdik.

son haftalarda özellikle son 5 haftaya bakın hep ayhan ın hücüma çıkarken kaptırdıgı toplardan gol yiyoruz bunuda biz görüyoruz ama hoca görmüyor yeter ayhan yeter

Allah hepsinin belasını versin maç daha başlamadan tahriklere başladılar zaten bizi ancak böyle yenerlerdi şerefsizin evlatları o emre denen pislik daha ilk pozüsyonda sakatladı zaten baros'u

Merak ediyorum o bilicayla cristian nasıl gelecekler Sami Yen'e it herifler.

Bir ara tv bizim yedek kulübesini gösterdi Kewellı gördünüzmü adam yerinde duramıyordu hırsından tırnaklarını yiyordu. Oyuna girer girmezde farkını gösterdi. Dinamo maçında Kewel çok hırslıydı adeta hocam ben fener maçında oynamalıyım der gibiydi Ancak Ayhanı dinlendirmek için oyundan alan Rijkaard Kewellı 90 dakika oyunda tutarak fener maçında 11de düşünmediğini göstermişti. İşte o zaman fener maçını kaybedeceğimizi anlamıştım. Çünkü Ayhan her maç gollük hatalar yapıyordu Alex bu hataları affetmezdi. Rijkaard bu maçtan sonrada Ayhanda ısrar ederse benim gözümde kredisi bitecektir. Ayrıca Ardayıda birkaç maç dinlendirmeli tek başına kahramanlığa soyunmaması takım oyunu oynaması gerektiğini hatırlatmalı.

Geri
Üst Alt