TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık| Lideriz

Kesinlikle katiliyorum.

Hakemler iyi maç yönetti diyenlere.

Eğer Arda 70 km hızla gelen topu ayağıyla vurup arkası dönükken eliyle kasti gol yapabilme yeteneğine sahipse bende katılıyorum.

+ olarak Keita'nın DİZ SAĞ ÇAPRAZ BAĞLARINA krampon altı ile kasti tekme atılması da SADECE SARI KART ise

+Kewell 5 cm ilerde ofsaytı görüp, Bizim kornerleri görmeyenler tarafsızsa

size katılıyorum.

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonuc

mükemmel bir yardımcı izlemiş rıdvan kewellin gol sayılsaydı mükemmel olmucaktı :D

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonuc

sinan engine sormak lazim bjk nin 100 yillik tarihinde Elano kadar büyük bir isim kadrosunda hic oldumu

bir insan bu kadarmi kiskanc olur

nasil cakti ama bursa dün gece :D

arkadaşlar boşuna üzülmeyin... çekirge bir sıçrara iki sıçrar... kendi sahalarında bu kadar ezilen bi takım şampiyonluğa oynayamaz....bu g.s den bi cacık olmaz... ayrıca maçta henüz bitmedi...

ama dediğim gibi bunlardan bi cacık olmaz...

Forzadan bir alıntı.

Akıl yoksunu insan daha dün o kadar hakem desteğine rağmen kendi sahanda ezilmişsin bize laf atıyorsun demek isterdim bu elemana :)

Ligtvde soylendi hakem ilk yariyi 44.56 da bitirmis.

Şerefsiz Telegol Galatasaray hiç birşey oynamadan kazanmış gençlerbirliği net fırsatlar kaçırmış Galatasaray pozisyona girememiş. Böyle diyorlar hakemlere rağmen liderliğimizi hazmedemiyorlar

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık| Lideriz

Hakemler iyi maç yönetti diyenlere.

Eğer Arda 70 km hızla gelen topu ayağıyla vurup arkası dönükken eliyle kasti gol yapabilme yeteneğine sahipse bende katılıyorum.

+ olarak Keita'nın DİZ SAĞ ÇAPRAZ BAĞLARINA krampon altı ile kasti tekme atılması da SADECE SARI KART ise

+Kewell 5 cm ilerde ofsaytı görüp, Bizim kornerleri görmeyenler tarafsızsa

size katılıyorum.

Topun hızı önemli değil kurallarda, kaleye giden top ele çarpınca yön değiştiriyorsa gol geçerli sayılmaz.

Keita yardımcı hakemin gözü önünde tekmeyi savurdu faul bile çalınmadı.

Kewell ofsaytta ise o hakem onu görmek zorunda. Korneri görmedim diyip ofsaytı da es geçeyim diyecek hali yoktur.

Lütfen olaylara sarı kırmızı gözlükler ile bakmayalım.

Galatasaray Kazanınca en büyük eğlencem Antuya girip fenerlilerin yorumlarını okumak...:D

Topun hızı önemli değil kurallarda, kaleye giden top ele çarpınca yön değiştiriyorsa gol geçerli sayılmaz.

Kewell ofsaytta ise o hakem onu görmek zorunda. Korneri görmedim diyip ofsaytı da es geçeyim diyecek hali yoktur.

Nokta.

onderturaci1.jpg

ayni hakem bunu verdi ama simdi ne degistide arda nin eline yarim metreden carpan top elle oynama oluyor ?

Hocam çok gereksiz Objektif olmaya çalışmak adına yazmışsın. Tarzın belki öyledir bilmiyorum ama Keita tekme savurmadı ama onu yapılan Dünya'nın her yerinde %100 Kırmızı Kart 3 maç cezadır.

ARtı olarak Elle çarpma oldukça gol verilir kuralları iyi bilirim böyle bişi de yok.

Arda nın kafasına bak pozisyona bak dirseğine çarpıyor gol NET gol!!!

Ofsayt da farklı açılardan her şekilde tartışılır. Ve 100 hakemden 80 i golü verir.

Kewell'ın üstüne girip indirmek de her yerde orantısız güç ve PENALTI dır.

Sarı Kırmızı gözlük fln yok gerçekler bunlar.

4 tane Azize adamını yendik ve golü attık.

Gerisi tefarruat.

Maçı hakettik, istedik ve kazandık. Gelen golde Arda-Elano-Keita ve Kewell organizasyonu çok güzeldi. Büyük ihtimalle lider kapatırız ilk yarıyı.

Geri
Üst Alt