Cevap: TSL 2009/10 21. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 21 Şubat | 19.00
10 yıldır deplasmanlarda derby maç kazanamadığımız ortada, üstüne bir de Fırat Aydınus atanınca işler bizim için daha zor olacağa benziyor. Ama takıma güveniyorum. Athletico Madrid maçında olduğu gibi önce defans anlayışıyla çıkarsak, BJK bize gol falan atamaz. Baskıyı kırdıktan sonra da, Keita, Arda, Caner (veya Santos) gibi oyuncularımızla hiç değilse bir gol bulabiliriz.
Tabi bir ihtimal daha var, JO'nun oynaması. Bu durumda da ilk 45 dakika defansif bi anlayışla oynayıp, 2. yarıya JO ile başlarsak, oyunu BJK yarı alanına yıkabiliriz ki budurumda işler bizim açımızdan çok daha iyi gidecektir.
Fırat Aydunus Tsl nin en iyi hakemidir maçta hakem faktörünün etkili olacağını düşünmüyorum.
Takıma gelirsek;takımın, iki tane aynı tip oyuncu M.sarp ve M.topalı birada kaldırmayacağını daha ne kadar görmemiz gözlemlememiz gerekiyor, artık farklı oyuncuların ortasahada denenmesi gerekir; benim kadrom şöyle:
.........................leo............................
barış...........neil...............emre.................h.balta
............elano..........m.topal...........caner............
emre.çolak...................................................arda.
................................keita..................................
Ugur hücumlara yeterince destek veremiyor o nedenle yerine Barış;
Servet in Atletiko maçında kesinlikle iş yapacağını düşünüyordum ama Servet eski Servet değil malesef hızlı adamlara karşı iş yapamadığını tekrar görmüş olduk, Atletiko maçının en kötü oyuncularından biriydi, yerine Emre Güngör(daha hızlı);
Caner, M.topal ve Elano üçlüsü orta sahada daha iyi iş yapar en azından Caner topu alıp katetmesini biliyor(M.sarp yerine);
Emre Çolak, gerek Keita gerekse Elano ve hatta Ardayla verkaç varyasyonları yapabilir, iyi ortaları var ve şutları da gayet etkili artık piştiğini düşünüyorum kesinlikle oynamalı;
Keita tek başına şu oyun planında ve futbolcularla forvette daha serbest ve yırtıcı oynar, Atletiko maçının ilk yarısında kanatta yalnız kaldığını ve her topu ezdiğini gördük ama ikinci yarı özellikle son yarım saatte tek forvet olarak etkiliydi;
Arda sol kanadın vazgeçilmezidir, Atletiko maçının en iyi oyuncusuydu, Beşiktaş karşısında da en tehlikeli oyuncudur.Dinç, kafası sağlam bir Arda dünyanın her takımında rahatlıkla oynayabilir...:2_thumbs_up_-_anima