TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 21 Şubat | 19.00

Jo 11de başlamaz.

Cok ama cok zor bir Mac. Forvetsiz önde Top tutamiyoruz, Gol atmakta zorlaniyoruz.. Özellikle BJK nin önliberolari ve Stoperlerini gecmek cok zor..

Bence Atletico macindan daha zor olacak...

Ferrari'nin dönüyor olması kötü ve zorluğu arttırdı zaten. Bilica'nın daha teknik ve seri hali. Zaten güçlü forvetimiz yok bu işleri zorlaştırdı yani. Zaten derbi ve deplasman. Ama ben BJK'nın bize bir penaltı yapacağını tahmin ediyorum, böyle 1 gol bulursak MAdrid maçındaki gibi kapalı oynayıp beraberlik-galibiyet deneyebiliriz.

Ferrari'nin dönüyor olması kötü ve zorluğu arttırdı zaten. Bilica'nın daha teknik ve seri hali. Zaten güçlü forvetimiz yok bu işleri zorlaştırdı yani. Zaten derbi ve deplasman. Ama ben BJK'nın bize bir penaltı yapacağını tahmin ediyorum, böyle 1 gol bulursak MAdrid maçındaki gibi kapalı oynayıp beraberlik-galibiyet deneyebiliriz.

İnönü uğursuz stad. Oradaki penaltıları hep kaçırıyoruz. Ama Elano faktörü var. :)

Ben korkmuyorum, bu maçı alacağız.

Bu takımda Emre Güngör sakat olmadığı sürece Neil-Emre ikilisi olmalı..

1-2 alırız insalah.

Cok ama cok zor bir Mac. Forvetsiz önde Top tutamiyoruz, Gol atmakta zorlaniyoruz.. Özellikle BJK nin önliberolari ve Stoperlerini gecmek cok zor..

Bence Atletico macindan daha zor olacak...

Aynen sana katiliyorum renktas.Bu mac icin tek istegim her iki taraf adina sakat olmasin yeter.Cunku bu derbi maci ve bizim takim derbi maclarinda malesef deplasmanlarda cok kotu.

Bu maci daha cok bjk isteyecek.

Bu macta 1 puan beni cok sevindirecek ama forvetsiz coook zor.

Aynen sana katiliyorum renktas.Bu mac icin tek istegim her iki taraf adina sakat olmasin yeter.Cunku bu derbi maci ve bizim takim derbi maclarinda malesef deplasmanlarda cok kotu.

Bu maci daha cok bjk isteyecek.

Bu macta 1 puan beni cok sevindirecek ama forvetsiz coook zor.

1) GS için bu maç liderliğini koruma maçı, BJK içinse yukarılarda tutunma maçı.. BJK seyircisi sayesinde bu maçta BJKde istek filan kalmayacak..

2) Bu takım 1 aydır forvetsiz.. Ligde lider oldu, avrupada çok büyük avantaj yakaladı.. Diyebilirsin ki kupadan elendi, kupadan elenmemizin forvetsizlikle alakası yok..

geçen antep-bjk maçında farkettim de rüştü sağ tarafına atılan topları çok iyi tutuyor ama sol tarafına atılan en basit topu tutmakta zorlanıyor

geçen antep-bjk maçında farkettim de rüştü sağ tarafına atılan topları çok iyi tutuyor ama sol tarafına atılan en basit topu tutmakta zorlanıyor

Gençlerbirliği maçında Hurşut'un golü de soluna gitmişti. Haklısın galiba.

Geri
Üst Alt